Og når blir det ferie?

Når skal Vålerengas A-lag få seg en sårt tiltrengt ferie? Om dét spørsmålet er meningene delte, både i trenerteamet og i spillerstallen. Men bør Tom Henning Hovi virkelig blande seg inn i akkurat den debatten?

 

74489-28

HOVI: Klar i spørsmålet om ferie og fritid.

Vår beretning om da captain Hovi signerte 2007-kontrakt på pølsepapir har virkelig gått sin seiersgang, men det er et og annet som tyder på at Enga neste år må se seg om etter en ny klippe. Da Harald Aabrekk mandag formiddag antyda at det muligens var lurt å flytte ei av de planlagte ferieukene i desember til slutten av januar – altså etter et 14 dager langt treningsopphold på Gran Canaria – da var Hovi hoderystende:

 

-         Kommer ikke på tale! Årets ferie skal tas ut før Nyttårsaften!

 

Dermed er vel det meste sagt om når han har tenkt å kle seg i blått for siste gang. Dessverre. Men sånn er livet.

 

Vi tar forresten sjansen på å servere ei historie fra garderoben, selv om den er blitt et par uker gammel, og trass i at enkelte av de involverte kommer dårlig ut.

 

Tildragelsen finner sted i et tidsrom da Thomas Holm ikke er å se på treningsfeltet, men i stedet blir pleid av Håkon Schwabe. Mens Grindheim, Daniel og undertegnede er i gang med et kjapt kortspill, har Thomas sniki seg inn i garderobens ventehall - og satt seg til ved PC'en. Vi ser bare ryggen på’n, og jeg tillater meg å påkalle oppmerksomheten:

 

-         Thomas, hvordan hadde det vært og trent litt ’a, når man er fotballspiller?

 

T. Holm snur seg, rister på hodet, og ser på oss i tre sekunder, før han vender tilbake til sine intellektuelle sysler:

 

-         Og hvordan hadde det vært å drikke litt ’a, når man er alkoholiker?!

 

End of discussion.


74489-26

THOMAS HOLM, her til venstre i bildet: Vil ha seg frabedt å bli forulempa mens han er på nett.
    

3 kommentarer

31.okt.2006 kl.08:38

Nå skal vel Lyn Tape stort mot Lillestrøm i siste kamp, som de gjorde mot Rosenborg i 2004.Må vel gi sine supportere det de ønsker!

Bohem1

05.nov.2006 kl.09:57

Veldig bra blogg du har.

Vet du når det trenes lørdag eller søndag - neste helg. Jeg får besøk av nevøen min på 6 år, som er skikkelig fotballinteressert...

ler

07.nov.2006 kl.14:57

Bohinen har svidd av 50 millioner...og hva har han fått for de pengene? 2 gamle, rådyre halvskadde spisser + en en del spillere som aldri har fått plass på laget....den mannen bør fjernes umiddelbart! VIF trenger en NY sportsdirektør NÅ!!

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits