- Don?t look in the back

74489-3

Det lille ordet BACK kan bety så mye, ikke minst i fotball. Men en av trenerne i Vålerenga, Petter Myhre (bildet), har gitt de fire bokstavene en helt ny betydning – ganske så ufrivillig.

Det var på treninga torsdag denne uka. Spill fem mot fem – hvilket betyr bånn pinne. Dét er faktisk hele vitsen; at det skal være umulig å gjemme seg bort. Her løper man i ett kjør. ”Oppi! Oppi! Oppi!!” Det skal kort og godt ikke skje, at en motspiller får ha ballen ett tidel av et sekund før noen er ”oppi”.

Men så gjør Levan Melkadze en feil… Og den største feilen han gjør, er at han blir stående å ergre seg. Enda verre: Han blir stående å se ned i gresset, eller kanskje heller – han ser rett ned i bakken.

Det er da Petter Myhre roper:
-Levan! Don’t look in the back!

Vi står der på sidelinja, en hel gjeng av oss – undertegnede, senior Rekdal, keepertrener Østby og materialforvalter Hansen. Og vi ser på hverandre med et blikk som sier; hva var det han sa for no’? Myhre ser seg forvirra omkring, og kommer oss alle i forkjøpet:

-Ehhh, Levan…. don’t look in... the backyard!

Da passa det fint, at støtteapparatet hadde sin årlige tur på by’n torsdag; sånn at de hadde noe å snakke om. Og det passer vel enda bedre, får vi tro, om <I>the back<I> - eventuelt <I>the backyard<I> – er velfrisert, når vi ankommer Stadion i Bergen, søndag kveld, klokka 20.00. For nå er det slutt på bare å ”spille bra”. Nå er det på tide at anstrengelsene begynner å gi uttelling på kassaapparatet.

”1-3”, har jeg sagt - til alle jeg har møtt det siste døgnet.

Tipset er hermed overlevert, helt gratis. Men legger du inn en hundrelapp, kan det jo komme til å telle i din favør - i ditt eget, helt private, kassaapparat. Vi scorer nemlig tre mål i Bergen. Og jeg veit hvem som kommer til å være sentral i bildet, for han har nemlig hele verden i sin hånd.

Bare så du veit det: Sist gang jeg vedda, var det mot kristiansanderen Rune Andersen. Det ga 10.000 i min private kasse.

Jeg gjentar: 1-3.16 kommentarer

Kristoffer

30.apr.2006 kl.01:17

Tippa ikke du seier over Rosenborg sist? Kan vedde med deg, jeg...

gnmaalmo

01.mai.2006 kl.13:45

det ble 3-1 ja

Plingeling

02.mai.2006 kl.19:55

Dette er vel strengt tatt ikke en kommentar: Du Arild, bare en liten ting jeg alltid har lura på; Hva slags stilling er det du egentlig har i " Vålerenga Fotballklubb", eller gjør du kanskje alt dette frivillig og av hele ditt hjertes lyst ( noe jeg antar du gjør uansett, har det for meg at du lever & ånder for Enga)?
Du er foresten litt morsom, vet du det??

ulf E. Kopperud

03.mai.2006 kl.14:28

Nå har dere omtrent ikke lagd mål på 6 mnd. Kjøpt inn spisser fra nær og fjern, ingen har slått til. Hvor mange scoret Ivers og Flo i fjor? Nå må dere snart skjønne at problemet ikke løser seg med en ny spiss, innen rimelighetens grenser selvfølgelig. Henry ol ville det vel vært vanskelig å ødelrgge sånn med en gang. Men bare latt Rekdal fått litt tid så hadde han nok greid det også. Ta en titt på trenerne, Rekdal, Drillo og Aabrekk, har noen av de stått for offensiv fottball noen gang?

Anonym P

03.mai.2006 kl.20:24

Du Arild.
Jeg lurte på om du kunne si til hele styret i Vålerenga om de kan bruke Levan Melkadze! kanskje den beste georganske spissen! hmmmmmmmmmm
hva tenker egentlig Kjetil Rekdal på?
Jeg er 10 år gammel. Hade!

qender

03.mai.2006 kl.23:45

SÅÅÅÅÅÅ deilig med seier i dag.. litt kjedelig var det på søndag... eneste vif supporteren i bergen.. det har plaid å gå bra men ikke denne gangen... Vi vinner på søndag mot fredrikstad og klatrer... ære være

Per TH

04.mai.2006 kl.18:22

Dere tok Viking, gratulerer Arild:-)
Jeg spanderer Brigg neste gang vi sees:-) Per TH........

Per TH

04.mai.2006 kl.18:23

Dere tok Viking, gratulerer Arild:-)
Jeg spanderer Brigg neste gang vi sees:-) Per TH........

Per TH

04.mai.2006 kl.18:23

Dere tok Viking, gratulerer Arild:-)
Jeg spanderer Brigg neste gang vi sees:-) Per TH........

PER TH

05.mai.2006 kl.09:52

Grattis med seieren over Viking, Arild. Får spandere Brigg neste gang jeg er i hovedstaden - en halvlunken en:-)

Viffern

10.mai.2006 kl.17:49

Halla. bruk Melkadze mere! La han få prøve seg!

vål'eng gutt

28.okt.2006 kl.21:41

natt til lørdag var det 2 lskbønder som klatra opp på terassen til fatter..

der hang klansflagget, så de knakk det i 2, helte bensin på det, og flagget brant..

klokka var 01:30.. vi gikk ned i hagen, gravde en grop.. der ligger nå klansflagget..

jævla lsk bønder!!

dusten

14.nov.2006 kl.15:23

bruk noen gode spillere

krisern

23.jan.2007 kl.20:37

halla

krisern

23.jan.2007 kl.20:39

vi vinner gullet i år vell det ville jeg sette pris på

krisern

23.jan.2007 kl.20:39

vi vinner gullet i år vell det ville jeg sette pris på

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits