Christian sto opp for tidlig, mens Freddy og Daniel var på hockeykamp

Fantastisk åpning på sesongen mot Sandefjord. Og dette er muligens én av mange vesentlige faktorer: Før treninga fredag morgen ble Christian Grindheim tatt fram som eksempel på god disliplin i laget!

Det var ikke noe alvorlig som hadde skjedd, og egentlig handler det vel helst mest om at rutinene for treninga framover ikke helt har satt seg. Alexander Mathisen sliter med noen småvondt'er, og kunne således ikke trene for fullt. Det var da Petter Myhre henta fram pekefinger'n:

74489-3

- Gutter; den som er i tvil om hvorvidt han skal trene for fullt - han kommer én time før trening, for sjekk hos Håkon (fysio). Det blir umulig for oss som skal legge opp treninga om vi ikke veit hvor mange som skal være med. OK? Alex...?

Alex: - Er Håkon her så tidlig...?

Myhre: - Det er ikke poenget; Håkons tidsskjema skal jeg ta meg av. Poenget er at dere må si fra én time før, om dere er i tvil om dere skal spelle fotball. Se på Christian; han traff jeg her halv ni i morges!

Det er vel ikke riktig å si det gikk et sukk gjennom lokalet, men det tilhører sjeldenheten at nettopp "Pelle" dras fram som foregangsmann i denne typen disiplinære forhold. Som regel lyder det heller slik:

Myhre: - Nå er'e slutt på cirka, gutter - ikke sant, Freddy? ikke mer cirka. Christian? Og nå er'e ikke "I". Nå er'e "Vi".

74489-36

PELLE: Disiplinært forbilde.

Det var da Freddy dro opp historia jeg egentlig var ute etter å fortelle. Alan Jebsen hadde fått i oppdrag å lede oppvarminga, og der løp vi da - med beina opp & bak og arma bakfram og indianerhopp & alt som hører med. Så stanser dos Santos hele gjengen; for å fortelle ei historie:

- Gutter. I går var jeg på hockeykamp, sammen med Daniel. Så hadde noen av de jentene som pleier å være på treninga hver dag fått tak i nummeret til Daniel. Plutselig rusha det inn med meldinger og telefoner fra numre Daniel ikke kjente til, og han tar jo ikke telefon om han ikke veit hvem det er som ringer. Så kom det til slutt en melding til meg, da. Jeg satt jo ved siden av Daniel - og så viste det seg at disse jentene satt på motsatt side av Jordal Amfi. Det var da den tikka inn, meldinga:

- Åh, Freddy! Du er heldig... som får lov å sitte ved siden av Daniel!

74489-37

DANIEL: Ringe til meg? Fra ukjent nummer? Har'u klikka, eller?

5 kommentarer

dfdfg

29.jan.2007 kl.16:06

Daniel Å Grindheim ruler

Line Madelene

29.jan.2007 kl.16:59

Daniel er jo så søt da, ikke rart han får mange meldinger(A) Jeg er jo på Valle/Vallhall selv og ser jo at han er på hockey kamp(koselig å se at folk innad i enga støtter hverandre) - Men, det var ikke jeg som sendte de, sverger!

Ukjent

29.jan.2007 kl.22:14

Lager meg noen tanker om hvem dette er og jeg vil ikke si det, men det er nok jeg som har sendt meldinger til Daniel og ringt han... Det var jeg som skrev denne meldingen til Freddy... ååh, så heldig du som sitter ved sidna Daniel...

Jeanette

16.feb.2007 kl.22:47

Hehe..=P Artig å sende sånne meldinger daah...Seriøst la gutta være, hvor mange ganger må jeg si det til deg?!? Skal prøve nok engang å få det inn i hodet ditt på skolen etter ferien jeg!!!;)

01.apr.2007 kl.18:13

Daniel og Freddy ruler

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits