Spillernes spiller: Tom Henning Hovi!

Det står fire kamper igjen i Royal League, men sesongen 2006 er definitivt i ferd med å bli historie. Således har VIFs A-lag foretatt en del kåringer. Årets spiller, slik spillerne sjøl ser det: Tom Henning Hovi.

Resultatene av spillernes kåring kunne strengt tatt vært avslørt for bortimot fjorten dager siden, i forbindelse med den årvisse botfesten - da penga Bolthof har samla inn for tunneller og andre typer forseelser skal brukes opp.

Problemet har ligget i at undertegnede kun har vage minner fra festlighetene. Internt er formen min fra evenementet rikt illustrert, men med tanke på at spesielt Aftenposten har en tendens til å bruke to sider på illustrasjonene i denne bloggen, har jeg - i samråd med kloke hoder i VIFs ledelse og spilergruppe - kommet til at akkurat denne billedserien bør unndras offentligheten. I hvert fall på nåværende tidspunkt. Kanskje kommer det ei ny bok om et års tid, og da kan det hende saken stiller seg annerledes.

Men i utgangspunktet handla det om et veddemål, hvori Rod Stewart var innblanda. Resultatet ble imidlertid... Eddie Skoller!

74489-32

EDDIE SKOLLER: Blogger nå på vif.no! Foto: Freddy dos Santos

Så til kåringa, og vi begynner med Årets Tørrpinn: Kjetil Rekdal!
Svært musikkinteressert som han er, ligger nå ei premiepakke CDer i posten på vei til Belgia. Dette pene utvalget vil utvilsomt heve nivået på Rekas fra før relativt spinkle samling:

Evan - Dance Chart 6 & 14 - Kristian Valen - Günther - Basshunter - Electric Banana Band - Mats Bergans - Marquess - Luis Miguel - Magnus - Winter Jam 2006.

74489-7

ÅRETS TØRRPINN: Som alltid, stilig antrukket.

I neste kategori, den gjeveste av dem alle, var det i hvert fall aldri noen tvil:

74489-28

Årets Spiller: Kong Henning Hovi!

74489-30

Årets Jypling & Nykommer: Glenn Roberts!

74489-18

Årets Bidragsyter: Harald Aabrekk!

74489-3

Årets Leder: Petter Myhre!

74489-20

Årets Morsomste: Øyvind Bolthof!
(Denne prisen burde antageligvis hatt navnet Årets Ufrivillig Morsomste...)

Til slutt ble det delt ut pris til Årets Mannschaftführer; en pris som tilkommer den som bidro mest på selve botfesten. Tittelen har André Muri tatt med seg fra Stabæk (smått flaut), for prisen er jo en selvfølge, men botfestkomitéen lover å ha en Enga-tittel klar til november 2007.

74489-21

Årets Mannschaftführer: Jarl André Storbæk!

I premiepotten for alle andre enn Rekdal, lå gavekort fra Oslo Taxi og Sjappa, pluss diverse artikler fra Nike.

Helt på tampen melder vi at det stadig settes nye rekorder i det norske språk rundt kortbordet i garderoben. Morten Berre var voldsomt høy og mørk her om dagen, etter å ha stått i fem spill etter hverandre: "Hvem er det som ikke har ryki her?", liksom... Før han selvfølgelig gikk på en smell i neste spill - til Christian Grindheims enorme lettelse og begeistring:

"Kim e det som ikkje har røke her?!?!"


3 kommentarer

Marte

26.nov.2006 kl.09:03

Christian har en helt herlig dialekt:D

Engalover<3

26.nov.2006 kl.15:22

Daniel Fredheim Holm er driiit HEIT

EngaLover<3

27.nov.2006 kl.21:07

Heei

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits