Myhre i knallhardt arbeid!

-         Fra nå av er det bare knulle… er det bare kn… er det bare knallhard jobbing som gjelder!

 

Det er Petter Myhre som har ordet, og det han forsøker å få sagt er at fram mot Start-kampen er det bare hardt arbeid som gjelder. Er det ikke et kjent ordtak som sier at det hjertet er fullt av renner munnen over med? På den annen side er det jo sånn at vi alle kan forsnakke oss.

 

74489-3

MYHRE: I knallhardt arbeid.

Har du forresten sett den strålende, nye reklamen på toppen av bygget tvers over gata for Plata? Det er bare ett problem; fra en av innfartsårene med bil står det som skal bli den nye Operaen litt i veien. Ifølge informerte kilder på Bohemen er en hakke- og spadeaksjon i gang. Bjørn Simensen bør med andre ord omtale innflyttingsdatoen i litt mindre sikre vendinger.

 

Så var det Bolthof – han har som kjent overtatt det tunge ansvaret for botkassa i A-laget. Neste paytime er 1. oktober, og undertegnede har kommet svært uheldig ut. 630 kroner for ”diverse forsentkomminger, tunneller i firkant etc.”.

 

Bota er til å leve med, og det er faktisk grunn til å anta at Bolt på sosialdemokratisk grunnlag har latt inntektsgrunnlaget tale til tiltaltes fordel. Inntil videre, må det tilføyes. For hva skuer våre øyne helt til slutt i hans oppfordring om å betale snarest mulig?

 

”Jeg ser det derimot som helt naturlig at Rønsen står til ansvar for OJ sin bot. Den bør være klinkende klar.”

 

OJ – altså den for lengst hjemvendte sørafrikaneren Mbulelo Mabizela – hva har han med saken å gjøre, liksom? Av forskjellige årsaker hadde jeg et slags personlig ansvar for gutten, hvilket dessverre ikke kunne forhindre at han står oppført med 3000 i Bolthofs protokoll!

 

74489-20

BOLTHOF: Hard mot de skyldige.

Oppå det hele mener Petter Myhre at jeg i tillegg skal betale de 1500 kronene som står i Kjetil Rekdals navn:

 

-         Det koster å værra støttekontakt i tre år, Rønsen!

 

74489-7

REKDAL: Pådro seg en del bøter, kanskje for feil antrekk?

En sak er klar: Fra nå av, er det bare kn… knallhardt arbeid som gjelder! Det har du hovedtrenerens ord for!

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits