Kong Hovi ha signert for 2007!

Det står igjen forhandlinger om personlige vilkår, men den medisinske testen er gjennomført - og Tom Henning Hovi er klar for en ny sesong i Enga! Her har du beviset:

74489-29

Noen vil mene at en kontrakt som i sin helhet foreligger i håndskrift, på pølsepapir, har sine juridiske svakheter. Vi velger å se det stikk motstatt: I Vålerenga har man tradisjon for at ingen kontrakt er mer gyldig, enn den som foreligger nettopp på pølsepapir!

Det historiske øyeblikk inntraff et sted mellom Grünerløkka og Oslo Sentrum, en gang mellom destruksjonen av Stabæk og leggetid, i går kveld, altså søndag. (Jada, Myhre - før klokka var mandag.)

Vitneflokken er så mangetallig, at selve signaturen er umulig å komme unna - og for å spesifisere:

Hovi fikk altså et kontraktstilbud for neste år, der han sjøl kunne fylle ut lønna. Han valgte å gjøre det slik:

"1/2 av Ronny"

Dermed burde saken være i boks. Disse byggeplanene i traktene rundt Mjøsa går jo sin gang uansett - og undertegnede, med bopel i Vallhalls umiddelbare nærhet, har allerede tilbudt gutterommet som overnattingsmulighet. Fru Hovi, Tina, er informert. Og jeg skal heller ikke ha mer enn "1/2 av Ronny" for å stille mitt ikke alt for spektakulære, men likevel hyggelige, rede til disposisjon.

Da passer det forresten å opplyse at ekteparet Hovi suverent gikk av med seieren i en quiz forleden, da A-laget varma opp på utetedet Herr Nilsen, før det sosiale samværet endte på Hovedøya. Quiz-masteren kom fra Gjøvik-distriktet, og det lukta avtalt spill - i en quiz som dels handla om fotball, dels om celebriteter i det offentlige rom. Ekteparet tok liksom hver sin halvdel, men beviste muligens Tom Hennings tese ved å feie ned en hel haug hovedsteder hver i en muntlig ekstrarunde:

- Vis meg den quizen som ikke er spesialdesigna for Tina og meg!

74489-28

KONG HENNING HOVI: Klar for en ny sesong i Vålerenga!

2 kommentarer

2m@s

25.okt.2006 kl.09:38

Genialt :) no need to sy more...

Robert

25.jul.2007 kl.09:01

Er du fortsatt hver dag på karolines Rønsen??

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits