En ekte Jarlos!

En begredelig fotballkamp var det; tre sjanser til hjemmelaget og to til bortelaget er definitivt ikke god underholdning. Men alle husker frisparket til Jarl Andre Storbæk! Hvem er denne Carlos? Nå har Vålerenga fått sin egen Jarlos!

 

Det er Freddy dos Santos som kommer opp med navnet, etter at Drillo har karakterisert frisparket som ”meget sjeldent; det går nesten ikke an”.

 

74489-21

Åråsens skrekk: JARLOS!

Den samme Freddy får forresten nytte av sine teoretiske kunnskaper de nærmeste ni-ti månedene. Nå er han vel strengt tatt best på samfunnsfag, men han kan regne også – i hvert fall så det holder til å telle poenga til sitt kjære Juventus. Fakta er såre enkle:

 

Etter å ha gjennomført tidenes fifling på og utafor banen, har de rykka ned i Serie B - der de for sikkerhets skyld starta sesongen med 17 minuspoeng, der de til nå har spilt to kamper, og der Juve har bokført en seier og en uavgjort. Enkel hoderegning tilsier således at de for øyeblikket ligger på minus 13 poeng.

 

-         Dette går jo med stormskritt i retning 0 poeng, Fred – forsøker jeg meg, sånn midtveis i ei 50 minutters restitusjonsøkt tirsdag. (Det går ikke fortere enn at jeg henger med, men ojsann, for noen bein jeg våkner opp med onsdag morgen!)

 

-         Hold kjeft, Rønsen. Du skjønner som vanlig ingenting.

 

-         Skjønner ingenting? Er det ikke sånn at de to topplaga har vinni begge kampa sine, og at de således har 6 poeng hver? Så vidt jeg kan forstå, betyr det at det forspranget de hadde på 17 poeng for øyeblikket har økt til 19…?

 

-         Juve må ikke vinne for å rykke opp, din dust. Lag tre, fire, fem og seks spiller kvalik om opprykk. Vi må med andre ord sannsynligvis ta igjen Piacenza, Genoa eller Cesena

 

74489-22

dos SANTOS: Byr opp til dans i Serie B - og i TV...

Som sagt; det blir mye hoderegning i garderoben, hver mandag framover. Nå skulle vi hatt Panzer her! Som han hadde fryda seg med laaaaaange gjennomganger av Milan-matchene; de som går i Serie A


Ha forresten øynene åpne når det snart dukker opp et nytt danseprogram på TV. Der dukker Freddy også opp - sammen med Fellah og Tore André Flo!
    

5 kommentarer

Torbjørn Sunde

21.sep.2006 kl.12:59

Ja,ja. Enga er sesongens store skuffelse.Vi har klart å rive ned alt på 1 år. I Tr.heim brukte dem 13.
CL og FFK matchene var en skandale, og jeg skjønner Reka jævli godt!
Målsettinga har blitt lavere og lavere. Halmstrået pr dd er RL. Fattig trøst, for jeg tror ikke spillere, ledere og enkelte supportere har skjønt hva som kreves:
Det skal da vel for faen gjørra vondt å vinne kamper, værra på hugget, blø for drakta!
Men nå blir det ikke kamper søn og ons lengre, for Enga er ute av det meste.
Og da for jo byløvene & co god til å restituere seg.....
Adeccoligaen neste?

KleiveN

22.sep.2006 kl.22:10

Skikkelig danse-fot på de gutta;)

Marte

23.sep.2006 kl.14:44

Haha, jeg må bare si at Tore Andrè, Freddy og Mohammed er verdens beste dansere. Har aldri ledd så mye. Om de begynner å danse slik etter scoringer er jeg sikker på at det kommer mye folk til Ullevaal:D

Anna

29.sep.2006 kl.18:39

Ja LoL, fy søren jeg ledde azz;O
Vis jeg ser de danse etter de har skårt et mål ska jeg gå te Ullevål(1 time med bil;)
Hahaha

blid & fornøyd

30.sep.2006 kl.17:24

fikk oppleve min største drøm; det å se tore andrè flo danse!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
vær så snill, DANS MER TORE!!!!!

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits