Og detta skal vi ha med oss i krigen?!

Det blir feil, i hvert fall for Petter Myhre, når Fellah og Glenn Roberts i fullt alvor trur at det spøker på hotellet!

Episoden inntraff det drøye døgnet vi bodde i Gøteborg, foran kampen mot Elfsborg. Strøkent hotell, Raddison SAS. Ikke for å bruke mye penger, men Royal League har en avtale om at lagene skal bo her, så sant det er mulig.

Det har seg sånn at noen av rommene er bygd med dør i mellom - sånn at to rom kan slås sammen til et midlertidig hjem, for eksempel for en større familie på tur. Dette medfører at det er relativt lytt rommene imellom.

På den ene sida av døra: Øyvind Bolthof & André Muri. På den andre: Mohammed Fellah & Glenn Roberts.

Det er nå de mest erfarne hotellgjestene finner ut at de skal spille juniora et puss. De begynner å lage "lyder". Ooouuihhh.... Ohwaaaah... Samtidig som de nå og da banker i veggen.

Fellah og Glenn blir vettskremt! Fortellingene spriker litt når det gjelder hvem av dem som begynte å snakke om spøkelser - men helt sikkert er det at de gjorde det. Og at de trudde på det.

74489-30

- DET SPØKER HER, FELLAH!


Når spøken, altså ikke spøkelsene, hadde pågått en halvtimes tid - neida, det er ikke alltid like morsomt å være på tur som fotballspiller; noe må man liksom finne på for å få tida til å gå - mente Glenn at det fikk være nok - og at han burde kontakte resepsjonen. Fortelle det som sant var, at "noe" skjedde på eller i rommets umiddelbare nærhet.

74489-35

- IKKE GÅ, GLENN! JEG TØR IKKE VÆRE HER ALEINE!


Det var da Fellah nekta:

- Glenn, ikke gå ned! Jeg tør ikke å være her aleine!

Og det var da, i det påfølgende måltidet, at hovedtrener Myhre blei sittende og riste på huet mens han pirka i eggerøra:

- Rønsen... skjønner'u? Og detta skal vi ha med oss i krigen?!

Det hører med til historia at de som tror på spøkelser virkelig løp som om de hadde et spøkelse i hæla ute på Elfsborgs kunstgress; at de var svært medskyldige i at bussturen hjem bar preg av at vi hadde tre poeng og gruppesieren med i bagasjen.

Liksom det hører med til historia at undertegnede har fått i oppgave å drive skole med juniora når vi i begynnelsen av januar setter kursen for Anfi del Mar/Gran Canaria. Det skal bli en sann svir å ringe inn til neste time, akkurat idet resten av laget gjør seg klar til volleyball på stranda!

Slik skal det hete:

- Når foregikk den franske revolusjonen, gutter? Gjør kort rede for Bastillens historie. Jeg tar meg en tur i bassenget, og kommer tilbake om en time. Dere må gjerne samarbeide - men jeg vil ha separate, skriftlige besvarelser. Lykke til!

Du veit hvor du finner rapportene fra skolestua. Og kanskje får til og med VIF-TV et gløtt innom?

6 kommentarer

24.jan.2007 kl.16:31

oppdater da!!!!!!

:)

27.jan.2007 kl.19:16

Få inn noen bilder av Grindheim da;)

:D

30.jan.2007 kl.17:53

Haha, så jævlig LOL ! .. skikkelig søtt igrunn. " Ikke gå, Glenn. Jeg tør ikke å være her aleine" Lættis. Mohammed liksom. Så søtt

Blondina

30.jan.2007 kl.22:04

Mohammed er kjempe søt. Tror nesten at han tror på spøkelser, hadde jeg vært der, skulle jeg passa på han :)

labinot

13.mai.2007 kl.10:47

Halla.Du er jevlig kul azz.du er best

labinot

13.mai.2007 kl.10:48

Har du msn ???

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits