Davy Wathnes gulloppskrift

 

Hvem kommer først til et delmål: Brann til 40 poeng, eller Rosenborg til 30? Dette var tema, da vi ble stående og prate etter det ergerlige tapet for Rosenborg på Lerkendal forrige helg. I områdett mellom Enga-bussen og fansen som venta på RBK-spillerne med autografbøker i sine hender: Kjetil Rekdal, David Frank Huey Wathne – og undertegnede.

 

Men først orker vi vel en tur innom Freddy dos Santos? Jeg er helt sikker på at vi orker det.

 

Du husker sjansen han brente på Ullevaal mot Mlada Boleslav? Det var da uttrykket ferdigscora fikk en helt ny betydning – der dos Santos med ett befant seg på to meter, med keeper ute av syne, på blank goal.

 

74489-16

DANIEL FREDHEIM HOLM:
Har ikke forstått hvordan man slår innlegg i Vålerenga.

Daniel la inn fra høyre, med venstre fot – og det var egentlig der misforståelsen oppsto, i hvert fall om vi skal tro Freddy. Ja, sant å si holdt han en liten tordentale, helt oppi fjeset på Daniel på første trening etter Europa-fadesen:

 

- For det første, Daniel. Vi slår bare ikke så harde innlegg her i Vålerenga. For det andre, og mye verre, vi slår dem ikke MED skru! Dette må du bare lære deg!

 

Men nå – over til noe helt annet, tilbake til Davy Wathne. Han er jo kjent som en liten gambler, men mye tyder på at utbetalingsansvarlig i Norsk Tipping kan forholde seg i ro en stund framover, i det minste med tanke på utbetaling til TV 2 Sportens anker.

 

Vi befinner oss altså på utsida av Lerkendal, etter at Enga er sendt hjem med 0 poeng i kofferten. Praten går om den generelle kvaliteten på Tippeligaen, og VIFs to deltakere er nok, av forståelige årsaker, noe tilbakeholdne i debatten. Man må liksom vite når det passer seg å være eplekjekk. Med Davy Wathne er det helt annerledes. Han er, for å si det pent, mer enn ganske så skråsikker:

 

-         Glem Rosenborg, gutter! Brann kommer til å ha 40 poeng før denne gjengen som løp i svart og hvitt utpå her i kveld får 30!

 

74489-15

DAVY WATHNE: Ingen trussel for Norsk Tipping.

I skrivende stund noterer vi at Brann har 31 poeng, mens RBK står bokført med lusne 30 - og dermed forlater vi, midlertidig, studio i Bergen:

 

-         Vi er tilbake med flere eksperttips – om bare et par minutter!

 

Én kommentar

Anna

14.aug.2006 kl.13:42

Hehe, så bra:)

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits