Forfatter Singh?

Er Harmeet Singh svanger, som bokforfatter? Det er det fysiske apparatet som stiller spørsmålet.

Men først en saksopplysning: Tirsdag denne uka hadde A-laget en dag med beredskapstroppen. Diverse øvelser sto på programmet - som rapellering, klatring i stummende mørke etc. Spillergruppa konkurrerte etter plassering på banen; forsvar, midtbane, angrep. Kriteriene man skulle bedømmes etter var samarbeidsevne, kommunikasjon, lojalitet, vinnerkultur - i hvert fall noe i den retninga.

Gruppa under ledelse av Lars Hirschfeld var overlegne, og scora dobbelt så høyt som angrepsrekka! Midt i mellom kom som du skjønner midtbanen, men også trenerteamet noterte seg for en poengsum soleklart foran vårt offensive bombardement! En skandale, som snarest bør oppveies med mange mål mot Stabæk!

Vi noterer for øvrig at Håvard Nielsen i går fikk papirer på at han har bestått videregående. Grattis! Men så til Harmeet Singh.

I en pause midt i fredagens økt tar jeg et godt tak rundt skuldra på Harmeet, og stiller det enkle spørsmål:

- Harmeet; har'u finni fram kulepennen?

Han rekker ikke å svare, før fysio-Eirik kommer i forkjøpet, med et betimelig oppfølgingsspørsmål:

- Skal du skrive bok, Harmeet?!

Til slutt i dag: Aleksander Solli er tilbake i full trening, og slo fredag ettermiddag noen langpasninger med Marcus Pedersen som ville gjort Steven Gerrard stum av misunnelse. De var nesten i klasse med Paul Scholes! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

56, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits