Sogndal - bada i ketchup?

Spørsmålet er: Har saftkokarad'n fra Sogndal hørt om ketchupeffekten?

 

Det herskerer en slags måltørke i Tippeligaen. De fire første serierundene i år, ble det scora 26 færre mål enn i fjorårssesongen. Dette akter enkelte å gjøre noe med.


Vi rusler sammen ned til treningsfeltet onsdag morgen, el capitano og undertegnede. Jeg er opptatt av at Sogndal ikke har sluppet inn mer enn ett eneste mål på fire kamper. Det må vel sies å kunne være en utfordring? Doffen ser ned på skoa sine, før han løfter blikket med et lurt smil:

 

- Rønsen, har du ikke hørt om ketchupeffekten?

 

Dette tar jeg som en oppmuntring, men blir adskillig mer nedstemt av scenen som utspilte seg en liten halvtime tidligere. Da satt Ibba foran PCen og spilte, på repeat, sin irriterende og allestedsnærværende flamme Drake. Og hva opplever jeg, annet enn at Doffen synger med i refrenget?!

 

- Nå må du skjønne, Rønsen! sier Ibba opprømt. - Jeg må jo ha et poeng i musikksmaken min, når selveste capitano har skjønt greia?!

 

Det er mulig vi kommer tilbake til musikken, men i dag forholder jeg meg kun til Doffens utgangspunkt for det som skal utspille seg på Ullevaal i kveld:

 

- Ketchupeffekten!

 

 

Én kommentar

Jan Tore Bjørndalen

20.04.2012 kl.17:37

Sitter på 23 bussen på vei til Ullevål nå og gleder meg til Ketchupeffekten. Moro !

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

56, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits