VIF skaper kunst - i dusjen!

Det skjer mystiske ting i garderoben om dagen. Mer presist i dusjen!

 

Eldre lesere som ser denne illustrasjonen vil få assosiasjoner til TV-serien om «Helgenen». Den gikk før Roger Moore ble James Bond, altså i fjernsynets svart/hvitt-alder (så den som ikke husker dette behøver ikke bekymre seg for «ikke å følge med»).

 

Helgenen ble introdusert via en animasjon i hver episode. Jeg veit ikke hvem som sto bak dét kunststykket, men jeg veit veldig godt hvem som står bak dette lappverket! Jeg veit også hvem som er ansvarlig for å ha overgitt det til historiebøkene. Han spiller på midtbanen, og er kaptein. Den andre sentrale i denne fortellinga, altså selveste kunstneren, står særdeles nær botkassa.

 

Men de fleste kunstnere trenger en modell. Og vår aktfigur? Det hadde seg sånn at Ibba her om dagen ble liggende på gulvet i dusjen, totalt utslått. Ingen fare, verken på den ene eller andre måten - så her skal ikke spekuleres i verken det ene eller andre. Men Ibba og kunstneren har åpenbart karrierer å falle tilbake på, den dagen de legger opp!

 

 

 

Én kommentar

12.04.2012 kl.12:23

Det som forbauser MEG er hvor mye mange går opp i fotballklubber. Det er jo nesten ingen fra Oslo lenger i Oslo-klubbene, og lokale spillere i lokalklubbene landet over. Er ikke klubbene utvannet da?

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

56, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits