Harmeet & Fellah i Martins bil ...?

Konkurransen spisses på treningene inn mot seriestart. 1'erne pekes ut, via statistikk - men hva blir premien for vinnerne?

André Bergølmo holder opp et skjema i garderoben, Andresen peker og forteller:

-  Fra nå av holder vi telling - på hver eneste kamp gjennom treningsøktene. Det kan faktisk vise seg å være helt vesentlig for uttaket; hvem som til enhver tid, eller oftest, befinner seg på det laget som vinner.

Forklaring følger: Ingen treningsøkter er helt like. Men så ofte som mulig kjøres det hardt, der sifrene i målprotokollen teller. Det kan være spill to mot to, tre mot tre, fem mot fem, åtte mot åtte. Nå skal altså alle resultatene noteres og summeres - om ikke for evigheten, så i hvert fall fram mot neste match.

Og når det er konkurranse, vanker det som regel premier. En sjokolade eller en cola på taperens regning. Men dette blir jo straks noe mer alvorlig. Så hva blir premien? Andresen og Bergdølmo ser på hverandre, men mangler svar. Fellah kommer til unnsetning, og henvender seg direkte til sin øverste sjef:

-   Vinneren får låne bilen din en dag!

Andresen disponerer en Audi Q7, en modell som skal være verdt rundt 1 million. Manageren svarer ikke entydig. Men etter å ha dratt litt på det, er vel avslaget relativt entydig:

-   Altså. Når Harmeet var i ferd med å ta lappen, spurte jeg en dag hvordan det gikk. Og svaret jeg fikk, lød sånn: «Bra! Nå har jeg kommet helt til tredje gir!»

Mye tyder altså på at nøklene til Q7en forblir i innehaverens lomme.


I SJEFENS BIL?: Sannsynligvis ikke... (Foto: Digitalsport)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

56, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits