Kaffemaskin til ingen nytte?

Hvor lang tid går det fra installasjon av ny kaffemaskin i en fotballgarderobe, til den er ubrukbar? Ikke lang tid.

Dette kunne jeg egentlig ha forutsagt, helt uavhengig av muligheten til å observere fenomenet i live. Kaffeautomaten i VIF-garderoben ble installert i månedsskiftet januar/februar, og var smadra i månedsskiftet februar/mars.

Jeg mener ikke å si at noen har ødelagt den med vilje. Enkelte ting her i verden er bare som de er ? som for eksempel at det er ytterst vanskelig for 18 mann å behandle en kaffemaskin etter beskrevne spesifikasjoner.

 Resultatet kan du bivåne via illustrasjonen som følger disse linjer.


 Foto: Håvard Nielsen

Har du forresten oppdaga at du nå kan være med å skrive teater? Oslo Nye Teater setter opp en forestilling om Vålerenga i anledning klubbens 100-årsjubileum neste år. Nå ønsker teateret seg gode Engahistorier; du finner all nødvendig info på www.oslonye.no.

Og du kan fortelle på morsmålet ditt. På et møte der teaterets folk møtte VIF-profiler, fikk nemlig hockeylegenden Jon Magne Karlstad et klart og entydig «nei» på sitt spørsmål:

 -   Oslo Nye ? er det teateret der de snakker så rart?

Nei, nynorskteateret heter Det Norske Teatret. På Oslo Nye spilles for tida Postkort fra Lillebjørn. Lillebjørn kommer som kjent nærmest fra Skeid-land, og heller ikke i traktene rundt Torshov snakkes og skrives det slik folk gjør på Vestlandet.

Én kommentar

22.mar.2012 kl.01:37

Er det bra for spillerene å drikke kaffe??? Hadde det ikke vært bedre å innstallere en "Frozen Margarita" maskin istedet? okey okey.. før kamp kunne dem ha bytta ut Margaritaen med XL1..

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

56, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits