Men hadde Pol Pot bart?

Går det ei rett linje fra ungdommelig antydning til bart, lukt inn i Pol Pots dødsmarker? Wait and see!

 

Men først en tur ut på feltet. I hovedrollen: Gudmund Taksdal Kongshavn. Vår utmerkede andrekeeper har det med å "tro": - Men jeg trodde at...

 

Da sprekker det for keepertrener Østby.

 

- Du skal ikke tru noen verdens ting! Og ikke tenke! Du skal gjørra som jeg sier, som altså er ensbetydende med hva vi er blitt enige om! Tenke kan du gjørra når du kommer i garderoben!

 

Ufrivillig kom Gudmund også i sentrum for samtalen før tirsdagens trening. Han spilte Stjæl-Casino med Berre, og gjorde det faktisk ganske bra. Det burde være en kjent sak for denne spaltes faste lesere at Morten Berre er en like lur rev i kortspill som han er inne i motstanderens boks.

 

Jeg var i godt humør og blanda meg inn i spillets gang, og kanskje var det minimal oppmerksomhet som gjorde at jeg fant det opportunt å kommentere Gudmunds antydning til bart. Noe sånt som "Gudmund, hva er det derre ungdommen driver med nå for tida; dun mellom overleppe og nese? Hva er det som er så fint med det?" I en relativt nedlatende tone, må jeg medgi.

 

Kommentaren fikk Berre til å tenne.

 

- Og DU snakker om ungdommelige synder? Du - som holdt med Pol Pot!

 

En far fetched sammenligning? Mulig det - men akkurat der og da var det vel vanskelig å finne et nærmere sammenligningsgrunnlag? Og OK - etter å ha kommet til sjels år og alder heier jeg heller på bart enn Pol Pot! Men noe griseri er'e, begge deler!

 

 

 

 

 

4 kommentarer

sarah abbas

08.feb.2012 kl.15:56

hei

går de bra me deg. 41353540 Sarah

trine

08.feb.2012 kl.17:27

gudmund er så kjekk!

Freddy

08.feb.2012 kl.20:46

Trine, er det deg, Gudmund?

trine

08.feb.2012 kl.22:05

hva mener du? du er du freddy dos santos? :O

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

56, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits