Alt ved det gamle ...?

Det meste er ved det gamle. Men noe er splitter pine nytt: Garderoben.

 

Ved inngangen til en ny sesong er det vel delte meninger om hvorvidt "alt er ved det gamle" er en god nyhet. Jeg lar det fare i denne omgang, idet jeg registrerer at alt i hvert fall er ved det gamle når det gjelder keepertrener Gjermund Østby.

 

Jeg hadde bare gode hensikter, da jeg møtte min gode kollega til årets første trening - som tilfeldigvis falt på samme dato som det avgjørende oppgjøret Liverpool - Manchester City i Premier League.

 

Som den gode Manchester Utd-supporter jeg er, valgte jeg denne velkomsthilsenen, da Gjermund ankom salongen (som vanlig kommer jeg i god tid før trenerteamet):

 

- Gjermund! Godt nyttår! I dag heier alle som elsker god fotball på de helrøde!

 

Og svaret?

- Rønsen, du tar som vanlig helt feil! I dag er en hel fotballverden lyseblå!

 

Men det skulle vise seg at den ihuga Liverpool-supporteren (?!) ble bønnhørt, med 0-3 i sekken. Makan til møkkalag!

 

Jeg er videre usedvanlig glad for å kunne meddele folket at Aleksander Solli er oppe og går, og mer enn det. Han sykler hver dag, og allerede nå bruker han krykker mer eller mindre for syns eller sikkerhets skyld. I sin utredning i går mente han riktignok at han hadde et 36 meter langt spett inni beinet sitt! Men kanskje var han bedøva av omgivelsene?

 

Det nesthelligste, avslappingsrommet mellom garderoben og offentligheten, har nemlig gjennomgått ekstrem forvandling i løpet av ferien. Her lukter det Skeidar ...? tenkte jeg. Men nei.

 

Martin: - Det der? Det ligner noe som har overvintra fra 80-tallet, og det er definitivt ikke Skeidar-møbler!

 

Første trening forløp med andre ord uten katastrofer av noe slag. Med ett unntak. Kantina hadde glemt å bestille ketchup! Og hva gjør en lettere opprørt matris Pål Engebretsen, når han ikke får ketchup til speilegget sitt? Han slenger på ei bøtte tacosaus!

 

Er'e rart de som styrer restauranten på La Manga blir forstyrra?

 

 

 

 

 

 

Én kommentar

Andre

05.jan.2012 kl.13:47

Herlig lesing Rønsen! Keep it going!

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

56, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits