Ungdommelig overmot? O, boy!

I dag skal det handle om ungdommen. Generelt sett er de flinke til å skaffe seg oppmerksomhet, men i den siste tida har en av dem utmerka seg spesielt.

 

Det begynte med at Gudmund Taksdal Kongshavn lånte keeperhanskene til Lars Hirschfeld - uten å spørre om lov. Han sendte riktig nok ei tekstmelding - "kan jeg låne hanskene dine i kveld, Lars?" - men den rakk Vålerengas førstekeeper aldri å besvare, før hanskene lå i reisebagen til Gudmund!

 

Ingen kan bli overraska over at det skandaløse lånet utløste krav om straff, og siden hanskenes eier også er sjef for botkassa - ja, så gir vel svaret seg sjøl? Men Lars var i det gode lunet, og ga Gudmund en sjans til å unngå ei riktig så tung bot. Jeg har fått forbud mot å gå i de aller dypeste detaljer, men kan røpe så mye som at Gudmunds håp lå i å opptre som vokalist - en sang som skulle framføres stående, oppå massasjebenken, foran en samla tropp, i et antrekk de fleste kinogjengere forbinder med en viss Borat.

 

Opptrinnet ble i sin helhet foreviga - til tonene av "In the jungle/The mighty jungle/The lions sleep tonight", med A-laget som korgutter; a wimmawa, a wimmawa, a wimmawa osv. Det er mulig for VIF-TV å søke om visningsrett, men det meste tyder på en slik søknad vil ende i avslag.

 

Men på botfesten ... Der, har nok unge Taksdal Kongshavn ingen mulighet tilå slippe unna disse reint ut sagt fantastiske bildene! Vi snakker legendarisk VIF-historie, intet mindre.

 

Én kommentar

Åsmund

24.okt.2011 kl.13:33

Utrolig kjipt innlegg, Rønsen.

Hey folkens! Det skjedde noe vanvittig fett i går.

Men dere får ikke vite noe.

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits