Freddy - i messing eller bronse?

Forberedelsene er i gang på Valle for at Freddy skal få en proper tilskuerplass under neste års treninger.

 

En fast gjeng som varierer mellom fire-fem og åtte-ti personer fører et dagligliv som gjør det naturlig å være vitne til å så å si alle treningene. Dem om det, hadde jeg nær sagt. Men faktum er at de koser seg, der de sitter på den lille trammen utafor caféen ved det gamle klubbhuset. Skravla går, og de får vel ærlig talt ikke med seg så mye av det som foregår ute på feltet (bortsett fra når undertegnede kommer til å gjøre en sjelden feil).

 

Etter onsdgstreninga stoppa Freddy dos Santos opp for en hyggelig prat. Om det skjedde spontant eller var utslag av et planlagt stunt skal være usagt, men han fikk i hvert fall spørsmålet:

 

- Freddy, neste år, når du skal sitte her sammen med oss hver dag - vil du ha plaketten med navnet ditt i bronse eller messing?!

 

Svaret kom kontant: - Messing!

 

Så spørs det hva hans nye arbeidsgiver, TV 2, mener om at den nytilsatte aldri kan jobbe i tidsrommet 10.30-13.00. Men det ordner seg sikkert det, også - slik det pleier å ordne seg for dos Santos. Skulle forresten bare mangle - med alle sine svakheter, er han er tross alt mannen som kan skilte med flest toppseriekamper for Vålerenga.

 

Én kommentar

Kamilla

25.sep.2011 kl.12:50

Vålerenga blir ikke det samme uten FreddyBoy :( Men han kommer nok tilbake som trener en gang i framtiden! I know it!

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits