Hackeren Håvard Nielsen!

Vi sitter og ser Arsenal - Liverpool på fasjonable Hafslund hovedgård, lørdag formiddag, noen korte timer før kampen mot Sarpsborg. Plutselig blir det brennhett i Gudmund Taksdal Kongshavns telefon! Hva skjer?

Det er da Gudmund går inn på sin egen Facebook-profil, og finner ut at han sjøl skal ha lagt ut melding om at han er på legesjekk i Liverpool! Med andre ord; et fingerknips unna å være Kenny Dalglish' disippel!

Jeg kikker på Håvard Nielsen, som sitter rett bak Gudmund. Han blunker lurt, og det varer ikke lenge før sannheten kommer for en dag. I et lite vaktsomt øyeblikk - Gudmund har ikke mange sånne! - har Håvard rett og slett beslaglagt Gudmunds iPhone, og derfra er ikke veien lang til innehaverens Facebook-profil!

Vi blir sittende ved siden av hverandre på bussen hjemover, og Gudmund rister på huet: - Se her Arild, sier han. - Jeg har 103 "likes" på Facebook!


LEGESJEKK I LIVERPOOL?: Gudmund Taksdal Kongshavn (Foto: Digitalsport)

Jeg spiller amerikaner med Berre, Doffen og oppmann Lasse Holm - et spill Berre ikke overraskende, men dessverre helt problemfritt drar hjem - og blir stadig avbrudt av pop-quiz spørsmål fra ungdommen, nå representert ved Gudmund og Aleksander Solli. Vi må ha musikk underveis, og Solli drar med største selvfølgelighet fram mobil med tilhørende høyttalerutstyr. Han fisker fram det meste på youtube, og til Berres tunge hoderysting, starter det med at jeg tar feil av Mike & The Mechanics og Stevie Winwood.

- Er'e ikke du som liksom skal være ekspert på musikk? Skandale!

Men jeg tar revansj! - OK, gutter. Veit dere hvem "Mike" i Mike & The Mechanics er? Jeg skjønner at Solli er på google før jeg får ferdigstilt spørsmålet, men kommer ham i forkjøpet. - Mike Rutherford, gitarist i Genesis, har du hørt om ham? 

Berre mener dette er et "skikkelig dårlig forsøk på liksom å skulle ta igjen", men jeg får faktisk et smått anerkjennende blikk idet introen til "Thriller" dras i gang ved nabobordet. - Ålreit, gutter, sier jeg. Vi hører jo at dette er Michael Jackson. Men hvem er det som produserte både "Thriller", "Off the Wall" og "Bad"?

Snakk om å bli stille i fjøset!

Når jeg tar Crash Test Dummies på strak arm, møtes det med likegyldiget. "Hvem hadde ikke greid den, liksom." Men jeg har et trumfkort: - Og hva heter vokalisten?

Stille i fjøset, nok en gang. - Elementært, gutter. Brad Roberts.

Men en sak skal de ha, herrene Taksdal Kongshavn og Solli - de er i hvert fall interessert i skikkelig musikk. I motsetning til setet foran oss, der Fellah og Harmeet luller seg inn til tonene av sedvanlig, dårlig søtsuppe-R&B.

Men alle var enige om at det hadde vært en grisefin tur!


HACKEREN: Håvard Nielsen (Foto: Digitalsport)

4 kommentarer

Maiken

24.aug.2011 kl.19:29

Haha, guttaaaaa !

stephan

24.aug.2011 kl.23:44

skulle ønske du kunne skrive litt om Gashi nå som han skal tilbake til Norge og forklare engang for alle at han ikke hadde skylda i overgangen til Brann og at det var en viss Lars Bohinen...

elin :)

27.aug.2011 kl.20:48

haha, denne bloggen blir bare bedre og bedre :) skriv oftere så blir en glad-jente fornøyd! :D

V

01.sep.2011 kl.23:28

Kan du ikke prøve å skrive litt oftere om unyttig-nyttige ting om gutta da, Arild?

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits