- Pasning? Next game!

Vil Yssouf Koné noen gang få ballen av Bojan Zajic?

 

Det er i overensstemmelse med fakta, når jeg velger å si at det herska positiv stemning i garderoben mandag morgen. Jeg mener; bare Fellahs to pasninger - den første; den som dessverre førte til en lettere skade på Luton Shelton, og den andre; den som endte i Bojans føtter og 2-0. Det er sånne pasninger man vanligvis forbinder med Messi og Barcelona. Reine kunstverk.

Jeg starter dagen med å gratulere Hirschfeld. Som vanlig er han beskjeden på egne vegne:

 

- Det var på ingen måte min fortjeneste.

- Men redninga i starten av matchen, da Mos var aleine igjennom, og ballen havna i stolpen og ut. Dét må da i det minste ha vært din fortjeneste?

- Hadde jeg noe valg? Hvis jeg ikke hadde stoppa den, ville Klanen ha kvesta meg! Og de sto rett bak meg!

 

Mulig det, Lars - selv om jeg har en formening om at Klanen, av naturlige årsaker, har større tålmodighet med deg enn som så.

 

Vi så video av de viktigste situasjonene i kampen, og slutta selvfølgelig med Bojans 2-0-scoring. Jeg må innrømme at jeg ikke la merke til det i kampens hete, men faktum er at Bojan hadde Yssouf Koné med seg i raidet - og Koné var på blank goal, om han hadde fått ballen.

 

Martin Andresen ba om å få bildene spolt tilbake.

 

Martin: - Bojan; vurderte du noen gang å slå ballen til Koné?

Bojan: - Next game!


 

 

 

 

 

Én kommentar

morten fredheim

03.aug.2011 kl.13:45

Bojan har helt siden han insisterte på at corner-målet (rett i kassa) var sitt og ikke viste storsinn og gav målet til Kone, valgt bort å hjelpe Kone tilbake i form. Ved flere anledninger ikke spilt Kone på blankt, corneren, passningen det her refereres til og generellt valg på banen. Har diskutert med fler, og er forsåvidt enig i at er man fotballspiller så må man tåle såpass, men mener allikevel at det er i lagets interesse at man hjelper den potensielle toppscoreren i gang gjennom å gi gode pasninger, og bygge opp selvtilliten snarere enn at man er tøfing og sier "klar deg selv".

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits