Vålerenga - Gulen 23-0!

Skal vi tro den kristne avisa Vårt Land, har de fleste av oss den siste tida gått glipp av i hvert fall ett vesentlig oppgjør!

 

Men først: Hva er det rareste du har sett på en fotballbane? Mange av oss som så VM-oppgjøret mellom Ekvatorial-Guinea og Australia vil mene at vi der fikk se det: Etter at et australsk skudd hadde gått i stanga, tok en av de afrikanske spillerne rett og slett ballen opp med begge henda, innafor egen femmeter! Før hun plasserte den i fanget, og holdt den der i to-tre sekunder! Uten at Australia fikk straffe!

 I garderoben mandag morgen sier Freddy dos Santos seg først enig i min påstand om at dette er det rareste som kan ha foregått på en fotballbane. Før han trekker seg:

 

- Jeg tar et forbehold, Rønsen. Episoden har kraftig konkurranse av å se deg gjøre forsøk på å ta i mot en ball som som kommer i høyde mellom leggene og låra dine!

 

Men så til Gulen, en kommune i Bremanger i Sogn og Fjordane. Den beskrives slik på Wikipedia:

 

"Det er fergeforbindelse fra Smørhamn på nordsida av Frøysjøen til Kjelkenes i Midtgulen. Riksvei 614 følger østsida av Nordgulen fra Svelgen til Myklebust i Midtgulen. Fra Myklebust går Fv577 videre vestover langs Midtgulen og Sørgulen til Botnane ved Frøysjøen."

 

Paradis på jord, med andre ord - om det ikke hadde vært for at presten har bestemt seg for å forlate paradiset. Ergo må prost Geir Sørebø søke arvtaker, men hva opplever han? Ingen søkere! Mens 23 prester har meldt interesse for å overta stillinga til Einar GeliusVålerenga!

 

Sørebø lufter sin frustrasjon til Vårt Land:

 

- Dei har tusenårsstaden i Sogn og Fjordane, ny prestebustad, ei levande folkekyrkje og eit samarbeidsviljug bedehusfolk. «Kva er det som gjer at Vålerenga scorar, men ikkje Gulen?»

 

Nei, si det.

 

Én kommentar

missharmony

11.jul.2011 kl.23:41

Fin blogg!

Må innrømme at jeg var fan av deg fra første stund, Arild! Jeg hilste på deg på Molde Jazzfestival da jeg var 19 år (det er nå 14 år siden he he). Det var øl og spekemat-treff på hjertøya. Vakkert!

Lev sterkt!

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits