Sola i øya? Tannlege Jamal?

Har en herre ved navn Mahmood Jamal tannlegepraksis på Høybråten? Og hva slags forhold har André Muri til sola?

 

Etter å ha blitt 2-målsscorer mot Start, har Muri fått så mye ros at han tåler litt tyn. For hva dreiv han med da han fikk sola midt i trynet i første omgang?

 

Under videoanalysen mandag formiddag forlanger jeg å få se episoden, helst i sakte film, og på storskjerm - og sånn blir det, selv om Muri (som åpenbart husker det hele godt) hardnakka mener at "dette skjedde i annen omgang" - altså med sola i ryggen... - og "umulig kan ha blitt bevart for framtida".

 

Konklusjonen var krystallklar: Makan til kylling! Som en av de andre heltene fra i går, Lars Hirschfeld, sa det:

 

- Rønsen! Dette er even worse than når du skylder på at du får the sun in your eyes when we exercise distribusjon!

 

Når dette er sagt: For et midstopperpar vi har! Muri får selvfølgelig ekstra poeng i boka for å ha scora to mål, og for å ha redda på streken. Men Stefan Strandberg i Kristiansand ... Fortsetter han sånn, lukter det landslaget lang vei.

 

Men når vi først er inne på vår siste skanse; han er også den definitive siste skanse hva botkassa angår. Nå har han begynt med regelrette rettssaker! I garderoben! Før trening!

 

Tidlig forrige uke fikk de gjennomgå. Først han som skulle ha gjort ulovlige ting i dusjen, noe som "could have caused problems for the whole team". Tiltalte ble frikjent - av Bojan Bojan Bojan! Men så til han som droppa felles frokost dagen før match, altså lørdag før kampen mot Sarpsborg.

 

- What's your excuse? mente judge Hirschfeld.

- I was to the dentist! Hos tannlegen!

- Saturday morning?!

- Yes!

- So where does this dentist exersice his practise?

- At Høybråten!

- And his name is?

- Mahmood Jamal!

 

Resultatet ble at tiltalte nok en gang ble frifunnet. Men det hører også med til historia at din mann på innsida faktisk har googla "Mahmood Jamal". Det nærmeste jeg kommer er Hamid Mohammed Mahmud - og han er frisør, i Ski!

 

 

 


 

 

 

 

 

Én kommentar

04.jul.2011 kl.14:27

hei VÅLERENGA

har dere nobre til mhoammed fellah og

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits