En helt vanlig dag på jobben?

Det var en fin dag ... for å gå på feltet i GULE fotballsko? Ikke helt sikker på det.

Det har seg sånn at undertegnede - mystisk nok, egentlig - har føtter som passer i sko som er litt over gjennomsnittlig store i A-stallen. Da sier det seg sjøl, at skal man ha sko - på Adidas'/VIFs regning - ja, så må man ta det man får. Jeg ser ikke bort fra at det kan ha ligget et islett av faenskap/morskap i matris'ens beslutning, men uansett:

Da Pål Engebretsen skulle finne fram etterlengta sko til undertegnede - ja, så ble det type GUL: - Enten tar'u dissa, eller så tar'u ingenting!


SKOA: LSK-gule og kilde til kritikk og mobbing.


Skoa er helt ypperlige. Det betyr at jeg skyter dobbelt så hardt som før, hvilket vil si omtrent en tidel av styrken til Fellah. Problemet er fargen - og alle som har fulgt med denne spalte en stund, veit at hvis det er én farge kjernen i Klanen overhodet ikke aksepterer, så er det gult! - det lukter liksom LSK lang vei! Men hva skal en stakkar gjørra?

Jeg fikk pepper så det holdt på feltet - av Svenna & Bjørnar & Kåre & Roar og mer eller mindre tilfeldig forbipasserende. Det virka rett og slett som om jeg burde vært satt bak lås og slå! Og da temaet aldri slutta å være et tema, lenge etter at treninga var over - da dukka jammen André Muri opp:

- Er det "mobb-Arild-dagen"? Da er jeg med!

Om han fikk heia-følge? Freddy dos Santos lar seg ikke be to ganger i slike anledninger. (Jeg har en ny sak på'n - noe i retning den gang han brøyt seg inn i leiligheten min sammen med Ivers. Men den saken får ligge til rett anledning byr seg.)

Så viste det seg at dos Santos hadde ekstra grunn til å delta i "mobb-Arild-dagen", akkurat i dag. Det har seg nemlig slik, at jeg - etter to velfortjente uker på Mallorca - kom hjem til en leilighet full av fem centimeter vann over alle gulvene. Dette innebærer at man må vente på rørleggere, folk som skal taksere skadene etc. etc. Altså kom jeg for seint på treninga. Hvilket i sin tur innebar at Freddy måtte overta min rolle som kaffepusher i garderoben. (Dette har med Treholtsaken å gjøre, og er for far tetched til å gjøre rede for i denne sammenheng.)

Men - hva skjer når dos Santos kommer med brettet (han har jo bare vært snill!) - rett og slett for å servere på propert vis, slik undertegnede har for vane? Det er Muri som gir beskjed:

- Takk, Rønsen!

Uten å ha vært til stede ved dette historiske øyeblikk, takker jeg Muri av hele mitt hjerte. Men jeg har faktisk sympati for Freddys reaksjon:

- Lenger ned i Enga-systemet er det umulig å komme!


PÅ VEI NED I SYSTEMET?: Freddy dos Santos.


Én kommentar

Per på Skauen

16.jun.2011 kl.21:50

Slapp av Arild, du må bare være løsnings orientert. Min ærverdige varevogn av typen Mitsubishi "æll trehundrede" var minst like gul som skoa dine. Og med ett blått tak mistenkte jeg fortige eier for å værra enten halv Svenske, i verste fall fra xxx, eller han var en småsnurt rørlegger som alltiodm hadde drømt å jobbe i Alfa Laval . Vel kjerras stolthet måtte reddes og løsningen ble titelen: Brazilomobilen.

Sees på bredden på søndan. helsing Pær

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits