Hva gjør vi nå, Vålerenga?

1-3 for Fredrikstad. For første gang på to år går vi på tre tap etter hverandre. Bunnplassering i serien. Og Kjelsås... Skal vi grave oss ned?

Først: De tre måla mot i plankebyen var spesielle, hvert på sitt vis. Det første er rein uflaks, et mål ingen av våre kan lastes for. Det andre er et fotballøyeblikk som vil huskes lenge i Fredrikstad; Tarik Elyounoussi gjør antageligvis dette bare en gang i løpet av sesongen. Og det tredje? Er noe så sjeldent som en tabbe av Lars Hirschfeld - og det forekommer i hvert fall ikke til daglig.

I motsatt ende av banen hadde vi målsjanser i fleng. I motsetning til tidligere i sesongen. Det kan høres flåsete ut, men sannheten er at det bare er tilfeldigheter som gjør at vi ikke scorer fire eller fem mål. Bak sifrene 1-3 skjuler seg det faktum at vi gjør vår beste kamp for sesongen.

Vi nyter i tillegg godt av at Tippeligaen i år så langt framstår som rein bingo. Vi har surra og rota, men gudene skal vite at vi ikke er aleine i den avdelinga. Det må være lov å minne om at det fortsatt er bare seks poeng opp til toppen.

Det føreste vi gjør, er å dra Ole Gunnar Solskjær ned på jorda - samtidig som vi av hele vårt hjerte gratulerer ham med overkjørselen på Åråsen!

I mellomtida trøster vi oss med at vi har vært med på dette noen ganger tidligere i vårt liv. Hvor mange ganger har vi stått der og diskutert rundt dette temaet: Hva gjør vi nå, Vålerenga? (Noen få eksemplarer av singelen er fortsatt til salgs i Sjappa på Oslo S.)

Opp med hodet, folkens!

 

Én kommentar

Per

18.mai.2011 kl.10:23

Hvis det første vi skal gjøre er å dra OGS ned på jorda, betyr det at vi skal la Haugesund vinne på w-o i morra??

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits