VIFs fysio påmeldt til Idol!


LARS HIRSCHFELD: Grand Prix-ekspert?

And our 12 points go to ... Lars Hirschfeld!

Du vil kanskje ikke tro det, men sannheten er at steminga i garederoben ikke har vært så god på lenge som nettopp i disse dager. Det er vel sånn som i livet generelt - at får'u deg en på trynet, så er det ned i kjeller'n for å sparke seg opp og fram.

Jeg entrer garderoben søndag morgen, og nå snakker vi virkelig om det aller innerste: Fysiorommet, der medisinsk koordinator Eirik Bjærke og massør Roy Jonasson regjeringer. Det har i det siste vært en tendens til å bli veldig hyggelig her inne på morrakvisten; det er liksom her jeg ofte får best respons på tilbuet om rykende varm kaffe. (Haakon Schwabe skulle ha visst!) Så også denne søndagen.

- Noen som så Grand Prix i går? spør jeg - til heller laber respons. Dermed blir jeg stående å fortelle hvor utrolig sjaber forestilling det er snakk om.

- Det blir verre og verre for hvert år! Halvparten av disse såkalte vokalistene hadde ikke kommet til delfinalen i Idol på Gjøvik! Den ene synger surere enn den andre; dere skulle hørt da Aserbajdsjan skulle framføre vinnerlåta en gang til! Vi snakker ikke bare skjærende falsk! Det låt som om de sang i en helt annen toneart enn musikken!

Når han hører ordet "Aserbajdsjan", våkner Hirschfeld fra dvalen på massasjebenken:

- I've never heard so much crap in my whole life! They couldn't even sing! Most of them were completely out of tune!

- Har de ikke hørt om atotune? spør Freddy. Han viser seg å ha erfaring, men forskjellen på Torsdag kveld i Nydalen og Eurovision Song Contest er at Grand Prix-finalen faktisk foregår i real time. Alt annet er bare fusk og fanteri, men det vokalistene presterer går faktisk rett ut i eteren. Dessverre.

Hirschfeld setter det hele på plass, i en salig blanding av norsk og engelsk som jeg tillater meg å omsette til reint norsk:

- Amerikanere flest har ofte et nedlatende forhold til "teitingene i Europa". De tar feil, men hvis denne såkalte sangkonkurransen hadde vært representativ for det kulturelle nivået i Europa - ja, så ville de hatt rett!

Da synes det passende å avslutte med å fortelle at fysio Bjærke her om dagen ble oppringt av Idol, som takka for utvist interesse. Nå ville de bare informere om dato for autidion!

Så viste det seg etter hvert at Liverpool-fantasten Bjærke i 2009 (!) tapte et veddemål han aldri har gjort opp; fyren satte faktisk penger på Liverpool skulle vinne Premier League i 2010! Nå var det altså payback time. Avsender: Lars Iver Strand.


NORGES NYE IDOL?: Eirik Bjærke. (Arkivfoto: Digitalsport)


Én kommentar

asle

07.jun.2011 kl.15:41

vif asle nilsen og linda sparre stensrud med vif

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits