Ordensmakta i VIF bøtlagt!

Det norske politiet håndhever loven etter prinsippet at den er lik for alle. Det har ordensmaktas høyest rangerte i Vålerenga nå fått erfare.

Vi har lovt anonymitet, men kan si så mye som at det dreier seg om en mann, og at vedkommende har lang fartstid fra et politikammer langt nord i Oslo øst. Og så kjører han scooter, type Vålerenga. Fredag ettermiddag skulle han så absolutt latt doningen stå i ro.

Saken er at man trenger lappen for å komme seg fram i trafikken på scooter. Ikke bare det - man plikter i tillegg å ha sertifikatet lett gilgjengelig. Blir man stoppa i rutinekontroll uten å kunne legitimere at man ferdes på lovlig vis, vel så er loven grei: 500 i bot! Og det hjelper altså svært lite å kunne framvise papirer som viser at man faktisk tjener til livets brød, som ansatt i lovens lange arm!


Den bøtlagte var lørdag formiddag å finne på treningsfeltet. (Foto: VIF Media)

 Men så til fotball, og den spennende innspurten i Premier League. Søndag kan mesterskapet i realiteten være avgjort. Det skal ikke mere til enn at Liverpool tar seg sammen/har griseflaks, og altså slår Arsenal. I så fall må noen brekke begge beina på alle Manchester United-spillerne for å hindre at klubben tar sitt 19. seriemesterskap.

Lørdag morgen rusler jeg ut på feltet, som så ofte sammen med den største Liverpool-supporteren øst for Abbey Road, Gjermund Østby. Den korte samtalen forløper slik:

Rønsen: - Gjermund, i morra skjer noe historisk.

Østby: - Åh?

Rønsen: - Ja, for alle første gang i historia er det sånn at alle som elsker god fotball holder med Liverpool.

Østby: - Feil! I morra holder alle Liverpool-fans med Arsenal! 

En times tid seinere setter jeg Morten Berre inn i debatten. Han stiller seg hoderystende uforstående:

Berre: - Men Gjermund - er det ikke sånn at Liverpool fortsatt har en teoretisk sjans til å kapre en plass i Champions League?

Østby: - Det driter jeg i! For folk med hjertet i Liverpool er det mye viktigere at Man Utd ikke vinner seriegull, enn at vi kommer til Champions League!

Berre: - Så hatet er viktigere enn egen suksess?

Østby: - Korrekt!

Og sånt no' kaller seg fotballfans?


RØDT HJERTE: Gjermund Østby håper på Arsenal. (Foto: VIF Media)


 

2 kommentarer

Ole

16.apr.2011 kl.14:20

Lenge siden Gjermund har vedda om noe nå! Snart på tide!!

Mikkel

27.apr.2011 kl.12:22

Snart på tide å få Berre frisk så vi kan vinne kampene våre! Fram med healing hands Rønsen

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits