Freddy for bønda! Se på TV!

Freddy dos Santos er gjest i "Nytt på nytt" i kveld, og her på innsida er vi kjent med at det er all grunn til å slå alarm! I kveld må du bare se på TV!

 Freddy er på parti med Linn Skåber, et partifellesskap som skal vise seg å by på utfordringer. Poenget er at de to i mange år var relativt nære naboer på Grünerløkka. Men det tør være offentlig kjent at Freddy med familie har flytta til Risløkka. Og Risløkka? De mener Skåber er "langt på landet"!

 

Og da skjønner vi jo alle hvordan det går, for frøken Skåber har snakketøyet i orden - det veit vi. Før seerne aner ordet av det, er Freddy dos Santos - mannen med flest elitekamper for Vålerenga gjennom tidene - utropt til "bøndas mann"!

 

Det ryktes at Freddy håver seg inn på land gjennom å fortelle at han "nå til søndag skal møte de virkelige bønda, de fra Lillestrøm!" Men oss bekjent er det ikke deltakerne som redigerer programmet ... Så hva som er klipt vekk? Vel.

 

Har du forresten sett brasilianeren som sparka i hjel en fugl som hadde forvilla seg inn på banen, et fjærkre som viste seg å være motstandernes maskot? Lars Iver Strand har et spørsmål i sakens anledning:

 

- Hvorfor i all verden har ikke fugla i LSK en fugl som maskot? Den maskoten skulle fått lufta seg på Ullevål!


 

 

2 kommentarer

Geir Bergerud

15.apr.2011 kl.18:41

LSK HAR en fugl som maskot, har du vært på Åråsen de siste åra? Den gule ekkle vattdotten som kommer ut på matta før spillerne er maskotten, forsøkt å få den til å se ut som en kanarifugl.

Karoline

15.apr.2011 kl.21:17

En EKTE fugl da vet du. Det lsk har, er bare en gul filt- dott.

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits