Langflat! På ryggen!

Det er fullt mulig å gå på trynet, både sånn og sånn. Men gjett om det er mulig å gå på ryggkul'n?!

Jeg husker ikke nøyaktig hva som var tema, men på vei inn i garderoben var jeg i skikkelig debatthumør. Det vil si, ordentlig på pratehakket - på inn- og utpust. Før jeg visste ordet av det, gjorde jeg forsøk på å sette meg på det bordet som vanligvis benyttes til en PC i anledning kampanalyse. Problemet er at Rønsens kropp ikke lenger veier like lett som en laptop!

Så der ligger jeg, da - rett ut. Ikke på alle fire, men rett ut på blanke ryggflata! Et par centimenter fra kanten av ei trekasse som rommer diverse treningsutstyr. Morten Berre knekker sammen, og rett skal være rett: Han begynner ikke å skoggle før han har forsikra seg om at jeg faktisk er like hel.

Med Lars Iver Strand er det annerledes. Idet jeg får igjen fatninga, sier jeg noe sånt som at "dette kunne jo gått skikkelig ille; tenk om jeg hadde slått bakhuet i kassa?!"

Strand: - Ja, da kunne forhåpentligvis et og annet ha kommet på plass!

Og sånt kaller man kamerater?

Det endte med at jeg måtte dra med meg de sørgelige restene av et bord tvers over hallen, i retning verkstedet til driftssjef Per Johansen. I Vålerenga driver vi ikke og kaster ting sånn i unøde.


BORDET SKAL DIT: Per Johansen gir Rønsen klar beskjed (MMS-foto: VIF Media)Jeg har, by the way - utillatelig, selvsagt - glemt å formidle en beskjed av aller største betydning: Ny botsjef? Etter at Brix forsømte oppgaven sin ettertrykkelig? Bojan Bojan Bojan! Og det står på tavla: "Strengere regime enn noen gang!"

Fortsettelse følger!


BOJAN: Streng, men rettferdig? (Foto: Digitalsport) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits