Rødt kort for tåkeprat!

I går ble jeg direkte kasta ut av garderoben. Hvorfor? Fordi jeg hadde "sagt så mye dumt!"

Som dere skjønner; jeg kom litt skeivt ut av hoppet i går morges. Glad og lykkelig tasta jeg koden til det aller helligste, og kasta meg sporenstreks inn i den pågående debatten om det røde kortet og straffesituasjonen rundt Strømsgodsets keeper Adam Larsen i oppgjøret mellom mot Start. Jeg uttrykte en viss tvil - dessverre, uten å vite at "linja for lengst var lagt"! Ingen av de involverte mente Larsen hadde gjort noen verdens ting gæli!

- Men se på ballbanen, da, mente jeg. - Er det ikke dere som kvester meg som dommer fordi jeg ikke "leser spillet"? Havna ikke kula over dødlinja, rett bak ryggen på Larsen? Og hvem var da beviselig sist på ballen?

- Ja! Ballen havna over dødlinja, hvilket altså beviser at angriperen var sist på ballen. Poenget er jo at Adam var først på den! Adam tok ballen, men kom til å slå den opp i leggen på Start-angriperen? Er det forbudt!? Din dust!

 Jeg merker at de har meg på defensiven. Strengt tatt innser jeg at de antageligvis har rett, men det er for seint å snu. Altså: 

- Hvis den fellinga hadde skjedd midt ute på banen, ville ingen ha diskutert saken. Da hadde alle sagt at frisparket var helt greit!

Det er nå Doffen har fått nok:

- Rønsen, nå har du prestert å si så mye dumt på tre minutter at nå må du bruke døra. Ut - så kan du komme inn igjen. Denne dagen må du bare starte på nytt. Sånn er'e med den saken.

Som sagt så gjort, men situasjonen bedra seg dessverre ikke da vi gikk over til å diskutere straffesituasjonene i oppgjøret mellom West Ham og Manchester Utd. I det hele tatt; det er lite som tyder på at jeg blir sendt på dommerkurs i A-lagsregi.

 
NÅDELØS: Kristofer Hæstad (Foto: Digitalsport)


 

 

 

8 kommentarer

Carl

05.apr.2011 kl.13:21

Nå synes jeg klubben bør ta grep her. Rønsens blogging blir bare så utrolig dårlig sammenlignet med den profesjonaliteten som resten av mediegruppa har. Hadde jeg ikke kjedet meg på jobb hadde jeg aldri brukt tid på dette.

Jørgen

05.apr.2011 kl.14:29

Stå på Rønsen.. artig lesning..

Og Carl; KLAPP IGJEN!! moro med ting fra garderroben som ikke er like profesjonelt laget med kjedelige spm..

Vålerengaa

05.apr.2011 kl.14:48

RØNSEN JEG DIGGER DEG!

Ole

05.apr.2011 kl.15:10

Moro med sånne avstikkere Rønsen! @ Carl; og tid til å "blogge" det du tenkte hadde du også! Når kommer du på besøk i Hamburg igjen Arild?

xXx

05.apr.2011 kl.16:49

Lett hangover dagen derpå Rønsen? Godset spilte da virkelig mot Start, ikke Odd. Og tviler sterkt på at Adam Larsen slo ballen opp i leggen på en Godset-angriper, var vel heller en Start-spiller... Arild, du må våkne! ;) Litt enig med Carl også, selv om jeg digger å lese om ting som skjer i garderoben osv, så går det ann å skrive det på en litt bedre måte, uten at det blir for stivt og strømlinjeformet.

Pastor'n

05.apr.2011 kl.17:01

Hehe Rønsen du rønsen! Bra med noen fylleinnlegg innemellom, han holder bohemprofilen til klubben ved like.

stig

05.apr.2011 kl.19:15

Det er jo drit kjedelig det han skriver. Skriv noe som vi kan lese a?

Patriot

08.apr.2011 kl.21:56

Man kødder ikke med Rønsen! Han er Enga-man!:

Keep of Lyn-supportere, dette er en Fullblods Enga-side!

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits