Kim Larsen for Rosenborg?

Moa trente lett med A-laget i dag, men kom for seint til å få med seg spekulasjonene om hvorvidt Rosenborg har signert en pop-sanger i sitt midtforsvar.

Stemninga var lett i dag morges, må det være lov å si - og ikke bare på egne vegne. Henger'n stakk innom, og innrømte glatt at han en periode av oppgjøret mellom Brann og Rosenborg lurte på om den nye dansken i midtforsvaret ikke var Jim, men KIM Larsen?!

Det var et annet midtforsvar som fikk kjørt seg i serieåpninga også. Det vil si; makan til den statuen og den rundingsbøya som slapp Bojan fri, i etterkant av et 60-meters raid! Men da var det også jamnt slutt på løpskapasiteten til serberen - i hvert all om vi skal tro hans trener:

- But after that, Boji - no more runs!

- Yes, one!Ellers er det vel ingen som helt veit hvilke forhold som venter oss når vi innleder hjemmesesongen på Ullevaal 1. april. Det var i den sammenhengen Martin Andresen i dag ga Moa klar beskjed:

- Si fra at det er uaktuelt med firkant på treninga. Vi skal ikke ha noe av dårlig bane neste fredag, bare fordi dere har spelt der i mellomtida!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits