Freddy har helt egne regler!

Jungel'n lar Freddy slippe unne med alt! Skammelig!

Vi skal til språket, og først til volumet. Under oppsummeringa av kampen mot Follo, mente Stefan Strandberg at "Freddy snakker sykt mye!" Det var altså en kompliment; alle burde strengt tatt rope så høyt som Muri gjør i kamp!

I samme oppsummering ble det klargjort at Harmeet Singh og Fredrik Stohr kommuniserer godt på banen, selv om - hold deg fast - Harmeet mener det er vanskelig å forstå svensk! Her er garderoben full av folk fra nær sagt alle verdensdeler, men svensk er vanskelig!

Da er vi framme ved kveldens utgave av "Torsdag kveld fra Nydalen". Kveldens gjesteprogramleder: Freddy dos Santos. I en såkalt trailer, altså reklame for programmet, gjør han et tappert forsøk på å snakke jalla-norsk. En direkte fornærmelse mot våre nye landsmenn, vil mange mene. Og jeg forsøker meg:

- Amin; hvis jeg hadde sagt noe sånt på TV, ville jeg fått bank av deg & Fellah & Harmeet & Dawda & Mos på stedet! Er ikke det sant?

- Jo, Rønsen, det er helt sant!

- Så det er forskjell på meg og Freddy?

- Selvfølgelig er det forskjell på deg og Freddy! Er'u dum?!

Det ligger langt under denne spaltes språklige nivå å gjengi hva som ble sagt da jeg fortalte at jeg er hanka inn til å kommentere åpninga av Tippeligaen i TV 2 Nyhetskanalen søndag morgen. 

 

 

2 kommentarer

ge

20.mar.2011 kl.00:25

enga suger hardt!!! Enga vant ufortjen de små luringene. But a win is a win. UFORTJENT.

ge

20.mar.2011 kl.00:26

tulla, de er gode. Elsker enga av hele mitt hjerte!!

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits