Hva har Dawda på gang?

Mye handla plutselig om Dawda nå; det kan jo ikke gå upåakta hen, med oppslag i både Aftenposten og Se og Hør. Men Fellah sniker seg likevel først i køen.

 

For hvem møtte på trening, dagen etter at ski-VM var avslutta, i noe som mest av alt ligna VM-genseren! Han ler og rister intenst på hodet, når det kommenteres slik:

 

- Fellah, nå er du ikke bare integrert som nordmann! Du er fullstendig assimilert!
 

Men tirsdag morgen entrer Fedor Ogude garderoben i ei t-trøye som ... vel, den er neppe kjøpt på Dressmann. Borte i Jungel'n (som ekspanderer som en annen Sahara-ørken) titter man på hverandre, og det er Dawda Leigh som leverer den forløsende replikken:

 

- Denne måneden kan han umulig ha sendt penger til Afrika!

 
Men se så, hva garderoben tirsdag morgen rett ut sagt er i ferd med å tapetseres med, om ikke tabloide oppslag som avslører hvem som utgjør "Norges nye idrettspar": Dawda Leigh & Ezinne Okparaebo!

 

Dawda avviser ryktene på det mest bestemte, og gjør sitt beste for ikke å havne i Enga Inside.

 

- Arild, det er ikke sant. Vi er kamerater, eller hva?

 

Joda, Dawda - vi er kamerater. Men det går ei grense for hva som kan holdes skjult for offentligheten. Og hva er egentlig feil med Ezinne, landets gjennom tidene raskeste kvinne? Her burde vel alt ligge til rette for klodens hurtigste høyrekant, om vi ser 20-25 år fram i tid?

 

På denne bakgrunn, tar vi rett og slett sjansen på å ønske lykke til!

 

 

Én kommentar

Pastor'n

08.mar.2011 kl.18:33

Bra post, Arild! Keep'em cumming.

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits