Avslag på BLANKT papir?

Jeg innrømmer å ha savna dem. 14 dager borte fra A-laget er en prøvelse. Men vi kom fort i gjenge igjen, kan man si.

Mange vil være kjent med at jeg har jobba intenst med Treholt-saken det siste året. Dette arbeidet har blant annet resultert i et (tapt) veddemål som gjør at jeg nå er tvunget til å gjenoppta mitt virke som kaffehenter - hver morgen, før trening, helt til jeg har "løst saken".

Men se så - om jeg ikke i hvert fall hadde noe å legge fram for de mest interesserte i klassen; Doffen, Berre, Freddy, Muri, Lars Iver. I et brev til undertegnede, skriver nemlig Politiets Sikkerhetstjeneste (PST):

"Politiets sikkerhetstjeneste oppbevarer et antall eksemplarer av Eidsivating lagmannsretts dom av 20. juni 1985 i saken mot Arne Treholt. Dokumentet betegnet som eksemplar nr 1 fremstår som den originale dommen med håndskrevet rettsbok. Eksemplar nr 1 er fortsatt gradert STRENGT HEMMELIG. I medhold av sikkerhetslovens bestemmelser firnner vi dermed å måtte avslå Deres begjæring om innsyn i den originale Treholt-dommen."

Freddy: - Avslag, Rønsen?

Rønsen: - Avslag? Det er hva jeg vil kalle avslag på blankt papir!

Pause - lang pause.

Muri: - Freddy; heter det avslag på BLANKT papir?

Rønsen: - Ok, Ok - avslag på GRÅTT papir, da... Er'e greit nå, Muri?

Så var vi i hvert fall i gang igjen. I morra kommer ei historie om hvilke typer aktiviteter her i livet som kvalifiserer til betegnelsen "klassiker". Stay tuned. 


 

 

 

Én kommentar

Jørgen

14.feb.2011 kl.10:21

Når kommer neste story? skulle ikke den komme dagen etteR?! :p

Takk for stor lesning!

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits