Doffen går for 30 mill?

Flere der ute, som får vondt i magan av at Daniel Fredheim Holm har signert for Rosenborg?


"Sånn er fotballen, Rønsen! Jeg ville vekk, og de viste interesse." Slik lød meldinga som i går tikka inn på min telefon, etter at jeg hadde uttrykt fortvilelse over guttens veivalg. Jeg hadde sms'a nøyaktig i tråd med virkeligheten - at jeg er fryktelig lei meg for akkurat denne overgangen.

 

Om jeg tenker tvers gjennom rasjonelt, skjønner jeg jo hvorfor han har gjort som han har gjort. Skademareritt og sportslig nedtur i Danmark er ikke kult. Men følelsene mine tilsier at jeg blir fysisk sjuk av å se Daniel rusle rundt på Gran Canaria, med Rema 1000 på brøstet!

 
Jeg ønsker Daniel alt godt her i livet, også på fotballbanen - drømmer om igjen å få se ham på landslaget i spann med Moa. Men jeg skjønner jo også såpass som at noe slikt forutsetter at han har suksess i Rosenborgdrakta. Og han kommer jo ikke til å ha suksess, om ikke også laget han spiller på opplever suksess ...

 

Du lager bare kål for huene våre, Danny! Og jeg tar det for gitt at du er akkurat så småskadd at du ikke er spilleklar til 24. serirerunde, søndag 25. september: Vålerenga - Rosenborg!

 

Men er ikke overgangssummen underlig beskjeden? "Mellom 1 og 2 millioner"? Jeg legger saken fram for kaptein Doffen torsdag morgen:

 

- Doffen - på bakgrunn av at RBK fikk Daniel for under to millioner; hva ville du ansett som en naturlig sum, hvis det var du som var klar for overgangsmarkedet nå?

- 30 mill!

 

 
 

 

 

 

 

 

 

13 kommentarer

Onkel Johnsen

20.jan.2011 kl.23:56

Jeg orker ikke tenke på Daniel i rbk drakt. Jeg skjønte virkelig lite da jeg først leste om interessen på nettavisen. Har hatt vondt i magen helt siden overgangen var et faktum. Du får gjøre som Ivers gjorde: Vend HJEM veldig snart.

Eiks

21.jan.2011 kl.07:53

La gutten tåtne trønderbyen.

Han er ikke annet enn en judas uansett! Gleder meg til å ydmyke rbk i år, med festfotball og gull:D

Cicilie

21.jan.2011 kl.11:40

Jeg ble så skuffet!!

Daniel er født i enga drakt og det er der han hører hjemme! Ikke i hos de foferdelige trønderne! DANIEL DU SVIKTER OSS

onkel grønn

21.jan.2011 kl.11:43

Det var som et spark i skrittet og høre at Daniel har signer for RBK. men jeg har skjønt grunnen Schabe jobber jo i rbk, så det er rent praktisk bare for å bli kvitt skade marerittet sitt..

Harry

21.jan.2011 kl.12:57

VIF og Martin ville jo ikke ha Daniel!!!

Lykke til i RBK!

Ola Svinsås

21.jan.2011 kl.14:04

Kjære Rønsen. Tror du vi RBK-supportere hadde mer velfungerende mager da Steffen Iversen spilte for dere? Tror du er noe bedre for oss å se at dere har Tippeligaens beste keeper, Lars Hirschfeld, tidligere RBK-spiller? Poenget ditt er selvfølgelig - underforstått - at en tidligere 'VIF-gutt' har valgt å dra til Trondheim. For det første er ikke Fredheim Holm VIF-gutt, han er Skeid-gutt. Og for det andre er historien lang med eks RBK-spillere på VIF, og omvendt. Av 'våre egne' - Iversen x 2 (både Steffen og pappa Odd), selveste Nils Arne. Andreas Nordvik, fast mann i midtforsaret deres, er også trønder og eks-RBK-mann, men var dog ikke god nok. At du får vondt i magen har jeg, som ivrig fotballsupporter selv, full forståelse for. Men du har ingen grunn til å sutre.

Ole Aasheim

21.jan.2011 kl.15:50

Fredheim Holm tar en "Iversen". Blir kvitt skadene med Schwabe, og returnerer hjem. Til VIF.

fixmeta

21.jan.2011 kl.22:15

Hadde jo så klart ett håp om ikke høre noe i media om DFH når han gikk til danmark. sånn at jeg slipper å høre hvor fantastisk han spiller han er og så komme fort tilbake til vif.. Delvis ble jo håpet innfridd. men kan ikke si noe annet enn at de gutta som spiller for enga den dag i dag er gode for gull. at rævbk velger å satse på DFH er jo sånn sett posetivt for han.. håper han får fart på karieren sin og heller trener seg fit for fight der oppe før han blir enga spiller :)

Marius

21.jan.2011 kl.22:32

Kunne faktisk ikke brydd meg mindre og jeg er glad han ikke kom til Enga. Gutten har vært på nedadgående i flere år nå og jeg har ingen tro på at RBK skal kunne hjelpe ham, Schwabe eller ei. Jo flere spisser som ikke scorer i RBK, jo bedre.

Vegard

22.jan.2011 kl.00:57

dette er ikke et mareritt, jeg digger spilleren og hater RBK! men visst dere leser opp statistikk fra de åra han var i enga, så er ikke det så bra assa, 70% syk, 6 mål i 2008, det er med 2 i cupfinalen. litt på ìkke tonen med martin andresen heller. men jeg trur ikke dette er så farlig. de kampene han spilte var han god, men han kostet enga mye penger, i og med at han var skadet så mye. dette handler ikke så mye om hva vi Klanshjerter synes, men hva han synes selv. dette er hans karriere og jeg er sikker på at jeg kommer til å se han igjen med VIF på brøstet. han er en drit god spiller, men kanskje ikke den samme uyen moe i vålerenga heller :( Kommer til å savne deg !

Vegard

22.jan.2011 kl.01:00

sorry, uten Moa**

Laug

22.jan.2011 kl.18:54

Alt jeg hører er bare sutring, sutring, sutring - særlig fra deg Arild! Vif-patriot eller ei, dette er jo bare flaut.. Ønsker Fredheim Holm velkommer til oss i Trondheim. Håper han får ett vellykket opphold, særlig i Ullevaal-slaktet 25. september. :D

24.jan.2011 kl.15:53

Nå må dere i Vålerenga huske at Daniel er Skeid gutt, og dere kan vel ikke akkurat skryte av å ha produsert han.

han går til en toppklubb i Norge med vinnerkultur og ikke sutre kulturen til deg og Martin.

Dere må få beina ned på jorda og innse at dere er ikke så suvereneog gode som dere tror.

jacob

Skriv en ny kommentar

hits