Harmeet fast på benken!

Fjorårskometen Harmeet Singh er plassert på benken - på permanent  basis! Ut sesongen!

 

Mandag formiddag var det keepertrener Gjermund Østby som var utvalgt til å framføre det for Singh så triste budskap. Det lød slik:

- En ting, gutter - i fjor mista vi alt for mange baller. Jeg trur det var oppimot 60, ikke sant, Pål? Det er 60.000 kroner, det! Og sånn kan vi ikke ha det. Ergo strammer vi inn på ordninga med ordensmenn. Og den er ikke oppe til demokratisk debatt. Det blir sånn:
 

Det sukkes tungt blant tenåringene til venstre for meg, for ungdommen veit jo at dette må komme til å gå ut over dem. Østby:

- Jeg har gått gjennom fødselsdatoene, og du Håvard, du Gard - ja, du veit hvem jeg snakker om, Gudmund. Du blir sjef for ordensmenna, alt ansvaret legger jeg på deg. Hvis vi teller opp baller etter treninga, og det ikke stemmer med antallet vi hadde på morrakvisten - da kommer jeg og drar døkk ut av dusjen!

Gjermund pauser, før han kommer på at det er noe han har glemt.

- En ting til; det hender jo at en av dere yngste fem ikke er på treninga. Da går vi til nummer seks - som er ... Harmeet.

Et lite sukk først, før forsamlinga flirer godt. Den som kommer først til sans og samling er, ikke uventa, Freddy dos Santos:

- Jeg syns denne ordninga er så god, at jeg foreslår at vi rett og slett klapper den inn!

Og sånn har det seg, altså - at "en av de 100 største fotballtalentene i verden", Harmeet Singh, har havna på en reservebenk han ville gjort det meste her i verden for å unnslippe. (Ballhentertrener'n vurderer faktisk å gå i forhandlinger med gutten - men det vil koste ham dyrt!)

Så får Harmeet heller trøste seg med at den andre benken, den egentlige benken - den, ser det ikke ut til at han kommer til å slite i stykker.
 

 

 

Én kommentar

dikternesverden

12.jan.2011 kl.10:05

Dette likte jeg godt. En flott form for poesi på en fantastisk vakker måte som fenger de fleste.

HURRA HURRA HURRA!

GRATTIS MED NAVNEDAGEN! DU HAR NAVNEDAG I DAG SAMMENS MED REINERT OG REINHARD!!!!!!!!! HURRA

Persolig er også jeg glad i katter. har en selv faktisk.

Som sagt, liker bloggen din særdeles godt, mye inspirasjon å hente.

Beste hilsner. Og gud, for en opplevelse jeg hadde i morgest. Det var da godt å klikke innom her for et interesant innlegg.

www.dikternesverden.blogg.no

Beste hilsner, og ønsker om en flott dag videre:

A.L

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits