Sid? Sisi, s'il vous plait!

Vår nye venn Sidoine Oussou har allerede vist seg fram som en særdeles omgjengelig kar. Men da trenerapparatet på et møte i går forela for gutten at de hadde vedtatt å kalle ham Sid, ble han - etter en kort samtale med oversetter Lars Hirschfeld - raskt krystallklar i sin tale:

- Sisi! Sisi!
 

Sa jeg "møte"? Ja, og det skal ikke bety at årets sesong skal være av den unødvendig akademiske sorten. Det var bare slik at det mellom to økter fredag var tid for å se framover - og det etter å ha sett et utall grafer som illustrerte hvorfor det gikk så bra som det gikk i fjor.

Alle mann alle til stede, med et unntak. Da Martin Andresen henvendte seg til Bojan, gjorde han det forgjeves. Hvor var han? Jungel'n visste svar:

- Han feirer julaften i dag!

Koptisk kristen...? Er det ikke den klanen som feirer julaften i dag?

Uten å gå i detaljer, ble det avslørt noen nye rutiner i forbindelse med bortekamper. Men så mye må det være lov å avsløre; materialforvalter Pål Engebretsen var ikke ubetinga begeistra.

Møtet ble avslutta med "å se framover": Utdrag av fjorårets vårkamp mellom Barcelona og Real Madrid som endte 5-0 på Camp Nou.

Lille-Barca er i gang!

 

 

 

 

 

 4 kommentarer

mm

08.jan.2011 kl.12:08

Bra du følger med på fotball og Barcelona. Der du skriver vårkamp endte 5-0. Vårkampen i fjor endte 2-0 til Barcelona i Madrid. Høstkampen i fjor, ble 5-0 på Camp Nou

Marius

08.jan.2011 kl.20:24

Serbere er ortodokse, Rønsen. Koptisk kristne er Nord-Afrika, nærmere bestemt Egypt, men også noen sørover på det kontinentet og diverse utvandrede mennesker.

Mikkel

09.jan.2011 kl.02:33

Ortodokse kristne feirer også jul 7. januar

Bingokongen

10.jan.2011 kl.07:33

Er preik på forumet om at "Si, Si" betyr Ja, ja, evt, Jo, jo. Så denne her må du nok gå ut og forsikre deg om, Rønsen.

http://forum.klanen.no/showthread.php?p=236709#post236709

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits