Og for noen nye sko!

Veit du hvordan profesjonelle fotballspillere oppfører seg, når de skal få utdelt nye fotballsko? Som småunger i godtebutikken!

 

Kappa er som kjent historie, og Adidas-utstyr er hjertelig velkommen. Første treningsdag, onsdag 5. januar det herrens år 2011, var to av Adidas' representanter hjertelig til stede - og det var ikke måte på. Hvilket syn som møtte meg idet jeg entra det aller innerste! "Alle gutta" i splitter nytt treningstøy! Vakkert!

 
For noen er for øvrig alt ved det gamle. Nordvik har det med å "mangle ei strømpe" - "hvor er trøya mi, Pål?" - og selv om Adidas midlertidig har litt småtrøbbel med strømpeleveringa, var det i det minste svært typisk at det var akkurat han som presterte å lage hull i den ene strømpa - før han hadde tatt den på seg...

 

Men det var da skobutikken ble åpna, at det virkelig dro seg til. Advarsel: Forvent fotballsko i alle regnbuens farger! Mon tro hvem som etter hvert vil finne seg til rette i "Messi"-modellen av året - oransje?
Treninga så langt. Onsdag: Firkant og spill åtte mot åtte, i én økt. Torsdag: Sprint og spinning, i to økter.

 

Hvordan det ser ut? Jeg skal vel ikke påstå at jeg på nuværende tidspunkt har solid bakgrunn for å si at dette er et "mye bedre fotballag enn i fjor". Men det var oppmuntrende å varme opp langt bak i feltet, sammen med Freddy og Fellah.

 

Freddy: - Jeg syns du ser like bra ut som i fjor høst jeg, Fellah?

Fellah: - Jeg er mye bedre!

 
 

 

 

 

 

3 kommentarer

Magnus

07.jan.2011 kl.13:43

Digger denne bloggen. Keep up the good work!

Adrian Lindstad

07.jan.2011 kl.15:06

Ogudes sko?

08.jan.2011 kl.04:23

nice =P

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits