Kjøpmann Amin Nouri!

Noen unge fotballspillere har muligens grunn til å bekymre seg for den framtida som ikke handler om fotball. Det gjelder definitivt ikke Amin Nouri. Han er allerede en velutdanna og erfaren selger!

 

Midt i forrige uke hadde jeg tatt med meg Mos og Amin på en liten signeringsrunde i Sjappa på Oslo S. Det er hyggelig at folk liker "Enga Inside #3", og det er selvfølgelig ekstra hyggelig å ha et eksemplar i hylla med hovedpersonenes signatur.

 

Det vil være en overdrivelse å si at publikum sto timevis i kø, men i litt stille stunder visste Amin råd:

- Se her! Den perfekte julegave! Enga Inside #3!

-

 

Noen vil påstå at han jugde. Men i så fall gjorde han det som den mest profesjonelle kjøpmannsbanditten som har sett dagens lys!

 
 

På privat basis solgte jeg forresten et eksemplar av boka her om dagen. Det viste seg at en Lillestrøm-supporter på puben hadde fått nyss om at ei ny bok om Vålerenga var i salg. Om han kunne få kjøpt et eksemplar? Og kanskje med en liten rabatt?

 

På særskilte vilkår selges denne boka til rabattert pris, men det å heie på Lillestrøm er så avgjort ikke et slikt vilkår! Jeg hadde nærere sagt tvert i mot! Men fyren ville ha boka, og han skal få for kreativ tenking. For hva skjedde, da han innså at han var ute av stand til å komme opp med tre hundrelapper? Han la fram en tohundrelapp og en tjuekroning, pluss et ustempla flexikort til Oslo Sporveier! Til en verdi av 190 kroner! Fuglas venn endte med andre ord opp med å betale 410 kroner, for ei bok som koster 300!

 

Dette er forklaringa på at et eksemplar av "Enga Inside #3" nå befinner seg på Romerike. Jeg takker og bukker, og ønsker lykke til med lystig lesning i seine vinterkvelder ? og vil anbefale stadige repriser av side 116, der det står å lese:

 

Og Enga skal til Europa, hurra, hurra!

Og Enga skal til Europa, hurra, hurra!

Og Enga skal til Europa!

Og Enga skal til Europa!

Og Enga skal til Europa, hurra!

 

Boka er til salgs i Sjappa, og vil fram mot julaften stadig vekk signeres både av forfatter og spillere.


 

 

 

Én kommentar

OK

22.des.2010 kl.21:49

Når skal du og/eller spillerne komme til sjappa. Er litt fint å vite det i forhold til når man skal kjøpe boken :D

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

55, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits