Backhand pissing? Galte? Råne?

- Ja, men spørsmålet er når man begynner med det, sier Bengt Sæternes - han ligger henslengt i garderobens utmerkede sofa. Jeg serverer kaffe, og forlanger å bli satt inn i sakens detaljer

Så viser det seg altså at temaet er gutter og menns framgangsmåte når de skal bli kvitt varene - idet blæra trenger på.  Backhand? Forhand? De involverte er Henger'n, Pål Engebretsen og altså Bengt Sæternes. Sistnevnte forklarer:

- Dette er et spørsmål nærmest av filosofisk interesse, Rønsen. Er overgangen fra forhand til backhand noe man læres opp til, eller kommer det bare helt naturlig? I tilfelle når? Har det noe med størrelsen å gjøre? Eller alderen? Dette er bare to spørsmål som reiser seg.

 - Vel, svarer jeg - og foretar noen forsøksvise grep for å finne ut hvordan jeg sjøl går fram. Henger'n mener at det angjeldende utstyret, altså undertegnedes, ganske sikkert er så småvokst at problemstillinga aldri kan ha dukka opp, mens han med digre armer og never illustrerer hva han sjøl har å bale med.

Tro det eller ei, men plutselig har Freddy dos Santos kjent eimen av nykokt kaffe. Han settes raskt inn i disputtens kjerne, og 33-åringen er krystallklar:

- Når backhand blir en vane? I hvert fall ikke før man er 34!

Og når vi så allikevel er kommet til de erogene soner; her er en tre-fire uker gammel debatt. Vi skal til dyreriket, nærmer bestemt til grisen. Hva er forskjellen på råne og galte? Det er det faste kortlaget som diskuterer - Lars Iver, Doffen og Berre. Men det er jeg som kommer på sporet av sannheten, for hvem er det som finner grunn til å dukke opp akkurat nå? Andre enn Vålerengas eneste og aller største bonde: Gjermund Østby! Han må da vite att og fram på et svin!

Så viser det seg at heller ikke han kan svare på stående fot. Deler av Jungel'n blander seg inn, og kommer til en slags enighet om at råne er det samme som binne, og at galte må være det samme som sau ...

På vei ut til treningsfeltet har Østby, pedagogen, tatt en telefon. Og beskjeden er klar:

- Nå skal du høre her, Rønsen. Galten har gjort sitt, mens rånan fortsatt er pulbar! 

Én kommentar

Uhh

05.nov.2010 kl.00:17

Det her skjønte jeg ingenting av, Rønsen :P Jeg trenger ting med teskje, så hvis noen vet, så vennligst spytt ut, ikke snakk i koder.

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits