Levator ani?

Vi snakker dypdykk i medisinen i Vålerenga om dagen.  Vi er faktisk der- midt i levator ani. Og hva i all verden var det Bojan skreik inn i TV-kameraet etter scoringa på Lerkendal?

 

Det vil være feil å si at Anthony Annans angrep på André Muris såkalte edlere deler har fått forstyrre treningene denne uka, men det er ikke fritt for at klåinga har prega garderobepraten. Enkelt uttrykt: Det hersker brei enighet om at Muri neppe, i hvert fall ikke i nær framtid, har behov for noen form for opprensing i muskelen som styrer det meste der nede, den som på fagspråket går under navnet levator ani. (Kilde: Medisinsk koordinator Eirik Bjærke.) Den utblokkinga er utført!
Men holdt Bojan sitt løfte til sin beste kamerat i etterkant av scoringa på Lerkendal? Nix! Saken er at han hadde lovt å brøle navnet på bestekompisen hjemme i gamlelandet om han gjorde mål. Problemet er at da han fant kameralinsa, så hadde han glemt kameratens navn! Så hva var det han kom på? Jo, han huska hva dama til bestekompisen het: - Love you, Tamara!

 

Samtidig med at alt dette skjer, har undertegnede prestert å inngå et nytt, dårlig veddemål. Det er ingen hemmelighet at jeg har engasjert meg sterkt i en straffesak som har vært godt omtalt de siste ukene.

 

"Gi meg fram til onsdag neste uke, så har jeg løst saken!"

 

Mente jeg i et (sjeldent) innfall av overmot, og ble naturlig nok overfalt av Berre og Freddy.

 

"OK - gjør du det, så serverer vi deg kaffe en halv time før trening hver dag, sesongen ut! I motsatt fall er det du som har å stille med rykende varm kaffe, fram til jul!"

 

Siden jeg ikke leverte, er det altså slik at jeg nå vandrer den tunge veien opp i caféen daglig, og pliktoppfyllende vender tilbake med et brett fylt av nykokt kaffe. Da Martin Andresen lurte på hvorfor jeg hadde blitt kelner, og jeg forklarte utgangen på veddemålet med hvor mye jeg hadde jobba med denne saken de siste par-tre månedene, var reaksjonen heller avslappa:

 

-        - Jøss, har'u begynt å jobbe Rønsen?

 

*

 

Jeg er den siste til å legge meg opp i indre forhold i Rosenborg Ballklubb. Men om jeg hadde hatt noe å si der oppe på brakka, hadde jeg sporenstreks dobla lønna til Erik Hoftun. Sportsdirektørens forbilledlige opptreden i etterkant av Nils Arne Eggens skandaløse rasismeutspill har redda RBK fra å stå igjen som et æreløst, moralsk konkursbo.

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Boban

09.okt.2010 kl.09:30

Klypinga var en nysgjerrighetens handling

SANNHETEN: Da Anthony Annan lurte på om han spilte mot Vålerenga-kjerringer på søndagen, så ville han løse saken med egne hender. Han sjekka først om MURI hadde baller, men da han ikke fant noen, klapset han kvinnfolket på rumpa som unnskyldning

Tror nok dette stemmer bra :)

Ray Johan Sen

15.okt.2010 kl.21:33

Du har mange Vålenga fans inne her Røn Sen :)

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits