Ned på jorda, Nils Arne!

Nå er jeg så lei Nils Arne Eggen, at jeg holder på å sprekke!

 

I et intervju med TV 2 forrige uke, beskreiv jeg Rosenborg-treneren som "en vandrende klisjé i hersketeknikk". For hver dag som går, blir karakteristikken bare mer og mer treffende.
 

Når han får kritikk for spillestil og taktikk, møter han det med at "uttalelsene faller på sin egen urimelighet". Når noen vil diskutere om RBK i Champions League er utelukkende bra for norsk fotball, svarer han med at "det er så dumt at jeg gidder ikke å diskutere det".

 

Når journalister vil vite hva han syns om de gule kortene til Anthony Annan og Freddy dos Santos, svarer han ifølge Adresseavisa: "Og har dere ikke noe annet å spørre om, så er det ikke noen vits for meg å stå her. Da går jeg!"

 

Når Martin Andresen på direkten ser på TV-bildene, og forklarer hva alle kan se - nemlig at "Annan dytter hele finger'n opp i rompa på Muri" - ja, så svarer Eggen med at "nå du må slutte må det tøvet der!?"

 

Lille speil på veggen der - hvem er det som tøver her?

 

Nils Arne Eggen er i ferd med å innta Ludvig IXs rolle: Staten, det er meg!

 

En gammel vits handler om mora som så sønnen sin i militær marsj - da han gikk motsatt av alle de andre, mente hun at det var alle de andre som gikk i utakt. Skjønner virkelig ikke Eggen at når han beskylder absolutt alle andre for å tøve, så kan det faktisk hende at det er han sjøl som er på ville veier?

 

Når dette er sagt, skal det også gratuleres. Nils Arne; dere vant en helt fortjent seier over Vålerenga i går! Finger'n i ræva, eller ei! Og seriemesterskapet er like fortjent! Men du må slutte å oppføre deg som Solkongen!

 

I skrivende stund unnser han seg ikke en gang for å spille rasismekortet. "Husk at 'n Anthony er mørk. Jeg sier ikke mer."

 

Ærlig talt, Eggen: Jeg trodde den bunnløst tarvelige oppførselen hadde nådd sitt bunnivå, men tok altså feil. Å beskylde herrene Muri og dos Santos for rasistisk oppførsel er så fullstendig ute av kurs at det er vanskelig å finne dekkende karakteristikk uten å ty til reine forbannelser. Og nå, nå er det virkelig på sin plass med en unnskyldning.

 

65 kommentarer

Roger

04.okt.2010 kl.17:06

Så topper han det hele med å si at "man må ikke glemme at Annan er mørk"... Med andre ord, det er rasistisk å påpeke Annans ufine spillestil....

Randi

04.okt.2010 kl.17:06

Veldig bra skrevet Rønsen, jeg synes det var helt greit at Rosenborg tapte, for når freddy hadde det gule kortet så hadde han det og mer er det ikke å si på det. Men han tøvete Rosenborg treneren har jeg aldri likt og kommer aldri til å like! sånn er det med den saken!

04.okt.2010 kl.17:35

Fotball engasjerer, ikke minst en gammel rev som Eggen. Selvsagt er han helt på jordet usaklig i mange av sine intervjuer - helt enig med deg der. Så er det kanske også slik at han lett gjenomskuer en del av intervjuernes spørsmål og på sin arrogante måte avfeier dem. Litt mer ydmykhet burde han vise !!

Til slutt.: Heia Brann, men det er vel noen år siden.

Erik

04.okt.2010 kl.17:55

Skal være glad du Rønsen for at det har vært en Eggen i norsk fotball!!Dette minner om usaklig sjalusi av verste skuff.Jeg blir glad hver gang M.Andresen står pottesur foran et kamera,for da har vif tapt,barnslig av meg å si det kanskje,men slik er det.Gleder meg over å være trønder:)Et spørsmål til alle Enga fans:Hvordan er tanken på å heie på et lag som dere vet aldri blir seriemestre igjen?

Mr T

04.okt.2010 kl.18:16

Eggen var best en gang i tiden, nå er Martin best. Erik du er sur fordi VIF spiller vakrere fotball.

Jeg tror kun RBK-Trøndere og Fleksnes synes Eggen svarte flott på spørsmålene i går.

rbk for alltid

04.okt.2010 kl.19:18

annan og eggen er konge ja

Monica Charlott Riise

04.okt.2010 kl.19:19

Rosenborg vinner nok en kamp med god dommerhjelp. Få Annan ut av norsk fotball, svart eller ikke, hans oppførsel er uakseptabel. Så da kan han være så svart han vil for meg. Hadde vi vært fulltallig på banen så hadde de ikke vunnet; og det var det de var redde for. Hadde de spillt ærlig så hadde jeg akseptert resultatet, men akkurat nå hater hater hater jeg Eggen og Rosenborg. De kan dra til hælvete for min del, feige jævler........

rbk for alltid

04.okt.2010 kl.19:20

blir så lei å høre på sytinga te martin andresen.er det noen som hva han gjorde mot roar strand for noen år siden da

Øyvind B

04.okt.2010 kl.19:26

Jeg må si at selve ugjerningen i denne saken (at Dos Santos fikk et ufortjent gult kort i dene situsjonen, og dermed pådro seg et rødt like etterpå) er kjip nok i seg selv, men det som faktisk provoserer mest i denne saken, er jo nettop det at Eggen (og Annan) ikke innrømmer det som tv- bildene så helt klart viser. De innrømmer ikke at det kanskje ikke skulle vært et gult kort til Dos Santos, og at det var Rosenborg spillerne som dyttet og kløp, og brukte ulovlige midler. Hadde de gjort det, hadde på en måte saken vært grei. Dommern fikk ikke med seg situsjonen, en situasjon som sikkert oppstår ofte i fotball på toppnivå. Men når det gjennom tv- bildene viser seg så tydelig å være urettferdig, blir det for dumt av Eggen og Annan å snakke om rasisme og unskylde seg med at han måtte hold seg fast for ikke å falle, og en slags heksejakt på Annan. Jeg mener da faktisk at det nesten er på kanten rasistisk av Eggen selv. Hvem i Vålerenga har vel tenkt den tanken? At vi klager på Dos Santos sitt gule kort, og kritiserer en arm på ballene og en finger i rumpa på Muri fordi Annan er mørk i huden??? Nei nei nei.....Skjerpings RBK!!!!!

rbk i mit hjarte

04.okt.2010 kl.19:27

rbk hadde ingen dommer hjelp for noe tøv, det sier dere vif suportere for dere er rett dårlig tapere

rbk for alltid

04.okt.2010 kl.19:28

kommentarene te vålerenga spillerne og martin andren virker rasistisk.steffen iversen går aldri te en møkka klubb som vålerenga igjen.

rbk for alltid

04.okt.2010 kl.19:31

hate hate hate hate vålerenga

rbk for alltid jr.

04.okt.2010 kl.19:33

Håper du sprekker, ditt lemen!

Skal smake godt med gull.

Håper det blir bronse på VIF.

rbk i mit hjarte

04.okt.2010 kl.19:33

dommer hjelp??????????????? hvorden er de da? straffen va soleklart og vif spilleren fikk 2 gule kort ergo ut,

slett ikkje noe dommer hjelp. dere vif fans er so dårlig tapere at de er en skam.

Øyvind B

04.okt.2010 kl.19:39

Kjære kjære rbk supportere;

Kan dere se på dette bildet, og fortsatt si at Annan ikke tok tak i Muris edle deler med vilje? http://www.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/her-tar-annan-ballegrep-paa-muri-3306296.html

Kom med noe konstruktivt hvis dere skal kommentere dette da... hat mot Vålenrenga er ikke god argumentasjon....

RBK i mit hjarta

04.okt.2010 kl.19:40

Til RBK i mit hjarta. Hvis du ikke er eldre enn 14 år så anbefaler jeg rettskrivningskurs. Jeg vet det finnes i Oslo, men usikker hva bjartebyen har å tilby. Lykke til.

rbk i mit hjarte

04.okt.2010 kl.19:44

jada eg vet de me annan og de synes æ e unøvendig men uansett ka ha de me saken og gjør de har ikkje noe me målene å gjør vell?

rbk vant over vif respkter de, rbk scorte 3 og vif 1 ergo dem vant,

det er dommer hjelp de,

rbk i mit hjarte

04.okt.2010 kl.19:46

er ikkje dommer hjelp mente eg:) trenger ikkje noe rettskriving kurs:)

Øyvind B

04.okt.2010 kl.19:51

Kjære Rbk i mit hjarte. Hvis du leser det innlegget denne bloggen begynte med, så vil du se at vi snakker her ikke om Rbk vant fortjent eller ikke... Det vi her diskuterer er at Eggen ikke virker å leve i den samme realiteten som resten av oss. Ved at han forsvarer Annan og hans oppførsel, og heller angriper de som stiller spm ved oppførselen hans med å rope på Rasisme. Dette viser at Eggen ikke lenger har beina plantet på samme jord som resten av oss. Det er dette vi her snakker om og diskuterer. Ikke at Rbk ikke vant... for det er vi alle her inne smertelig klar over...

.. og Rønsen, beklager at jeg tar denne diskusjonen her på din blogg, men blir bare så innmari provosert!!!!!

rbk i mit hjarte

04.okt.2010 kl.19:55

jaja kose dere

no tar rbk gull hahaha

04.okt.2010 kl.20:51

MONICA CHARLOTT RIISE, kjære deg. du må være stereotypen av VIF patriot. stakkarslig, småfull, eks-rusmisbruker fra gamlebyen i Oslo. slitent, hvitt ansikt, rødt pistrete hår og uten virkelighetsoppfatning. Fellah mente han spilte på Norges beste lag, men heeeey, NEWSFLASH! hahaha

elvis

04.okt.2010 kl.21:08

Til vifsupportere, ro dere ned. Jeg er temmelig sikker på at Annan får sin fortjente straff. En meningsløs ting å gjøre. Men når jeg leser vpn, vg, dagbladet, nettavisen osv. får jeg inntrykk av at Muri ble skjendet på det groveste. Muri viste seg fra en bra side og dyttet Annan unna uten noe mer oppstyr. Men dere må nesten takle tapet bedre enn dere har vist til nå. Straffen var grei, 2 gule til Dos Santos var greit (innløping 3 ganger+ takling). Spennende kamp med fortjent vinner, fokuser på deres egne feil, Muri på 2-1 målet, manglende press på Henriksen. Mye positivt i vif nå, Startkampen var en fest for øyet. Glem fotballens duster og gå videre.

Trond

04.okt.2010 kl.21:40

Takk Rønsen - her er en bønn!

Kjære NFF:

Er det greit at fotballspillere stikker fingrene sine i andres hulrom? Og klemmer til på hverandres edle deler? Stikker fingrene i øynene på hverandre? Bruker albuene i ansiktet på hverandre? Biter i brystet til hverandre?

Er Anthony Annan og RBK det forbildet barn og unge her i landet skal ha?

Mikael

04.okt.2010 kl.21:50

For det første så e jo Dos Santos den enesten som tar det her normalt, uansett om det var fortjent eller ikke må han ikke gå inn i en slik takling når han har gult kort fra før. Og det virker som han er den eneste som forstår dette.

For det andre skal bare M.Andresen holde kjeft. Hvem som helst kan klage på dette, så fremt at de ikke har gjort slik som du ser i videon i linken her

http://www.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/husker-du-denne-andresen-3305732.html

Roar B Gulløien

04.okt.2010 kl.22:13

For å gjøre ting klart. Jeg er hverken fan av VIF eller RBK, derimot heier jeg på bortelaget.

Men, jeg skal innrømme at jeg er en beundrer av Nils Arne Eggen. Derfor er det så skuffende når han oppførerer seg slik som han gjør. Tabbelen lyver ikke og seriemesterskapet som 99,9999 % sikkert havner på Lerkendal er vell fortjent. Men, det jeg har sett og hørt nå er ikke den Nils Arne Eggen som jeg kjenner og beundrer. For innrømm det. Selv om det er hat mot Rosenborg som lag er det en eller har vært en beundring over Nils Arne Eggen.

Snart er vikariatet til Nils Arne over. Det er ikke sånn jeg vil huske han.

En stor trener som Nils Arne bør også være ydmyk nok til å beklage. Det er ikke snakk om heksejakt. Bare at vi alle ønsker og huske han for noe annet enn hersketeknikk, arroganse og urimelige rassismebeskyldninger. Gjør han ikke det kommer gullet til å få en lei bi smak.

Martin

04.okt.2010 kl.22:25

Herregud da folkens! Hvis dere studerer bildene fra straffesitusjonen kan alle se det Terje Hauge ser! Annan skubber til Freddy, og Freddy skubber tilbake (jeg mener at ingen av disse kvalifiserer til gult kort, da de skubber en gang hver og er ferdig). Når det kommer til Annan's grep i rompeballen og taska til Muri så er jeg enig i at den er stygg og HVIS dommeren ser den så kan den kvalifisere til direkte rødt (men dette ser han ikke!!!)

Eggens oppførsel kan vell diskuteres og han kunne gjerne gått ut og sagt at dette hører ikke hjemme på en fotballbane og ferdig med det, men jeg må og si at jeg skjønner Eggens reaksjon da denne saken er blitt blitt overdrevet noe sinnsykt!! Dette er ting som skjer hver kamp, kanskje ikke like grov hver gang, men jeg personlig synes det er verre ting som skjer iløpet av en fotballkamp!

Mr.Laffer

04.okt.2010 kl.22:42

Personlig synes jeg det er ekstremt at Eggen prøver å bortforklare og forsvare dette.
Dette kunne vært unnagjort på 30 sekunder under trenerintervjuet i går.
Han kunne sagt at det var usportslig gjort og at de skulle ta en alvorsprat med Annan.
Vips så hadde det ikke blitt noen sak.
I steden så tror han at han kan bortforklare video/bildebevis og i tillegg prøve å få Muri/Andresen og VIF til å fremstå som rasister!
Et vennlig råd til Eggen; gå av med pensjon nå!

Anon

04.okt.2010 kl.22:44

Martin Andresen - kvelertak - Roar Strand.
Skal ikke unskylde det Annan gjorde, men høres ut på enkelte som om han har begått mord e.l.
Håper forsåvidt Tromsø når dere igjen, for jeg unner ikke M.Andresen en dritt ...

Anon

04.okt.2010 kl.22:47

"Eggens oppførsel kan vell diskuteres og han kunne gjerne gått ut og sagt at dette hører ikke hjemme på en fotballbane og ferdig med det, men jeg må og si at jeg skjønner Eggens reaksjon da denne saken er blitt blitt overdrevet noe sinnsykt!! Dette er ting som skjer hver kamp, kanskje ikke like grov hver gang, men jeg personlig synes det er verre ting som skjer iløpet av en fotballkamp!"
Copypast, kunne ikke sagt det bedre selv.

FUS

04.okt.2010 kl.22:54

Snart på tide å trekke likhetstrekk mellom Annan og Hitler/Osama/Saddam etc. ?
Må huske at VIF er helgener og har Jesus status over hele Norge da ... Snille barn drikker ikke morsmelk!

Jesus

04.okt.2010 kl.22:56

HVORFOR VINNER RBK LIGAEN OG SPILLER I EUROPA?!?!? WHY!?!??!
URETTFERDIG AT VI MÅ SELGE MOA, FY FY RIKE ONKLER/TANTER!! :((((

Jørgen

04.okt.2010 kl.23:19

Greit at Annan kan være litt drøy ved enkelte anledninger. Men med et kjapt youtube søk finner man mange eksempler på VIF grisespill og Martin Andresen grisespill som går Annan en høy gang. Og pussig nok er Terje Hauge involvert uten å straffe Andresen også. Så kom dere ned fra deres høye hest! Virker som Andresen har tatt lynkurs i å få flyttet fokus og press på spillerne sine fra Jose Mourinho. Og hvis Rønsen synes Eggen er så ille så fremstår han ikke så mye bedre selv når han bruker sin c-kjendis status til å blande seg inn i sytekoret.

Ina Lunatic

04.okt.2010 kl.23:20

Jeg er enig med det flere sier over her. Eggen burde ikke forsvare Annan slik han gjør. på nyhetene i kveld har det stått frem flere legender og spillere, blant annet Mini som sa "Det virker som at alle har skjønt at Eggen har feil, unntatt Eggen selv."

Det ligger noe i dette. Med så klare bilder er det åpenbart at Annan antaster Muri med vilje. Muri takler hele saken på en utrolig fin måte. Han er rolig og ikke ute etter noen krangel. Jeg tror helle han er ute etter en unnskyldning fra Annan. Han burde virkelig vite bedre enn å gripe tak om utstyret til en motspiller.

Og Eggens kommentar; "Jeg minner om at Annan er svart, jeg sier ikke mer." sier mer om Eggen enn det saken gjør om Andresen, eller Muri.

Ingen fra VIF har brukt argumentet. Det har ingenting med saken å gjøre. Annan kunne like gjerne vært grønn. Han hadde fortsatt gjort det han gjorde.

Eller mener Eggen at siden han er mørk, så er det OK å klype andre både i skrittet og i ræva?

rbk i mit hjarte

04.okt.2010 kl.23:36

tviler annan gjore de me vilje. desutan so dytta muri annan me albogen.

Daniel Hansen

04.okt.2010 kl.23:53

Når det var 11 mot 11 igår rundspilte vi RBK og det varmer godt, gutta var heroiske med 1 mann mindre. Er trist at omtrent hver gang det går mot poengdeling/tap for RBK så skal dommera gripe inn. For eksempel la Prica seg som ei hore, straffe med engang. For det andre så er det helt sinnsykt å forsvare en spiller som gjør så mye faenskap som Annan, uansett om du er en bartemann eller ei. Og rasisme for faen? Med andre ord så mener Eggen det er greit at folk kan putte fingre opp i ræva di så lenge de er svarte? Og om Martin tok kvelertak på Strand for 10år sida så er vel det rimelig irrelevant. Fleksnes er en klovn som skryter av sitt erketrønderske lag bestående av Svensker og Dansker, men stort sett alle 3poengerne kommer når dem har 14mann på banen, de får straffe på Lerkendal hver gang, og jeg kan ikke huske sist gang noen fikk straffe mot RBK(bortsett ifra da melsekken Prica dytta til Bolanos ifjor).. TRIST.

RBK'er

05.okt.2010 kl.00:49

Ingen er i tvil om at Annan prøvde å melke Muri, med en finger bak, og en hånd foran. Selv Nils Arne Eggen vet det!

Og ja, NAE bruker i overkant mange hersketeknikker, og er i underkant ydmyk.

Men er det vits å gnåle om det i ettertid? Gjort er gjort! Man får da ikke endret fortiden.

Synd at Freddy ble utvist, og at det har såpass stor betydning for spillet. Freddy er den eneste i vaalerengen jeg respekterer.

RBK'er

05.okt.2010 kl.00:54

Kommentar til Jesus som kommenterte litt tidligere her:

Altså, du burde ha litt mer kjøtt på beinet før du uttaler deg om rike onkler og tanter.

Rosenborg har tjent alle pengene sine på egenhånd. Ingen investorer og ingen som har spyttet inn penger. Gode sponsoravtaler og spill i Europa har gjort Rosenborg til den klubben den er i dag, sett fra ett økonomisk ståsted. (Selv etter flere år med røde tall)

Så; fei for din egen dør først, før du uttaler deg.

Takk

Pedanten

05.okt.2010 kl.00:58

God blogg med godt poeng. Alt eggen ikke vil snakke om blir avvist som uvesentligheter og tøv. Skulle trodd mannen var 14 år, ikke 112.

Lite trekk for faktafeil. Det kan vel ikke ha vært ludvig ix som sa at staten, det er meg. Han levde pæ 1200-tallet og det er alt for tidlig. Jeg setter penga mine på solkongen. Ludvik den fjortende. Skrivefeil? Eller affeksjon?

Bjørn

05.okt.2010 kl.01:09

Jeg kunne godt sagt veldig, veldig mye stygt om Eggen, men han er rett og slett ikke verdt det! Nei, men for en inntørka vagge han er ass! Håper Annan fister han på trening! Han bringer skam over alle trøndere! Ære være Vål'Enga!!!

Teodor Carlson

05.okt.2010 kl.06:33

Vi siviliserte får være overbærende med de stakkarslige fra Oslo øst De har jo ikke så mye å fare med. Men syte, klage og leve på trygd selv om de er fullt arbeidsføre er de jaggu flinke til.

Pastor'n

05.okt.2010 kl.07:55

Da vi var 11 mot 12 utpå der (Ja, RBK har alltid med en ekstra utpå banen!) rundspilte vi bartene. Jeg er sikker på at vi hadde vunnet til slutt. Kampen ble ødelagt i det Dos Santos ble sendt i dusjen.

Ole

05.okt.2010 kl.14:53

Eggen gjorde det som enhver trener gjør-forsvarer sine egne spillere!!!!

Og til de som tror at fotball er uten tjuvtriks.Finn dere en annen sport.Dommeren ga gult kort til begge og han er den eneste som vet hvorfor.Begge trenerene står 50 m fra-hører ikke hva som eventuellt blir sagt.

Og så lenge det ikke er videodømming så slutt å syt!!!Legg ballen død-neste gang er det Annan som får en finger

Morten

05.okt.2010 kl.15:33

Fra min plass på tribunen (der jeg ikke hadde mulighet til å se detaljer som ballegrep o.l.) vurderer jeg situasjonen med de gule kortene til at den som fortjente gult kort var Prica. Det er han som starter situasjonen med å dytte Freddy hardt med to strake armer. Men det er før Hauge blir oppmerksom på knuffingen (naturlig nok i og med at det er situasjonen som starter det hele) og han får det derfor ikke med seg. Resultatet blir at et tilfeldig gult kort blir avgjørende for kampen og kanskje mesterskapet og det er uheldig.

Når det gjelder Nils Arne så er det trist at der han før kom med en artig kommentar, kommer han nå med usakligheter eller så velger han å avfeie det hele som tullprat. Han er altså ikke interessert i å kommentere ting alle andre mener det er naturlig at han skal kommentere. Trist, for han har vært en fargeklatt, men er nå redusert til en bitter grinebiter.

Til slutt: Rønsen; takk for en fin blogg og en hyggelig supporterprat på Cafe Aroma etter kampen på søndag!

Anon

05.okt.2010 kl.16:22

Daniel H. "Når det var 11 mot 11 igår rundspilte vi RBK og det varmer godt, gutta var heroiske med 1 mann mindre."
Hvilken kamp så du på egentlig? Forresten, I følge Fellah så er dere Norges beste lag. Fortell meg så hvorfor dere vinner serien i år og gjør det godt i Europa. Oi, vent, ingen av delene gitt ...

Mikael

05.okt.2010 kl.18:46

de va da faan itj de gule korte dos santos fikk som sendt hanj av banen, vess dåkk tenke 2 cm lenger fram så sjer dåkk kanskje at et gult kort e gult. men med ei sånn takling når hanj har gult fra før? ka forvente dåkk, hanj skjønt d jo sjøl

Eric

05.okt.2010 kl.20:20

At Eggen bruker hersketeknikker er en observasjon det er vanskelig å overse... Helt enig i det du skriver.

RM

05.okt.2010 kl.20:40

Vel, nå elsker jo media å få kommentarer av Eggen. De vet hva de er ute etter. Og de vet at de ofte får "saker" å skrive om. "Eggen hevder ditt. Eggen hevder datt". Eggen er Eggen. På godt og vondt. Filteret er ofte fraværende. Ellers pågår det svært mye på en bane. Det er bare det at kamera ikke fanger opp alt. Om alt skal debatteres like flittig som "grepene" til Annan, har media svært lite å skrive om. Husker forøvrig at Vålerengas hovedtrener prøvde å "rive" hodet av Roar Strand....Og at Velte-Petter Berre har filmet seg til noen frispark.

Lsk

05.okt.2010 kl.23:25

Monica Charlott Riise. Du har tydeligvis stor peiling på fotball ;) Eller? I tillegg stiller jeg spørsmål den av dere som sa at VIf spiller finere fotball ;) vel det skjer vel i én av ti kamper. Og Anon...du må ha sett reprise fra kampen i 2004. Der ble Rosenborg rundspilt av enga. Ikke siden har det skjedd

Roger

06.okt.2010 kl.00:05

Neida, det er ikke Eggen du er lei - du er lei av å tape og det er vanlig å projisere slikt mot én person :)

Fredrik

06.okt.2010 kl.06:56

http://www.klanen.no//jeg_har_en_rumpe_som_trenger_pleie_jeg_har_en_rumpe_som_trenger_p

Sjekk tapermentaliteten på de som holder med Vif. Blander inn Rinnan. Jeg har aldri sett på maken til tapere. Hadde det ikke vært for at rederklubben håver inn uærlige penger hadde de rykket ned med Lyn.

Bodø/Glimt supporter

06.okt.2010 kl.09:19

Her blir ordene alle tenker skrevet ned. Jeg syntes synd på Eggen. Etter så mange år i norsk fotball er han i ferd med å ødelegge sitt ettermæle for evig og alltid. Jeg blir rystet av mindre!

Karlsen

06.okt.2010 kl.09:31

Tja...
Gjennom alle de årene jeg har fulgt Eggen som fotballtrener, så er søndagens intervjuer det ENESTE tilfellet der jeg har opplevd de tendensene som du beskriver i innlegget ditt, hvor Nils Arne Eggen har vært gretten, usympatisk og ute av balanse.
Tidligere har jeg ikke opplevd det slik, og det har vel antageligvis ikke du heller, eller så hadde vel dette innlegget ditt stått på blokka for lenge siden, tenker jeg.
Poenget er: Man skal ikke være så rask til å kaste seg over offentlige personer bare fordi de har EN dårlig dag ut av kanskje 5000 dager i offentlighetens søkelys.
Jeg skjønner at dere journalist-snoker til en hver tid er ute etter en mann som dere kan slå i bakken. Men jeg skjønner ikke alltid hvorfor dere er det, og hvorfor dere ikke samtidig med deres journalistiske gjerning kan forsøke å bevare LITT av ryggraden og moralen? Gjør mot andre som dere vil at andre skal gjøre mot dere, står det vel i skriften ett eller annet sted. Tror det kan fungere greit for dere journalister også, fra tid til annen.

Kalle

06.okt.2010 kl.16:28

Er du synsk Rønsen? Den fingern i ræva har ikke klart å se på tv-bildene. Og helt enig med Eggen, to tippeligatrenere kan ikke stå foran åpent kamera og på direkten diskutere om Annan hadde fingern i ræva på Muri eller ikke. Idiotene i TV2 kan da faen ikke få svar på alt. Ps. Eggen er nok bedre på sitater enn deg. Romertall er vanskelig det vet du.

magne

06.okt.2010 kl.17:03

Så sprekk da din snørrhovne premieidiot,det vil være en befrielse.

ingvild

06.okt.2010 kl.17:58

du er bare sjalu. GET A LIFE

Åge

06.okt.2010 kl.18:26

Hvis du er så lei hvorfor holder du ikke bare kjeft da og ikke drar igang igjen mølla som har gått seg varm hele uke? Det beste for alle parter hadde vært at du faktisk holdt kjeft.

William W

06.okt.2010 kl.21:57

Vålerengen IF i samarbeid med TV2 er patetiske. "hvis vi hadde spilt 11 mot 11 så..." Patetisk. Dere gjorde ikke det. Dere fikk en utvist, med god grunn. Straffen var soleklar. Dere var dårligere. Bare tapere som henger seg opp i dommere og motspillere, følg med på hver eneste corner hvordan Iversen blir behandlet. Eller har ikke tv2 et dedikert kamera til Iversen kanskje?

Paul Smeanus

08.okt.2010 kl.01:02

til dere RBK fans som forguder Eggen..
RBK har vunnet serien, ja, og helt fortjent... de har ennå ikke tapt en eneste kamp i serien denne sesongen. Men eier dere ikke selvinnsikt? eller har dere fingrene så langt opp i rompa på hverandre mens den andre hånda er brettet elegant rundt penisen på sidemannen at dere ikke klarer å innrømme at situasjonene som omhandler Annan og Eggen både før og etter denne kampen er helt usmakelig??
Jeg syns også det er rart at det er så mange RBK patrioter som snoker inne på denne bloggen, da bloggen heter engainside. Dere hører ikke helt til her. Men det som er gøy med det er diskusjonene som kommer ut av det. Pluss at alle får se de idiotiske kommentarene dere kommer med. Det er komisk å lese det dere skriver.
Jeg leste en kommentar hvor det stod hvor lei skribenten var av å høre på sytinga til Martin Andresen, og om noe piss han hadde gjort mot Roar Strand flere år tilbake. Jeg har ikke peiling på hva han gjorde mot Roar strand da, men jeg vet hvertfall at han ikke runket han mens han hadde fingern i rævva på'n.. Dessuten sier skribenten at noe hadde skjedd mellom dem for flere år tilbake. lever dere i fortida eller???
Og om sytinga til Martin.... når syter han... se på hvordan han håndterer spørsmål fra media. Intervjuet hvor Eggen oppførte seg som en skadeskutt sjøløve som hadde noe som var mye større enn en finger presset opp i rævva. Hva var det første Martin sa i det intervjuet?????
Jo, han gratulerte RBK med seriegull.... Makan til menneske med selvinnsikt skal du lete lenge etter...
så RBK... ta fingrene ut av rompene og slipp penisene til hverandre, fotball er ikke en B-porno.. fotball er en sport!

Svein Kristian

08.okt.2010 kl.14:36

Nå har Martin Andresen vart det største rasshålet i norsk toppfotballs historie. vart den spilleren så det har vært mest tull å ramp med. så skal han komme med slikt piss! nei få Martin Andresen ut av norsk fotball forgodt, begynner å bli lei denne mannen! Det er på tide MARTIN FÅR FINGEN UT AV ROMPA å begynner å oppføre seg som noe annet en ein dritt onge!

Teodor Hanson

08.okt.2010 kl.21:09

Ja så sprekk da for helsike. Rønsen er bare et null i den store sammenhengen. At han forsvinner med et lite "poff" er ikke merkbart for det store flertallet. Og slett ikke noe tap, bare en forbaska forurensing med det samme all gørra kommer ut.

Oda

08.okt.2010 kl.21:25

Annan vet selv at det ikke var bra gjort..

Super-nils

10.okt.2010 kl.04:21

Hele denne saken startet med EN ting: at Martin Andresen forsøkte å bortforklare hvorfor "norges beste lag" tapte "seriefinalen".

Men det er viktig å påpeke noe M. Andresen tydeligvis ikke har fått med seg, nemlig at Freddy Dos Santos hadde fått gult kort selv om Annan hadde latt rumpa til Muri være i fred. Derfor blir det bare tåpelig å si at den situasjonen hadde noe å si for resultatet av kampen.

Derfor har jeg full forståelse for at Nils A. ikke var interessert i å diskutere den saken etter kampen. Det han var forberedt på var trolig en gratulasjon med seriegullet av både pressen og Andresen. Når han i stedet blir møtt av en smålig Andresen som står der og fordømmer en oppførsel han har bedrevet selv i mange år, er det ikke rart at Nils A. mister tålmodigheten til slutt.

Men at VIF er en klubb som støtter rasisme er jo ikke sant. Jeg tror Eggen snakket litt før han tenkte seg om der, men det han mente var nok at norske fotballkommentatorer, anført av Davy Wathne og hans "ekspertteam" i TV2, er mer opptatt av å rakke ned på stjernespillere som Anthony Annan enn å gi dem den rosen de fortjener. Og nei, jeg mener ikke at Annan bør få skryt for tafsingen sin. Men faktum er at Davy Wathne sitter i studio hver helg og er ute etter å ta alle som er bedre enn Brann-spillerne. Det nevnes heller ikke at motspillerne bevisst provoserer en spiller som Annan i kamp etter kamp.

Er det noen som husker da Rekdal skjelte ut egne spillere på direkten? Vel, Nils Arne Eggen har gjort det stikk motsatte, og forsvarer spilleren sin, men det blir også galt. Det er jo jobben til moralpolitiet i norsk fotball, TV2, å skape debatter og blest rundt det produktet de skal selge.

Til tross for hva det høres ut som i media, så har de hatt et møte med Annan på Brakka. Det er bare det at jobben til Eggen er å få fotballaget Rosenborg til å prestere, og å skjelle ut Annan i pressen er ikke noe som vil heve legets prestasjonene.

Det som ikke har blitt nevn i det hele tatt i denne saken, er at flere av RBK-spillerne og Eggen sjøl tok Dos Santos i hånda da han ble utvist. Nils A. sa det også etter kampen at han skulle ønske at de hadde fått fullført kampen 11 mot 11. Dette bør Martin Andresen og alle forståsegpåere innen fotballen legge seg på minnet. Det er mulig å unne andre suksess, og ikke finne unnskyldninger og syndebukker hver gang. Så Martin Andresen bør være mann nok til å innrømme at Rosenborg er et bedre lag enn VIF, og han bør vise Nils Arne Eggen litt respekt, mannen har 14 seriemesterskap som trener, og ett som VIF-spiller. Martin har fortsatt ingen som trener.

Bent Patey

11.okt.2010 kl.00:55

He he.... Bra, Arild. Ses på Herr Nilsen 30. oktober. Mvh Bent :)

Jan

11.okt.2010 kl.18:28

Her var det mye bråk. Tomme tønner bråker mest, heter det.

Så til saken. Dommerne tar en avgjørelse og den er suveren. Det nytter ikke hvor mye en dommeravgjørelse diskuteres i etterkant, den kan ikke forandres. Derfor kan ikke jeg, med min villeste fantasi, forstå hvorfor det brukes så mye energi og adrenalin for diskusjoner av denne type. Det er jo fullstendig bortkastet og dumt. Dersom du er misfornøyd med noe innen en sak, så bring det frem for de rette instanser. Å diskutere Eggens eller Martins oppførsel i et forum som dette, blir også bare dumt. Henvend dere heller rett til de personer det gjelder. Hvis dere er så modige.

Paul Smeanus

16.okt.2010 kl.15:46

til JAN.
gi meg tlf nummeret til Eggen da....så skal jeg prate med han....
OG TIL DERE ANDRE RBK IDIOTER...I INTERVJUET ETTER KAMPEN........ HVA VAR DET FØRSTE MARTIN ANDRESEN SA????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAN ÅPNET INTERVJUET MED Å GRATULERE RBK.....
ER DET MULIIIIIIIIIIIG??????? JÆVELA TRØNDERE! HOLD DERE I TR.HEIM...

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits