Jungel'n mot Bolaños?

Overgangsryktene florer i nosk fotball for tida, og her er et av de mest originale: Kommer Vålerenga til å kvitte seg med hele Jungel'n - i bytte mot Bolaños?

Det er Dawda som i første omgang fører ordet, når teorien blir framsatt i garderoben tidlig fredag morgen.

- Rønsen, hva tror du? Er Vålerenga villig til å gi hele Jungel'n i bytte, hvis de får sikra seg underksriften til Bolaños?

Han tegner en sirkel rundt seg, og med Moa ute av bildet er det blitt litt kluss i tellinga. Jeg gjør forsøk på å telle opp, og konstaterer at Dawdas forslag i det minste omfatter han sjøl, Mos, Fellah, Adnan, Amin ...

- Ta med Birger!

Lano-hvite Birger i Jungel'n? Neppe - og vi krysser fingrene for at Start-lelelsen ikke leser disse linjer, for de kan jo finne på å ta forslaget på alvor! Og det skal de vite: Denne gjengen - Jungel'n - skal ikke vekk fra Vålerenga med det første! Dere er ikke til salgs, gutter!
Det er trening både lørdag og søndag, men vi vinker likevel helgefarvel her fra innsida med ganske så vesentlige opplysninger om nye arbeids- og ansvarsrutiner fra keeperkollektivet på treningsfeltet. Gjermund Østby har nå fått det for seg at det skal være sånn:

- Rønsen! Du samler baller! Mens je tar meg ein snus.

God helg!

2 kommentarer

...

20.aug.2010 kl.15:00

Hehe,god helg:-)

Hans Olav

25.aug.2010 kl.16:56

Du glemte inder'n, nå. Singh-sala-bim!

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits