Til norsk fotballs fremme: FCK!

Hva er best for norsk fotball? At Rosenborg kommer seg videre, får 100 millioner i inntekt, og dermed 100 millioner i ytterligere forsprang på alle andre i norsk fotball? Eller at Norges landslagssjef fra 2012, Ståle Solbakken, får hardt tiltrengt internasjonal erfaring?

Jeg skjønner at spørsmålene kan virke provoserende. Men egentlig burde de ikke være det. La oss ta Odds trener Dag-Eilev Fagermo, som sier dette i forkant av semifinalene i cupen: - Det er klart vi ønsker at Rosenborg slår Follo i semifinalen. Siden jeg er helt sikker på at RBK vinner Tippeligaen i år, betyr jo det at vi, om vi slår Godset i semifinalen, automatisk er kvalifisert for Europa-spill neste år.

Enkelt? Ja, så enkelt er det faktisk. Og når saker og ting er enkle - hvorfor gjøre dem kompliserte?

Hvis Rosenborg spiller seg inn i Champions League i løpet av kampene i kveld og neste onsdag, vil det tjene Rosenborg - og bare Rosenborg. Alt snakk om at RBK-seier vil "tjene norsk fotball" er bare tøv. Dette veit Nils Arne Eggen veldig godt. Det er derfor han sier så tøvete ting som at den som ikke forstår at det er lurt for "norsk fotball" at Rosenborg løper fra alle andre burde stenges ute fra norske fotballbaner. Han har lært seg det gamle tipset for talere: Om argumentasjonen er skral, hev stemmen! Sannheten er veldig enkel: Alle lag og trenere som har ambisjon om å ta opp kampen mot Rosenborg her hjemme, bør av hele sitt hjerte håpe på Ståle Solbakken og hans drenger.

4 kommentarer

Anonym

19.aug.2010 kl.20:39

Enig! Heia FCK!

Langbein

20.aug.2010 kl.13:22

Jeg heier på AIK....

Jeg heier på FCK...

Jeg heier på Schalke

Jeg heier på ManU

Jeg heier på Ribin

Jeg heier på Valencia

Jeg heier på Lyon...

...

osv osv.

Hvor lenge skal du holde på Mr Rønsen. Kan du ikke være så snill og finne deg noen plater å anmelde.

Stubbetrollet

24.aug.2010 kl.12:53

Rønsen, du fremstår som en furten gammel mann. Innleggene dine er tidvis sutrete, ensidige og hakkete. Mulig det er et must for en fotballblogger, det er vel ikke just akademia du skriver for. Men likevel,- det hadde vært en fordel for det fotballfaglige nivå om du var litt mer balansert. Ikke for at det betyr all verden, jeg frekventerer ikke denne bloggen, tok bare feil i et googlekryss. c",)

Saunier

25.aug.2010 kl.14:34

Jeg nyter hver stavelse av det du skriver, du holder rollen som forvirra antropolog høyt i hevd!

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits