Zlatan har skjønt det: Enga er annerledes-laget

La du merke til hvordan Freddy dos Santos hur enkelt som helst la Zlatan i bakken midt i andre omgang? André Muri takker sin forsvarskompis på det aller hjerteligste!


Zlatan ble sittende der, på ræva, og forsøkte å få kontakt med dommeren. Men Terje Hauge gjorde helt rett, da han overlegent overså svenskens "dette var da åpenbart frispark, herr dommer!"

Hva verken Hauge eller Zlatan så, var André Muris mimikk i sakens anledning. Det hadde seg nemlig sånn, om vi skal tro Muris lavmælte (som vanlig - bortsett fra på banen!) utsagn i garderoben fredag morgen:

- Sjelden har jeg sendt så varme tanker til Freddy. Poenget er at jeg hadde pådratt meg kink i nakken, og om Zlatan ikke hadde blitt takla - vel, så hadde han vært aleine med meg. Med bortimot 30 meter igjen til mål.

- Du mener at han muligens ville gått forbi deg?

- Korrekt! Han ville sannsynligvis gått forbi meg!

***

Restitusjon fredag formiddag. Men manager Andresen rakk å si noen velvalgte ord:

- Morsomt i går, gutter. Vel gjennomført, og det er hyggelig at vi - dere, om jeg skal være helt presis - får så mange gode tilbakemeldinger. Selv om vi ikke er helt på høyde med dem, enda ... Vi skal se noen videobilder i morgen, og spesielt legge merke til Barcas nummer 11, Bojan. Måten han beveger seg på i forkant av at ballen blir slått, er helt overlegen. Hva sier du, Fellah?

Fellah kommer rett fra massasjebenken, og er klar som et egg:

- Dette var veldig gøy! Mye å lære. Hvor var bakrommet hos Barca?

Dermed gir vi siste ord til Zlatan Ibrahimovich:

- Dom var bra. Spelade annorlunda fotboll enn man er van med från skandinaviska lag.

Så god var faktisk stemninga mellom vertskap og gjester - både på og utafor banen - at jeg har følelsen av at dette kan være starten på et vennskap av varig karakter. Og da er vi vel i rute, eller hva?


Én kommentar

Meninger om Sport

31.jul.2010 kl.10:49

tror nok ikke VIF er det eneste laget som har lyst til å være vennskapsklubb med Barca, så blir nok tøft å gjøre dette til et vennskap av varig karakter som du sier

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits