Skal vi virkelig heie på RBK? Heia AIK!

I Champions League-sesongen 2010/2011, er det for meg to ting som teller. 1) At Man U vinner. 2) At Rosenborg ryker ut så fort som mulig, helst allerede mot AIK.


Dette tøvet om "hva som tjener norsk fotball på sikt". Lengst gikk Ronny Deila forrige uke (for øvrig en av de topptrenerne jeg liker aller best), som mener de små klubbene må innse at de på sett og vis skal fungere som farmerklubber for de største - og i første omgang Rosenborg.

Jeg veit det begynner å bli noen år siden Nils Arne Eggen proklamerte at RBK aldri ville kjøpe/stjele spillere fra sine konkurrenter her hjemme. Mye er forandra siden den tid, og Nils Arne skal ikke behøve å møte disse uttalelsene til evig tid. Men er det virkelig sant at om "vi" gjør lokomotivet RBK enda bedre - som en slags nasjonal dugnad - så blir norsk fotball bedre? Forsøk å si noe sånt til folk som bor i Manchester, Liverpool, Barcelona eller Madrid!


Jeg mener svaret er nei. Se på damehåndballen. Blir norsk damehåndball bedre av at Larvik feier gulvet med alle sine hjemlige "konkurrenter"? Nei. Larvik blir muligens bedre av å spille mot europeiske toppklubber hvert år. På den andre sida vil jeg tro Larvikspillerne neppe utvikler seg nevneverdig ved at de i praksis har walk over i hver serierunde her hjemme.


Jeg holder med tre fotballag, i denne rekkefølge: Vålerenga, Manchester United, Norge. Kan noen fortelle meg hvorfor i all verden jeg da skal gå rundt å ønske at Rosenborg får 100 millioner på konto? En inntekt som vil gjøre dem hakket mer utilnærmelig i Norge, og altså bli enda vanskeligere for Vålerenga å slå? Skal jeg være "for" dette, fordi det "tjener norsk fotball"?


Sannheten er at RBK-suksess i Champions League står i skarp motsetning til alt jeg håper på innen fotballen. Ikke fordi RBK er noe spesielt usympatisk lag - for det er de virkelig ikke. Men kort og godt fordi jeg ønsker at Vålerenga skal vinne. Og da kan jeg da for faen ikke gå rundt å heie på VIFs viktigste motstander?!


101 kommentarer

Kjeksen

26.jul.2010 kl.10:50

Bra Rønsen! Endelig noen som har fanget opp den smått irriterende kommentaren fra Deila. Man blir god ved å ha skarp motstand gjennom hele sesongen, ikke i seks kamper på høsten. Norsk fotball trenger et felles løft, ikke noe "lokomotiv" i form av "hele Norges RBK".

Når det er sagt, så har jeg samme rekkefølge som deg. Men husk at det aldri heter Man U, det heter Manchester United, Man Utd eller United. Prøver du deg med å si Man U på Bishops Blaize kan du få det tøft ;D

Liker det du skriver om livet i Vålerenga ;-)

26.jul.2010 kl.11:25

du er et stort naut Rønsen

lol

26.jul.2010 kl.11:25

lattlegaste innlegge jeg har lest på lenge

Thom As

26.jul.2010 kl.11:43

Her bommer du Rønsen, i all den grad ditt Vålerenga bør ta sikte på å kunne se på seg selv blant de største. Det er ikke snakk om at RBK skal hente de 3 største talentene fra alle klubbene i landet. Det er snakk om at de kanskje 4 største klubbene i landet (akkurat nå har vi vel bare 2 største klubbene i landet), skal kunne hente en til to spillere fra andre toppklubber. Om vi sier at under 10 talenter går til større klubber, vil ikke det ødelegge norsk fotball. Slike overganger skjer uansett. Jeg tror essensen i det Deila sa, var at de små klubbene som ikke har sjansen til å kjempe om seriegull, bør innfinne seg med det. Gjør de det, ser de også verdien i at Rosenborg og Vålerenga gjør suksess i Europa. De får også noe tilbake.

Roger K

26.jul.2010 kl.12:02

Jamtelov, "håper de blir dårligere, så de blir enklere å slå", står i kontrast til det at man blir bedre av å møte hard motstand hele året

26.jul.2010 kl.12:45

Helt håpløst Rønsen. Jeg synes det er naturlig å heie på norske lag som deltar i Europa. Mitt syn er at HELE fotball-Norge tjener i lengden på at norske lag gjør det bra internasjonalt. OK at du holder med ViF, det gjør ikke jeg, unntaket er når/hvis ViF skal spille i Europa! I slike sammenhenger vil ViF representere Norge og fortjewner all vår støtte, uansett om en holder med dem eller RBK eller andre.

WannaBe

26.jul.2010 kl.12:46

Tåpelig og smålig. At man ønsker å gruse RBK er greit nok, at man "liker å hate" handler om lidenskap for fotballen, og at det finnes Man Utd fans må vi vel bare akseptere;) Men at man ønsker at et norsk lag skal ryke ut av CL blir bare patetisk. Norge tåler flere lag i Europa, og om Enga (eller hvilket som helst norsk lag) skulle hevde seg der så regner jeg med det ville glede de fleste.

Dag Høstland

26.jul.2010 kl.12:53

Er enig i dette, jeg unner RBK alt vondt i denne verden.Hvorfor i alverden skal jeg heie på RævBK når jeg er enga fan og klans medlem? Jeg håper de ryker på hue ut i CL.
Er enig med Hr.Rønsen, hvorfor skal jeg ønske RævBK mer penger? De har hatt enorme summer inne på bok, og jeg må si at de ikke har klart og disponere de så bra, de ligger kun 6 poeng foran VIF, så noen gigantisk forskjell er det ikke etter så mange runder som er spillt. Ikke har de hatt none mål kalas som VIF, de har vært heldioge og fått noen gratis poeng på slutten av kampene, men ikke overbesvisende. Så jeg er sikker på at VIF kunne ha utnyttet resursene som RævBK har fått gjennom tidene mye bedre.
Heia AIK, Sweden Rock!

Line

26.jul.2010 kl.12:55

Det blir vel litt flaut når en voksen mann viser misunnelse så lang vei. Mindreverdighetskompleks? Virkelige fotballinteresserte gleder seg når norske lag gjør det bra i Eutropa. Fotballsupportere med litt mindre "oppi der" klarer ikke se betydningen av dette. Du er vel en av dem.

Heia Enga!

26.jul.2010 kl.12:58

Dette er vel forskjellen på Rosenborg og alle de andre i Norge? Evnen til å unne andre suksess kan være vanskelig å forstå skal kunne påvirke egne resultater over tid... Er vel en stor fordel for Enga om alle norske lag gjør det bra i e-cup? Resultatene er vel gjeldende i 5 år såvidt jeg vet og teller inn på norges deltagelse i e-cupene.... Slik det er nå trenger vel enga den hjelpa de kan få for å komme til e-cup.... Stå på videre;)

Kåre

26.jul.2010 kl.13:00

Har du fått solstikk Rønsen? Vært i syden uten caps som dekker den stadige voksene månen? (Jo da, har nok sett den, nytter ikke skjule den med lang hår og pannelugg...) Jeg hater RBK når de spiller mot Enga, jeg hater også Tønsberg, Os og Oppsal om de også spiller mot Enga. Men er det ikke artig å se et norsk lag lykkes i Europa? Blir ikke norsk fotball bittelittegran bedre av at RBK har suksess (sportslig og økonomisk) ute. Har ikke en del norske klubber nyt godt av å selge spillere til RBK? Trekk opp nisselua, hopp ned fra gresstua du sitter på og skriv heller om livet i garderoben, dette var som i treffe cornerflagget i et forsøk på å sette ballen i krysset fra 11 meteren...skivebom Arild!

Huskerdü

26.jul.2010 kl.13:03

Enig med Rønsen!

Aldri helt skjønt poenget med at norsk fotball blir bedre av at Rosenborg kommer til kvartfinale i Champions League og får 500 millioner kroner for det. Brann klarte å ta gull i 07 eller når det var takket være at de viste samme økonomiske muskler som Rosenborg, og i år er de nesten bankerott.

Det viktigste er alltid hjemlig serie og det betyr at jeg ikke nedverdiger meg til å heie på RBK fordi "det er best for norsk fotball at de vinner serien hvert år". Det viktigste er at mitt lag vinner ligaen.

Ole

26.jul.2010 kl.13:04

Helt enig Rønsen. Man trenger spenning i ligaen, da kommer mer folk som gir mer penger som gir mer satsing på flere aktører. Blikket på spillet på pucken på isen, da blir man bedre!! En skriver her at "Hele fotball norge tjener i lengden på at norske lag gjør det bra internasjonalt"; det er bare hvis det er flere norske lag med internasjonalt, ikke ett!!! Og så må man forstå hva det er å være supporter, det gjør tydeligvis ikke så mange her.

Jørgen

26.jul.2010 kl.13:09

Man heier ikke på flere lag, uansett. Er man rbk fan, så driter man i alle andre lag. Er man VIF fan, så er det ikke noe anderledes.

Selv om ett annet lag i Norge enn VIF skal spille europacup, så heier man jo ikke på dem! Da er man ikke veldig tro mot sitt eget lag!

Tror ikke Arsenal fansen heier på man u i europacupen hvis de ryker ut!!

*Og kan kan ikke kalle dem Man U for United, for det er flere lag som heter United enn Man U.

Arne

26.jul.2010 kl.13:37

IDIOT

Aleksander

26.jul.2010 kl.14:25

HAHA, det mest latterlige jeg har lest på lenge. TOTAL skivebom deluxe. Selvfølgelig blir norsk fotball bedre på sikt om RBK gjør det godt i Champions League. Når RBK spiller ute i Europa blir den norske toppserien kjent for flere enn oss som bor i dette landet, noe som gjør Tippeligaen mer attraktiv å spille i. Jo mer penger blant klubbene i Tippeligaen jo bedre blir ligaen....'

Vi som er et lite fotballand med få ressurser i motsetning til eksempelvis England, Spania med flere må jo støtte opp om konkurrentene når man spiller ute i Europa. Selv om jeg ikke er enga fan så håper jeg jo at de vil gjøre det mest mulig i Europa. Det er et norsk lag, og jo flere klubber i Norge som gjør det bra i Europa jo mer kjent og attraktiv blir Tippeligaen. Ergo så vil flere gode fotballspillere spille i Norge.

Sly

26.jul.2010 kl.14:35

Vel talt Rønsen..! VIF er jo ikke bortskjemt med suksess (blir det nok aldri heller).

Så la VIF'erne håpe på at andre heller ikke lykkes. Andres ulykke er jo ikke å forakte. Godt gjort Rønsen, tal som en troverdig taper - tal som en VIF'er.

RBK Fan

26.jul.2010 kl.14:50

Hei Arild

Du er jo helt bak MÅL!!! Å unne andre suksess er en mennesklig egenskap. De som mangler denne mangler det aller meste - personlig og faglig!! Å klandre andre for egen fiasko og mangel på resultater er det stort sett evige tapere som gjør!

trønder-ole

26.jul.2010 kl.14:54

Å Rosenborg , å Rosenborg,

e 'Trondhjæms ' fotbaillag ',

Å Rosenborg , å Rosenborg,

tar seiern ' hjæm ' i dag,

vi reise ' oss på store stå

, når troillungan ' går på ,

for ingen banke' RBK,

å-hei-å-hei-å-hei-å-hå-å!!!!

Pededr Bakfot

26.jul.2010 kl.15:05

RØNSEN, Hvem i hellvete er det...??? Er det en person som nettopp har kommet ut av ett eller annat skap..?

kåre

26.jul.2010 kl.15:09

Her oser missunelse lang vei.

Stakkar.

RBK Fan

26.jul.2010 kl.15:10

Registrerte at Rønsen ble brukt som ekspertkommentator under VM i fotball.. dette innlegget hans må vel diskvalifisere han for all framtidig synsing om fotball - dersom det ikke skjer på Enga sin lokale pub. I nasjonale sammenhenger og rent faglig har han jo intet å bidra med lengre...

Rbkforever

26.jul.2010 kl.15:34

Til tross for at jeg holder med rbk så har jeg ikke noe problem med å ønske andre norske klubber lykke og holde med dem i europa, men det er vel for mye å forlange fra nisser fra oslo søppel øst.

Kjetil

26.jul.2010 kl.15:38

Dette blir for dumt Rønsen. Jeg er selv RBK-supporter men holder med andre norske lag i europacup av den enkle grunn at hvis Vålerengen eller et annet norsk lag lykkes i Europa så vil vår nasjonale ranking bli bedre og på den måten vil vi få en enklere vei inn til Europa league og Champions league.

Du husker vel at Molde var i gruppespillet i CL i 99/00 sesongen? Det er vel bedre for norsk fotball og få inn 2 lag i CL enn 1? Evt. slippe å møte de største kanonene i kvalifiseringen.

Hvis Vålerengen vinner serien i år så håper jeg selvsagt at dere lykkes i CL! Ved at et annet norsk lag kvalifiserer seg til Europa så vil det tilføre norsk fotball mer anseelse og penger. I tillegg så vil det være enklere å selge spillere til utlandet når de har prestert på en bedre arena enn tippeligaen.

TOM

26.jul.2010 kl.15:48

Jeg er stort sett helt enig med deg Rønsen, Når man ser verden gjennom klubbriller, og det bør man jo, ellers blir fotballen en dimensjon fattigere. Jeg forstår ikke Deilas defensive holdning. Klart Godset kan bli en storklubb som VIF er blitt. Og helt klart at VIF kan bli bedre og større enn NFF-RBK, når man ser på potensialet og omlandet. Men for meg er det jo bare en klubb.1)VIF 2)VIF 3)VIF.

TOM

Ole

26.jul.2010 kl.16:03

Her mener jeg at du bommer Rønsen. Med gode prestasjoner av norske lag i Europa så vil flere lag få sjansen og prøve seg selv ute mot europeisk motstand. Man blir et attraktivt lag av slikt. Så er det noen som kritiserer for pengebruk. Ja visst har de brukt mye penger, men mange av pengene har gått til andre norske klubber og RBK har betalt bra for spillere. Evt kjøpt spillere som har floppet og de har fått gå videre. Til andre norske klubber.

Det er lov til å mislike sine konkurrenter, men når man konkurrerer i Europa unner jeg andre norske klubber suksess før svenske og italienske. Ja, jeg er RBK-fan. Men hadde ditt elskede VIF prestert i Europa hadde jeg ment at det var bra for det styrker RBKs muligheter neste gang.

Kjiping.

Andreas Mikkelss

26.jul.2010 kl.16:42

Hehe, misunnelige vif slutter nok aldri å erge seg over at de aldri kommer i nærheten av RBK! RBK er og blir Norges eneste lokomotiv, noe VIF aldri vil kunne oppnå, av flere grunner og blant annet totalt mangel på erfaring, ressurser eller spillermateriale! Hater VIF av hele mitt nydelige trønderske hjerte, deilig å se at RBK leder med 6 poeng, og tro meg, det blir mer! Jeg husker en gang for en del år tilbake, når VIF skulle spille kvalifisering, da holdt jeg faktiske med VIF, utrolig nok! Det å innse at om et lag kan få oppmerksomhet rettet mot norsk fotball, gjennom det å videre tiltrekke speidere og klubber inn i norsk fotball og få til en skikkelig investeringsmodell kan komme godt med for andre norske klubber! RBK trenger ingen av VIFs middelmådige spillere, dere har imponert mot tildels dårlig motstand, tapt blant annet mot TIL og AAFK som ligger i toppen! Den arrogansen og kynismen er det jeg hater med VIF, tror dere faktisk Martin Andresen er norges beste trener og Fellah norges beste spiller fordi dere slår KIL 5-2? Så fort glemmer man på mindre enn et år? RBK er i tillegg best på talentutvikling i Norge, så, suck on that! Gleder meg til å se VIF gå skikklig på trynet, og alle dere medgangssupportere ha det skikkelig ille!!!!

Heia Norsk Fotball!!

26.jul.2010 kl.16:57

Herregud for en KLOVN. Når du forstår hvordan det funker i disse turneringen så kan du få lov til å si noe, hvis du spør fint om lov først. Men vær så snill hold disse latterlige meningen for deg selv. Hakke hørt på makan, en mann på 54 år. LOL for en super KLOVN.

Kjeksen

26.jul.2010 kl.17:05

Til 99% av de som har kommentert her inne:

Går dere aktivt inn for å misforstå, eller har dere ikke lest hele artikkelen? Grunnen til at jeg spør, er at det som er behørig kommentert her inne, er kun det som står i heading og ingress.

Andreas Mikkelss

26.jul.2010 kl.17:15

Kjeksen; Siden du tydeligvis har analysert innlegget, hva vil du kategorisere det som? Noe annet enn en smålig liten ubetydelig VIF-fan, som samtlige av dere er! Huff, enkelte nordmenn er det rett og slett enkelt å skamme seg over!

Noen

26.jul.2010 kl.17:48

En VIF-supporter bør håpe på suksess i Europa for alle norske lag, for dette vil gi VIF (og de andre norske lagene) flere rankingpoeng, som vil gjøre at VIF lettere kommer seg til de europeiske cupene i fremtiden. Heia Rosenborg, Molde og Aalesund!

TrondSol

26.jul.2010 kl.17:55

Selvsagt er Rønsen i sin fulle rett til å ikke ønske RBK noe godt i E-cup. Skulle bare mangle siden han er VIF-supporter. Som RBK-supporter synes jeg det er klamt når andre lags supportere utbasunerer sin støtte til andre norske lag. Jeg på min side gleder meg stort over VIF's stadige fadeser og har for lengst innordnet meg med at rankingen i Europa må RBK stå for selv siden ingen andre lag evner å gjøre noe med det.

Siden Rønsen er ManU-supporter er også hans holdning ekstra forståelig, mer smålige knøler enn ManU-supportere finnes vel ikke.

ole

26.jul.2010 kl.17:55

Du har rett og slett ikke skjønt noen ting Hr. Rønsen.

Hvis rbk gjør det bra i europa vil dette tjene norsk klubbfotball inkl. vålerengEN med tanke på klubbranking.

At du atpåtil er scumchestersupporter bidrar vel ikke til at jeg får noe større respekt for deg og dine uttalelser.

Stakkars fyr

ziggy

26.jul.2010 kl.18:29

Altså, som Ivar Hoff kommenterte så bra, så er det snakk om at flere av småklubbene i Eliteserien kjøper middelmådige spillere fra utlandet og driver klubbene til konkurs, istedet for å satse på talentarbeid. I den sammenheng, så har Deila et veldig godt poeng! Det er flere potensielle storklubber i Norge, og RBK er en av dem. VIF er definitivt en av dem!

Finanskrisa er noe av det beste som har skjedd norsk fotball, når man ser på ungguttene som kommer nå. Så, jeg er ihvertfall ganske enig med Deila,selv om Godset burde ha forutsetninger til å bli en av de store klubbene i landet.

Er sesongkortinnehaver i Enga, og elsker Enga. Men unner de norske lagene suksess i Europa-cupene, med unntak av LSK.

Håper RBK grisebanker AIK og at de kommer seg videre til CL etterhvert. Snart er det Engas tur til å spille CL-kvalikk, og da håper jeg at hele Norge heier på Enga.

Andreas Mikkelsen

26.jul.2010 kl.18:36

Neineinei, VIF kommer nok aldri til å spille cl, beklager...bra for deg at du håper på andre lag, men unnskyld meg? Tror du virkelig VIF greier å ta sølvplass i det hele tatt, dette er typisk norsk fotball! Vi har et storlag, RBK! Og det kommer det alltid til å være, ingen andre...vi vil ha slik som VIF nå som gjør det bra i et år, men hva er VIF uten en Moa i kjempeflyt(ikke form, oppskrytt!)? Nemlig, ingenting!

ziggy

26.jul.2010 kl.18:46

til Andreas Mikkelsen,

Så klart jeg tror Enga kan ta sølv. De kan fort ta gullmedaljen også! VIF har imponert MYE mer enn det RBK har gjort i år, og blir ikke akkurat overraska om vi banker RBK på Lerkendal i høst. Det er snakk om små marginer. RBK hadde tur igår at de vant i Bærum. For en gavepakke de fikk på slutten. Enga kunne like gått ha slått Ålesund om de hadde fått straffen de skulle hatt.

Det er lenge til serien er ferdig, Andreas.

Når det gjelder RBK, hvor mange svensker har de på laget egentlig?

Børre

26.jul.2010 kl.18:57

Helt enig med deg Rønsen. Håper virkelig ikke rbk stikke ar med 100 mill og kan kjøpe hele tippeligaen om de vil. Et lag - en by.

Torbjørn

26.jul.2010 kl.19:11

Dere er så simple mennesker, lagene deres er så dårlige at dere ikke har en dritt i europa å gjøre! Uansett hvem norskt lagg som er i i kvalik til spill der ute syntes jeg vi bør støtte de!

Kjeksen

26.jul.2010 kl.19:14

Ok, Andreas Mikkelss.

Du trenger ikke å analysere noenting, det holder med å lese til enden av artikkelen.

Hvis du har gjort det nå, mener du fortsatt at de mindre klubbene i Norge skal virke som farmerklubber for Rosenborg i særdeleshet, men også for de andre store klubbene i Norge?

Det er det jeg synes dette handler om, ettersom Rønsen svarer på et innspill Ronny Deila har kommet med i media. Er du uenig i det, så greit, men spar meg for alt det du føler VIF-supportere er for deg.

Andreas Mikkelsen

26.jul.2010 kl.19:52

Ziggy; Svensker på laget, hvordan er det relevant? Norsk, svensk og dansk fotball er under samlingen skandinavisk, samme om man har en nordmann eller en svenske eller danske...slikt er totalt irrelevant i forhold til kommentaren jeg ga! Jeg sa at vi er norges største talentfabrikk, hva har VIF produsert i forhold til RBK av talenter med suksess? Ingenting å snakke om! Dere knuse RBK på Lerkendal, hahahahaha, tror faktisk jeg datt ned fra den 3m høye stolen min og ned i gulvet etter en av de mest latterlige kommentarene jeg har hørt! Dere har ingenting å skryte av, og hva var det en viss Dos Santos sa etter en viss kamp VIF vant relativt sent og heldig mot ODD, hmmm....var det litt rosenborsk over det kanskje?! Skjønner at dere er misunnelige og ser opp til oss, har du kanskje hatt litt interesse og innsikt og faktisk sett noen av RBKs kamper, de seneste tja...2-3 årene, med et tap, som ikke er kvalifisert som et tap engang, så hadde du nok skjønt at RBK ikke akkurat har flaks når de avgjør kamper mot slutten! Det kalles mesterskapstakter, ikke rart du er uvitende til det, ut i fra at du er en latterlig VIF-fan! Og den eneste grunnen til at VIF tapte mot AAFK og TIL er altså at de ikke fikk straffe eller greide å sette sjansene sine, som også RBK har opplevd...du skjønner det, vi har 1 tap på 2 år, 2 ÅR!!! det er ingen tilfeldighet vet du! haha

Andreas Mikkelsen

26.jul.2010 kl.20:03

Kjeksen; Hva er det artikkelen går ut på, som tydelig kommer fram i overskriften? Er du blind?! Dette er et simpelt menneske som ikke tåler at andre har suksess, rett og slett flaut! Det er dette jeg kommenterer! Og jeg mener at det deila sier er tildels riktig, i og med at de beste alltid streber etter videreutvikling og potensialet til å forbedre seg, om man ikke evner/har tid og materiale nok til å utvikle alle spillere man trenger i de posisjonene som er ønskelig, ja, da er jeg enig med Deila om at de beste norske talentene bør ta et steg fram for så videre ut i europa for å kjenne på nivået, før de hopper på et ukjent eventyr som mest sannsynlig ikke ender bra...

eirik

26.jul.2010 kl.20:25

enig, hvorfor heie på rbk?

ziggy

26.jul.2010 kl.20:39

Andreas *gjesp*..

Du skriver som en arrogant drittunge fra Oslo-vest. Du er vel ikke opprinnelig en Lyn-supporter vel?

Jeg finnes ikke misunnelig på RBK. Jeg unner RBK suksess i Europa, men i Tippeligaen finnes kun et lag for meg. Om RBK er norges største talentfabrikk, så kan det diskuteres.

Det største talentet med suksess som RBK har solgt i nyere tid er vel John Carew. Med unntak av Rune Bratseth, så er det ikke så veldig mange ekte Rosenborgere som har hatt veldig stor suksess i utlandet akkurat.Heggem kunne ha blitt stor, men desverre endte det i tragedie.

Pr d.d. har RBK noen riktig bra talenter, men det har VIF også. Men VIF blir bare bedre og bedre skal du se. Om ikke mange år, så er VIF det beste laget i Norge. Det er jeg rimelig sikker på!

Men når Deila snakket om de store klubbene, så regnet han nok RBK og VIF som 2 av dem ihvertfall.

Kjeksen

26.jul.2010 kl.20:39

Andreas: Det eneste jeg sa var at du trenger å lese hele artikkelen. For helhetsinntrykket er litt anderledes enn om du leser kun overskriften.

Du mener altså at jeg er blind som ikke ser det samme som deg? Og at dette er "et simpelt menneske som ikke tåler at andre har suksess"? Snur vi litt på det, så høres det like mye ut som at du ikke tåler at andre har andre meninger enn deg? At andre ikke vil heie på laget ditt?

Du er ikke så veldig enig med Deila heller ser jeg. Jeg er enig med deg i at noen unge trenger større arena enn moderklubben kan tilby, men det er langt fra det og å mene RBK alltid skal tilbys de beste talentene. Jeg synes det er viktigere at klubbene jobber hver for seg med talentutvikling og at nivået heves i alle klubbene, ikke bare hos RBK.

Johs

26.jul.2010 kl.20:43

Jeg er så enig med Rønsen at det gjør vondt. Nesten like vondt som når jeg leser alle teite kommentarer.

Det er logisk. Jeg ønsker at VIF skal ta gull. Helst ofte. Når RBK har dobbelt så mye ressurser som andre blir det vanskelig. Rosenborgsk dominans har vist at det nesten er umulig de siste 15 årene. Grunnen til at andre lag har vunnet har vært at RBK har feilet de årene. Hva kan jeg da håpe på? Jo - at pengene ikke begynner å regne inn igjen. Jeg driter i UEFA-ranking, og om andre lag får sjansen til Europa-ligaen. Det eneste jeg ønsker er at mitt Enga skal vinne.

Og skal mitt lag vinne er det ikke gunstig at RBK kjøper Moa, Våge Nilsen og kanskje henter Alanzhino tilbake til Norge før neste sesong. Enga har en sjanse til å ta gull i løpet av de neste tre årene. Kommer RBK til CL har de så mye penger at de kommer til å kjøpe to til tre spillere de kanskje ikke ville hentet, og kongeblått gull kan vi nesten vinke farvel. skal jeg håpe på det? Er det slik jeg skal forstå alle de latterlige folka som raljerer med deg i kommentarfeltet?

Synes du er tøff som tør å si dette, Rønsen. Jeg kunne gjettet på forhånd at du ville bli møtt med beskyldninger om jante, misunnelse og at du var en idiot.

Chrizz

26.jul.2010 kl.20:45

Rbk må ikke rykke ut, vis de spiller cl får de et tettere kamp program å kansjee vif tar dem igjen vis spilerne blir slitne

ziggy

26.jul.2010 kl.20:55

Dere bekymrer dere for mye. Med Martin som sjef og det nye "fotball-akademiet" på Valle som kommer etterhvert, så blir vi norges beste lag. Hvis RBK kan gjøre veien til CL lettere for oss er det bare bra. Det som bekymrer meg mest, er ikke om RBK kommer til CL, men at Enga spiller til tider drømmefotball, og allikavel ikke trekker mer enn 11000-13000 tilskuere på hjemmekampene sine. Er overbevist om at Enga blir bedre enn RBK, selv om de får 100 mill på bok.

Johs

26.jul.2010 kl.21:48

Er ikke like optimistisk som deg, Ziggy. Inntil jeg ser Akademiet på Valle, og tre sesonger på rad med bra foppal fra oss tror på fortsatt bartedominans.

Jonas

26.jul.2010 kl.22:02

Selvfølgelig har du rett, Rønsen. Laget mitt er Enga, og det viktigste for meg er at vi vinner. Du skal være litt av en idealist eller RBK'er for å krysse fingrene for at RBK skal være Norges beste lag i all overskuelig framtid. Som de etter all sannsynlighet klarer dersom de tar seg til CL år etter år.

ODA

26.jul.2010 kl.22:07

Skader ikke å støtte lag fra samme land. Det gir et godt inntrykk av fotball norge. Ikke bare for RBK men også for enga,stabæk,start,brann,lsk og alle andre lag.

RBK kommer til å klare det!!!

Rikken

26.jul.2010 kl.22:23

Å håpe at norske lag gjør det dårlig ute i Europa er patetisk, uansett om laget i ditt hjerte er Brann, VIF, eller RBK... Faktisk fordømt smålig og snevert er det.

kissa

26.jul.2010 kl.22:24

rønsen.ok at du er unitedsupporter.det er jeg også men vålerenga sammen med viking er det verste jeg vet.gleder meg til dere kommer til haugesund.ellerserdet bra med rosenborg ute i europa

Andreas Mikkelsen

26.jul.2010 kl.22:45

Vif og drmmefotball, herregud...jaja, dere får fortsette det trange synet dere har der nede, noe mer patetisk har jeg aldri hørt! Vif kommer aldri, jeg gjentar aldri til å være mer i nærheten av RBK enn de er nå, altså 6 poeng! Fordi vi har ressurser, vi har et enormt speidernettverk, en solid økonomi og noen fantastiske unge spillere! Tør nevne til noen her oppe med rbkere med suksess, heggem, bjørnebye, leo, carew, rush, mini med flere som har gått gjennom RBK som unge og har hatt en enorm suksess! VIF fansen ser ut til å glemme alle årene med nedturer, de har hatt et år, 2005, og da var RBK inne i en gigantisk renoveringsprosess! Skjønner at dere håper på laget deres, men her er tingen, et lag som RBK kommer aldri til å miste hegemoniet, fordi man har bygd opp en enorm omrekts av kompetanse innad i klubben samtidig som rutine og erfaring er der! Trenger vell ikke å nevne, til noens store overasskelse at det var en trondheims-gutt ved navn steffen iversen som ene og alene sørget for vif-gull i 2005! Gleder meg til å se VIF når moa blir solgt, og unggutta deres (oppskrytte som f...!) virkelig får bryne seg på dynamitt istedenfor 3 div. nivå som mot KIL og Hønefoss!

Per Inge

26.jul.2010 kl.23:02

skjønner at vi alle har forskjellige oppfattninger av hva som er bra. RBK har gjennom lang tid vist at de kan, også i Europa. For norsk fotball vil det være tragisk om det ikke er ett lag som er godt nok for CL. For VIF og de andre vil det være greitt å ha noe å strekke seg etter, nemelig å kopiere RBKs prestasjoner. Ingen ønsker seg vel tilbake til 60,70 og 80 tallet hvor det var opplest og nærmest vedtatt at å spille i europa for norske lag var helt umulig. RBK har vist veien og den er åpen for alle. Vi gleder oss alle til en ny Championsleage høst.

ziggy

26.jul.2010 kl.23:32

Andreas, du må virkelig ha røyka sure sokker idag.

RBK talenter i følge deg:

heggem er ok, men veldig kort karriere.

bjørnebye er ikke et RBK-talent,men Elverum og KIL mener jeg.

leo var Molde -og Clausenengentalent.

carew er fra Lørenskog og VIF

rush er fra Finnmark og TIL

mini er fra Bodø/Glimt, men kan knapt kalles en international suksess.

Hva du teller som RBK-talent er ikke lett å vite.

Skjelbred og Tettey er vel det nærmeste RBK har kommet noen talent på veldig lenge. Tettey er vel et Skeid-talent da først og fremst, siden det er der han fikk best matching da han var "lovende". Resten av disse RBK'erne har blitt hentet opp av RBK, da de var veldig gode i andre klubber først, eller lånt ut til f eks Glimt og hentet tilbake til RBK når de hadde blitt gode nok.

RBK har mye å takke Glimt for(f eks Berg-brødrene, Brattbakk, Sollied, Sørensen).

Andreas, du har liten peiling!

Kjeksen

27.jul.2010 kl.00:11

"Jeg sa at vi er norges største talentfabrikk, hva har VIF produsert i forhold til RBK av talenter med suksess? Ingenting å snakke om!"

Prøv med Norges største støvsuger av talent så begynner det å nærme seg. På tide å legge inn årene nå, Andreas. Du har vært på en lang nok rotur. Ziggy har en fin oppsummering til deg.

Anne Lise Holm

27.jul.2010 kl.08:51

For en dust!!!

Øvre Adidas

27.jul.2010 kl.10:40

1) Angående parallellen til Larvik og håndball, så er jo svaret et rungende JA. Norge er verdens beste nasjon i kvinnehåndbal, i særklasse, og såpass burde du ha fått med deg, Rønsen.

2) Hvis Rosenborg, og for så vidt andre norske lag, kommer inn i europeiske turneringer, VIL OGSÅ VÅLERENGA FÅ EN LETTERE VEI når/hvis klubben kommer inn i e-cup.

Norseman

27.jul.2010 kl.11:24

Det er da helt uvesentlig om man ønsker RBK lykke til eller ikke da det er svært usannsynlig at de kommer til CL i år. Først skal de bryne seg på AIK, som begynner å vise bedre takter, og om de mot formodning skulle klare å slå dem så vil de møte værre motstand i "playoff" runden og garantert ryke ut.

Dagens RBK vinner på gammel rutine og at for mange norske lag har for stor respekt for gammel "storhet"!! Ute i Europa er det ingen som bryr seg og dermed snipp, snapp, snute......

Hakke Bakke

27.jul.2010 kl.11:35

Kjære deg da Rønsen, må vel ha lengre sikt enn nesa di rekker??? Hvis ikke norske lag gjør det bra i europa så går det utover rankingen til FIFA på landslaget, som er din 3. favoritt.... Således går det også utover ditt kjære VIF hvis/når de skal ut i europa.... Dårligere seeding etc....

Derfor Rønsen smil og si "HEEEEEEIA RooOOooooOOooooOOSENBORG!!!!!!"

Pål

27.jul.2010 kl.11:56

Skivebom, Rønsen!

Så det er sagt, har vært enige i en del du har kommet med tidligere der du har formulert deg på en god måte. Desverre, denne gangen har du lukket deg inn i en meget liten verden...

Dette forteller kanskje en del om holdningene til supportere fra Oslo's østkant, håper jeg tar feil. Smålighet og ikke minst at det oser av jantelov holdninger. Trudde du/dere hadde et større syn på det hele. Lykke til i din snevre lille verden!

Hilsen

FFK, Manchester United, Norge supporter

Ole

27.jul.2010 kl.11:58

Andreas Mikkelsen; du er en DUST

27.jul.2010 kl.12:28

Hei Pål

Vålerenga supportere fra Oslo Østkant er som folk flest. Noen er enig med Rønsen og andre ikke. helt sikkert andre lags fans i Norge som også håper på at RBK ryker ut.

Enga har forresten veldig mange fans over hele landet, og ikke bare på Oslos østkant.

Pelle Parafin

27.jul.2010 kl.13:09

Du, Rønsen: Bruk innsia på huset før du åpner kjeften! Snakk om å møte seg sjøl i døra.....

Hvis du ikke vil at RBK skal gjøre det bra i CL, da vil du jo samtidig at vårt elskede VIF får vanskeligere vei inn i E-cupen.....ref, rankingpoeng.

God bedring!

Hilsen VIF-fan

Kikkan Olsen

27.jul.2010 kl.13:57

Jeg forstår deg godt - å holde med RBK skal ikke gå an for en ekte VIF-supporter. Hvilket løft fikk forresten norsk fotball etter at RBK var 11 ganger i mesterligaen? De andre norske lagene har aldri vært dårligere enn i dag!

Som ekte RBK-supporter fryder jeg meg selvsagt når VIF taper - også mot utenlandske lag, og jeg må jo si jeg sjelden blir skuffa!

wekjfhwef

27.jul.2010 kl.14:06

Fy faen, hvor VIF SUGER BALLE! Dere komemr aldri noen vei, talentene deres er ikke talenter! dere suger som f...kommer aldri til å vinne noe, stabæk f.eks vil knuse vif til de grader og ikke minst rbk! håper alle fra vif forsvinner og klubben blir lagt ned, dere fortjener ikke mer!

27.jul.2010 kl.14:10

Skjønner ikke helt den der regla som enkelte supportere kommer med, at man IKKE kan holde med andre norske eller f eks engelske lag i f eks europacupene. Akkuratt som om man er dårligere supportere av den grunn. Men er ikke nødt til å "hate" andre norske lag av den grunn, selv om man elsker f eks Enga. Mange har et eller to lag men virkelig spyr av, som f eks LSK og Lyn i mitt tilfelle. Men om RBK møter et svenskt lag, så er det en selvfølge for meg å holde med RBK. I mitt hjerte er det 1. Enga/Norge 2. nasjonalfølelsen[(andre norske lag, utenom LSK og Lyn(som rett og slett gjør meg uvel)].

At noen føler det annerledes er jo heeelt ok, men dette er helt induviduelt.

Håper inderlig RBK setter søta bror på plass, og viser at Tippeligaen er bedre enn Allsvenskan. Tippeligaen er bedre, enn det den har fått vist i Europacupen i det siste. At Stabæk bommer på 2 straffespark sier jo litt om tilfeldighetene. Som Enga supporter, så tillater jeg meg å si at det var veldig trist for Stabæk og for norsk fotball forøvrig.

wekjfhwef

27.jul.2010 kl.14:13

Hmm, og igjen, hvor så kommer allle de "vif-talentene" fra, jo, de kommer fra Skeid! OIOIOI, heftig backfire! Forbanna idioter av noen vif-supportere, dere får lov til å ha tro, men det er det eneste dere noensinne kommer til å ha! Dere vil ikke oppnå noe, dere har ikke kvalitet eller ressurser, bare vent til fellah og moa blir solgt, og møter ordentlig motstand som mot til og aafk, da blir det taaaaap! i motsetning til rbk, som faktisk har en 17-åring, 22 åring og flust av andre som ene og alene banker slike pisslag!

Lars

27.jul.2010 kl.14:23

Du er en artig type Rønnsen, men kommer et norsk lag til CL hvert år kan vi kanskje komme tilbake til den tiden hvor vi hadde to lag i Champions League. Synes også det var tragisk da Rekdal sparte spillere i CL kvallen etter han vant seriegull med VIF , fordi Tippeligaen var viktigere. Viktig å samle Europa poeng i år, Stabæk har allerede bæsjet på leggen

ziggy

27.jul.2010 kl.14:24

Wekjfhwef eller hva du heter!

Riktig at mange dagens VIF-spillere kommer fra Skeid. Men nå er det mange av de andre talentene som også kommer fra Vålerengas junioravdeling. VIF sine yngre lag har blitt mye sterkere de siste årene, og det kommer flere Fellah'er og Singh'er utover skal du se.

Ellers, så skriver du og argumenterer du som en fjortis. Du klarer ikke å argumentere saklig, uten å bruke piss innimellom.

Vålerenga har ikke kvalitet og ressurser?? Det er helt tydelig at du ikke har det minste peiling på norsk fotball.

stian ringseth

27.jul.2010 kl.14:24

Til ziggy; du viser total mangel på innsikt og kompetanse i dine uttalelser! Heggem ofg iversen bla er i din maalestokk ingenting...det er noe av det mest latterlige jeg har hort noen gang!! glimt utviklet tettey, han var paa utlaan, ja...men spilte fra han var 16 til 18, og deretter fra 19 til han ble solgt i rbk! alle vifs saakalte talenter kommer fra skeid, vif har aldri produsert noe til utlandet, andresen og doffen som er i vif naa provde vell seg, gikk visst ikke saa bra det...haha! du maa nok i rbk for aa ha suksess i utlandet, les om de mange overgangene fra rbk til utlandet, og der faar du samtidig mye gratis info om hvordan rbks talenter utvikles og videreselges, saa kan du ta en prat med de inkompetente menneskene i vif! dere maa ta laerdom av de beste, selv om dere aldri vil kunne maale dere!

stian ringseth

27.jul.2010 kl.14:29

ziggy; du liker aa tro at du kan mye, men du prater bare rundt groten, du maa kunne argumentere for dine utspill...noe du langt paa vei gjor, det slaar totalt tilbake paa deg selv naar du bla paastaar at vifs talenter er vifs, og ikke skeids...det blir vell det samme jeg ville sagt i henhold til tettey og lignende fra rbk! du maa virkelig vaere en trangsynt idiot!

ziggy

27.jul.2010 kl.14:43

Stian Ringseth,

Alexander Tettey har ALDRI spilt i Glimt. Han var i Skeid på et kortere utlån. I den tidligere innlegget så snakket vi om ekte RBK-talenter som har gjort suksess i utlandet. Heggem kunne blitt sinnsykt god om han ikke hadde blitt fotballinvalid. Ivers glemte jeg, og har respekt for hans innsats i utlandet. At man må til RBK for å ha suksess i utlandet er sludder og vås. De største norske utenlandske profilene på 1990-2000 tallet kommer ikke fra RBK.

Henning Berg, Ole Gunnar Solskjær, John Arne Riise, Ronny Johnsen, Myggen, Petter Rudi, Tore Andre Flo kommer ikke fra RBK og har ikke gått til utlandet via RBK.

RBK har solgt mange spillere videre, men 90% av de har floppet totalt.

VIF har mange egenproduserte spillere i A-stallen. Dos Santos spilte riktignok for Skeid på junior og Senior, men er opprinnelig fra VIF. Berre, Leigh, mos, moa er skeidgutter.

Fellah, Haidar,Christer Jensen Singh, Brix og Nouri kan godt kalles VIF-gutter. I tillegg til Fredrik Carlsen som er på utlån til Aafk.Og må ikke glemme Alexander Mathisen, også i Aafk.

Marius

27.jul.2010 kl.15:03

Huff, for en tåpelig person du er Arild Rønsen. Merker at du aldri har kommet noe lengre enn en ussel liten juryformann fra Stjerner i siktet. Makan til latterlig person.

Bare for å pressisere; Alexander Tettey flyttet til Trondheim som 12-13 åring, og begynte å spille for RBK som første års junior med prøvespilling som guttespiller.

En annen ting, om det ikke er respekt for Steffen Iversens innsats i PL så vet ikke jeg. Fast på Tottenham i en alder av 19 år er i min fatning meget sterkt. Synd han ble skadet så altfor tidlig...

Silje Landevåg

27.jul.2010 kl.15:37

Klart vi skal heie på RBK <3 Rooosenborg er laget mitt, et eventyr, i svart og i hvitt :)))

Bjørn Aune

27.jul.2010 kl.17:51

Arild Rønsen først vil jeg si til deg du skal være glad vi har ett norsk fotball lag som spiller ute i europa,du er bare sjalu fordi Vålerenga ikke klarer det,jeg er en ekte rbk fan håper enga rykker ned

der de holder hjemme

Andreas Mikkelsen

27.jul.2010 kl.20:09

Fredrik carlsen og alexander mathiesen, tuller du, er du faktisk seriøs?! Ingen av de to er på utlån, de ble jo faktisk kastet ut av vif uten å ha spilt et eneste minutt så og si, der er rekdals fortjeneste at de er der de er nå, absolutt ikke vif! enda et ekesmepl på at vif ødelegger talenter som kunne vært noe, de får heller skeid til å utvikle noen for seg! Du ramser opp bla nouri og brix, vet du egentlig hvor de kommer fra, og hva definisjonen på EGENUTVIKLEDE talenter er? Nok en gang, har heggem, ivers, bjørnebye, leo med flere floppet etter å ha vært en grunnstamme i rbk i over 8 år før de dro ut?! Definisjonen av et talent er jo faktisk at man gjennom spilletid etablerer seg på et høyt nivå for sitt lag, noe de overnevnte absolutt ikke har gjort! Følg med ditt eget lag, rart jeg som sitter her, og ikke bryr meg en dritt om vif vet mer enn deg! Også får dere nordvik fra oss da vet du, sånn at han får utviklet seg å kommer hjem for å varme benken vår, noe som er makspotensialet hans! Samme gjelder hirsca;)

Arild

27.jul.2010 kl.20:43

I perioden etter at RBK til en viss grad abdiserte fra Tippeligatronen, har norsk fotball vært i en dyp bølgedal. Dette er ikke bare tilfeldigheter.

Det tiåret RBK var på sitt beste, var også Drillos glansperiode.

Før Mr Arild Rønsen klager på RBK må han heller se på egen klubb og mangelen på stabilitet. Ustabilitet er et gjennomgående problem for Tippeligaklubbene. Lagene forutenom RBK tåler rett og slett ikke å vinne. Smått utrolig at Norge kun har èn toppklubb med gjennomsyrende vinnermentalitet.

Ronny Deilas uttalelser hører kanskje teit ut for ihuga klanmedlemmer, men paradoksalt nok er det et snev av sannhet i det. Selv om det er tungt å innrømme for anti-RBKere.

ziggy

27.jul.2010 kl.21:02

Andreas Mikkelsen, du driter deg ut så jævli! haha

Fredrik Carlsen er på utlån fra VIF!! Alexander Mathisen har vært 3 sesonger i enga, men er solgt videre. Han sleit med skader, men fikk en del innhopp. Han var lenge et Enga-talent, og det er ikke noe å diskutere.

Nouri er vel fra Klemetsrud og Brix er vel fra Lille Tøyen. Nouri har vært i enga siden han var 16 og Brix har vært i Enga siden han var 8 år gammel. Er du tjukk i huet Mikkelsen??? Hvor trodde du de kom fra egentlig??

Heggem spilte A-lagsfotball for Rennebu og Orkanger eller Orkdal før han kom til RBK, så da er vel han ikke definert som RBK-produkt allikevel?!

Bjørneby hadde allerede debutert på landslaget før han kom til RBK. Han var forøvrig 2 sesonger i RBK før han dro til Liverpool(8 år??)

Ivers var vel 19 år da han dro til Spurs, men han spilte vel for a-laget til RBK da han var 11 år?

Leo spilte 2 sesonger i RBK før han dro til Wimbledon(8 år???).

Slutt å prate tull da, gutt!

Zlatan

27.jul.2010 kl.22:30

Hvordan blir Vålerenga bedre av at AIK slår Rosenborg ut av kvalifiseringen for Champions L. ???

Hvor mye rødvin hadde du helt i deg før du skrev dette ned i bloggen din da Arild?

IDIOT

27.jul.2010 kl.22:36

IDIOT . NORGE er verdens beste damehåndballnasjon. Kanskje nettopp fordi vi har en ledestjerne?

HAHAHAHAHHA

27.jul.2010 kl.22:40

Enga er desperat etter hits på nettstedet sitt. Rønsen må lire av seg noe han overhodet ikke mener. HAHAHAHA. LOLOLOL. eid av rbk.no

Thorolf

27.jul.2010 kl.23:07

Hei alle sammen..

Jeg har lest igjennom alt som er skrevet til nå av kommetarer og lurer på om jeg faktisk er den eneste som skjønner at å bli enige om hvilket lag man skal holde med i Tippeligaen, det er like enkelt som å bli enige om høne eller egget kom først. Vi kommer fra forskjellige plasser i landet, og holder med forskjellige lag. Så enkelt er det bare.

Men å håpe at RBK driter seg ut i CL blir for smålig. Vi trenger all positiv oppmerksomhet som vi kan få i europa, og det vil komme alle klubbene tilgode.

Bruk heller mer energi på å gjøre alt som er mulig for å hjelpe deres lag mot toppen, og ut i europa!

einar

27.jul.2010 kl.23:31

Når ble denne mannen noe annet enn en plateanmelder?

Ravn-utne

28.jul.2010 kl.00:27

Det er rart med dere som ikke tåler å tape.For det første må dere bli bedre i fottbal for å komme til CL. Hvorfor ikke holde med RBK når de gjør det bra i Europa?Kanskje dere skulle slutte a syte og klage og SPILL BRA FOTBALL. Det må jo være noe med RBK som kommer videre og ikke dere latsabber som er arogant fra Oslo. RBK har også vært dere er nå, men de har en lagånd som dere ikke har. Se og lær har jeg blitt oppvokst med.

Se til RBK og lær.

TG

Tore

28.jul.2010 kl.02:28

Dette er like dumt som å håpe på at den Norske økonomi blir mindre, slik at Svenskene kan kjøpe

bilig eiendom i Norge. Nei heia Norge og eg håper det Amrikanske kjøpelaget dit (United) rykker ned. Og at Enga tar seg sammen å presterer i Europa, men det er no et kjøpe lag også dei kjøpte nu en fra RBK Hahaaaaaaaaaa.

!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tore

28.jul.2010 kl.02:34

Skule tro Nettavisen hvar eigd av TV2 så mye anti RBK dei server istedenfor å heie fram våre fremste Norske Ambasadører

Tore

28.jul.2010 kl.02:46

Uff tenk å støtte et lag som er tufta på å stjæle crude olje fra lasta som setter bilig arbeidskraft i fare bare for egen vinning finns det ingen med moral lenger kun naive tullinger igjen.

vif-fan

28.jul.2010 kl.09:27

Ønsker RBK lykke til idag. Vålenga må konse om å utvikle sitt eget spill videre, uansett hvor gode RBK er/blir. Hvis Engas ledelse fortsetter som nå, og fortsetter å utvikle gode Oslo-gutter videre så skal vi klare å matche RBK fremover. Enga har hatt en meget god sesong, og har et ungt lag. Oslo og omegn har mange talenter å ta av, og med Lyn og Skeid i vansker, så vil nok enda flere ungutter søke seg dit. Det virker ihvertfall som om flere og flere ønsker å spille for enga.

Kasper

28.jul.2010 kl.13:25

Å heie på rosenborg i europa blir som å dra lyn opp av grava igjen. dere som ønsker rbk alt godt, kan ryke og reise. dere eier faen ikke stolthet! jævla surrehuer!!

elvis

28.jul.2010 kl.13:45

Du trenger ikke å heie på, men du må jo skjønne at alle norske lag får nyte godt av europeisk deltagelse. Det har med ranking og midler å gjøre. Med teskje: Hvis vif noengang skulle få sjansen betyr det at de kanskje ikke trenger å møte Real Madrid i åpningskampen, men Hafnafjørdur.

vif-fan

28.jul.2010 kl.13:50

Kasper, trassheten din kommer vel av at du ikke har nok tro på at Vålenga kan utfordre RBK hjemme i serien.Ha litt større tro på klubben i ditt hjerte! Hvis du synes det er bra at Vålenga har suksess, fordi de andre blir dårligere så får det være din greie. Vil helst se et bra Rosenborg og et enda bedre Vålenga. Dessutten, et RBK med et tøffere kampprogram, vil uansett være en fordel for oss i serien.

RBK

28.jul.2010 kl.14:31

Egentlig burde slike innlegg fra Rønsen oversees ! men det gjenspeiler hvor smålig, snevert og lite reflektert det kan skrives !

Tom

28.jul.2010 kl.16:57

Du viser at du er en helt vanlig VIF-tilhenger. Nemlig en megaidiot. Rosenborg har vist at de er det eneste laget her i landet som duger internasjonalt. Norge tjener ikke på at VIF, Stabæk og de bøglagene får prøve seg i Europa, når de ikke kommer seg inn. De klarer det ikke på nest høyeste nivå i Europa en gang.

Ja tl Rosenborg i mesterligaen. Hilsen en Brann-fan :)

Sondre

28.jul.2010 kl.18:02

God dag!

Jeg lurer på hvorfor alle tar seg nær av Rønsen meninger? Jeg er selv helt enig, men klarer å akseptere at flere av de som skriver innlegg er uenig. Jeg skal ikke forbanne andre selv om de mener noe annet enn meg. Folk skal få lov å gjøre opp sin mening om Rønsen basert på et blogginnlegg, men jeg mener at å slakte mannen totalt blir smålig.

Skriv videre Rønsen. Kult lesestoff for oss Enga-supportere!

- rosenborg er rævva!

sondre

Håvard

28.jul.2010 kl.18:26

Hva hadde norsk fotball vært uten Rosenborg? Er er kun et lag i Norge pr.dags som kan ha mulighet til å spille i Europa, de resterende er alt for dårlige. At du da Hr.Rønsen som tydeligvis er en trangsynt idiot mener at Norge ikke lønner av å ha norske lag med i Europa, hva faen er det for en holdning?

Andreas Mikkelsen

28.jul.2010 kl.22:43

Å, du verden du verden! Her viser rbk nok engang klasse, som vif aldri kommer til å være i nærheten av! Har jo i tillegg norges største talent, nydelig!:D

Espen

29.jul.2010 kl.02:07

Dette er det verste jeg har lest i hele mitt liv. Du burde skamme deg, og håper alle i VIF er flaue over å ha en mann som deg på Ullevaal når de spiller hjemmekamper.

Kjeksen

29.jul.2010 kl.11:00

Så dere som skriver at det er smålig, dere kommer til å holde med Vålerenga i CL dersom de vinner serien foran Rosenborg i år og får kvalik til Champions League?

Bullshit.

Har aldri hørt så mye oppgulp fra RBKere som da Vålerenga sist spilte kvalik til CL.

Nilzz

29.jul.2010 kl.12:02

Innlegget til Rønsen er helt i tråd med det som er realiteten i de aller fleste land. Bare for å snu på flisa: Tror dere Djurgården-fansen holdt med AIK eller RBK i går? (fasit: http://www.svenskafans.com/fotboll/dif/forum.asp?prv=1)

For min egen del er det personlige antipatier og hva som gavner VIF som avgjør; LSK og Lyn unner jeg ingenting og holder ikke med disse mot noe lag, uansett om motstander er norsk eller ei.

Meninger om Sport

31.jul.2010 kl.10:56

store reaksjoner her! Jeg håper mer på seriegull for VIF i 2011 enn at RBK tar seg til CL i år. Men hvis RBK tar seg til CL og vi vinner ligaen blir det jo ekstra deilig å slå et CL lag over 30 kamper :), jeg klarer ikke helt å få meg til å håpe at norske lag går på tryne mot internasjonal motstand

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits