Evighetsmaskinen Berre

Hvor utspekulert er det mulig å bli, i en vennlig practical joke?

Vi skal til Morten Berre. Et Klans-medlem gjorde meg forleden oppmerskom på en sak jeg helt hadde glemt. For to-tre sesonger siden uttalte Berre til denne spalte at han skulle legge opp den dagen han "spilte på lag med en som var født på 90-tallet".

Nå som bortimot halve laget er født på 90-tallet, er det André Muri som kommer Berre til unnsetning:

- Glem det. Berre kommer til å spille på lag med folk som er født på 00-tallet. Han er en evighetsmaskin.

Det viser seg at han er en evighetsmaskin også når det kommer til øvelsen ikke å slutte å ringe. Lørdag arrangerte Hafslund en kanon-miljøfestival for barn i Frognerparken. Så å si hele A-laget kasta glans over arrangementet, mens undertegnede var tildelt rollen som utegående TV-reporter, med nedslagsfelt på storskjermene.

Der sto jeg da, støtt og stadig, og intervjua representanter for ulike organisasjoner. Live. Det var under intervjuet med Bellona at Evighetsmaskinen fant det for godt å slå på tråden. Dumme meg hadde telefonen på, og det dura og gikk nedi høyre bukselomme. Og som det dura og gikk! Det stoppa jo aldri!

Da kameraet endelig var avslått, var jeg selvfølgelig nysgjerrig på hvem som hadde hatt sånn langvarig bråhåst med å få tak i meg. Den korte samtalen forløp slik:

- Hei, Berre. Ser'u har ringt meg?
- Ehhh ... ja.
- Var det noe spesielt?
- Nei, ... Jeg bare så at du var på storskjerm, og så ...

Og sånt skal man jobbe med, til daglig? Som Stutum sa: Ord blir fattige.

*

Det kommer neppe som noen overraskelse at det var god stemning i garderoben mandag formiddag. Lett restitusjon sto på programmet, og så - to uker ferie. Vi så de hyggelige bildene fra Ullevaal søndag kveld, før Martin sa akkurat det han burde si:

- Det er deilig å kunne gå inn i ferien med en god følelse. Nå er vi der vi er, og jeg ser ingen fornuftige grunner til at denne utviklinga ikke skal fortsette. Vi har kort og godt blitt et mye bedre fotballag i løpet av noen måneder. Ta vare på kroppen, følg programmet dere har fått utlevert - men for all del: Nyt ferien. Etter Spartak Moskva venter fire avgjørende seriekamper, tre av dem borte - mot Lillestrøm, Odd Grenland og Aalesund. Går det som jeg tror i disse kampene, blir dette en morsom høst. God ferie!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits