Er Fellah m.fl. utlendinger?

Det hender jeg får litt pepper for at jeg kaller dem Jungel'n. Men hvordan er det mulig å kritisere meg, når de sjøl har begynt å omtale seg og sine nærmeste i garderoben som "utlendinger"?

Men la meg avlegge en snartur innom utstyrs- og sponsorfronten. For det første har jeg lovt å komme med et definitivt dementi, og det er mynta på matris Engebretsens aktivitet. Han har gått rundt og følt seg støtt på mansjetten over kritikken i kjølvannet av at han hadde servert Bojan et par gule fotballsko. Nå er det sagt, en gang for alle: Bojan bruker ikke lenger gulle fotballsko!

(Hvis du syns dette dementiet virker både upassende og smått unødvendig, skal jeg ikke protestere. Poenget er så enkelt som at om disse linjer ikke kommer på trykk - ja, så står jeg uten treningsklær resten av sesongen, og vel så det vil jeg tro! Man kjenner sine pappenheimere!)

Tirsdag morgen seilte så Stefan Strandberg - stort intervju med ham i neste utgave av Vål'enga Magasinet - opp som enhver sponsors drøm. Grunnet fotoforbud i garderoben er jeg ikke i stand til å bringe bilde av gutten, men her er en beskrivelse av hvordan han var kledd under videoframvisninga i forkant av Haugesund-matchen:

- Hvite halvsokker, type Nike
- Gusjegrønn boxershorts, type ... utvaska - for Kappas skyld er det å håpe at dette ikke var sponsa merkevare
- En aldeles skrekkelig t-skjorte i verdens styggeste farger; åpenbart en reklamesak for Bet24 - som kjent en viktig samarbeidspartner for Norges Fotballforbund
- Og så, antageligvis for å sette en spiss på det hele - mørkeblå topplue av merket ... Strandberg

Acht komma zei, sechs komma sieben und fünf komma vier! Makan!

Men så var det utlendingene. Det var Moa som sa det. (Idet han forsto at jeg hadde overhørt replikken, forsøkte han med et visst hell å legge skylda på meg - men den kommer han ikke langt med.)

- Hvorfor må jeg være i firkant med bare utlendinger?
spurte Moa.

Hvem han hadde rundt seg? Mos, Adnan, Fellah, Dawda, Luton, Bojan, Harmeet, Juan, Amin.

For en gjeng med bønder!

4 kommentarer

TK

04.mai.2010 kl.23:00

Haha!

Magnar Sandgren

05.mai.2010 kl.01:42

Ey, Arild!!! Man kaller ikke spellera våre bønder:S

kt

05.mai.2010 kl.04:52

Tåpelig å kalle folk fra Jungel'n, finn på noe bedre

RebeccaCecilia93

05.mai.2010 kl.13:52

Stakkars

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits