Fellah & Kovacs - Queen, Killers & Beatles

Etter at keepertrener Østby har slått et av sine utallige presise innlegg, havner jeg i en kinkig posisjon under Lars Hirschfeld - faktisk sånn at jeg får lyst til å bite'n i brystvortene!

- Don't you even try, Ronsen! mener keeperhelten - mannen som nok vil bli betrakta som et spøkelse i Bergen i lang tid.

- Men hva med å bruke den taktikken søndag? spør jeg. - Så du duellen mellom Annan og Aarøy? Kanskje vi skulle sette Fellah som frimerke på Kovacs inne i feltet på Ullevaal søndag?

- Meningsløst! Fellah kommer aldri til å rekke opp til brystet hans!
Dermed er vi over på Freddy dos Santos, som i bunn og grunn ser skremmende frisk ut, der han jogger rundt i topplue og med en lyskestrekk i rask bedring. Han er imidlertid opptatt av å få retta en feil. For ei ukes tid sida kom jeg, idet jeg siterte dos Santos, nemlig til å karakterisere mitt eget legeme som "en kropp bare en mor kan elske". Freddy mener det korrekte skal være "en kropp ikke en gang en mor kan elske".

Klart for fotball: Martin var i full trening i formiddag! I garderoben håpa han riktig nok på "en lettere skade på en av dere", slik at han slapp å trå til for å få fulle lag. Så skjedde heldigvis ikke, og dermed var klart for en manager i full vigør. (Hvorfor spurte han ikke meg?) Han scora etter tjue sekunder, og svetta som en gris etter første sju. En drøm sentralt på midtbanen for ethvert old boys-lag, vil jeg si.

Mens jeg har et halvt øye på hva som skjer på banen, blir jeg stående å se på fysio Bjærke som tøyer ut på Freddy. Antydninger om at han har like stive lår som undertegnede avfeies med et fnys, mens vi kommer på bedre talefot når Bjærke mener å ha lest at Queen og The Killers skal gjøre noe sammen.

- Naturlig nok, mener jeg. - Queen og Killers spiller jo helt likt, de - og Mika.

Freddy rister oppgitt på hodet, og mumler et eller annet om Killers ligner mye mer på Kings of Leon, hvorpå Bjærke vil ha svar på hva alt. country er; det sto nemlig i avisa at det var det Killers og Queen skulle spille sammen.

- Wilco, svarer jeg. - Wilco er alt. country; sånn country som Emmylou Harris spiller når hun ikke spiller country.

Freddy gløtter opp med store øyne, og - kryss i taket - for en gangs skyld er vi venige. - Alt. country er sånn country som ikke er innspilt i Nashville, sier han. Og har helt rett. Hva den gutten kan!

Men denne typen kunstig enighet kan selvsagt ikke vedvare, og når samtalen sneier innom det faktum at en Hollywood-variant av trilogien om Lisbeth Salander er på tegnebrettet, skjærer det seg. Jeg kommer nemlig i skade for å si noe sånt som at "om Hollywood-versjonen blir like bra som svenskenes egen, vil det garantert bli en gigantisk kassasuksess".

Det er da dos Santos rister oppgitt på hodet, nok en gang:

- Rønsen, den påstanden er like dristig som å mene at om det kommer et nytt Beatles- ja, så vil bandet bli en kommers suksess!

Hvorfor må folk som er skada være på feltet, tenker jeg - og retter all konsentrasjon inn mot søndag, kl. 18.00. Oddranene skal faen ikke få det enkelt! Og Fellah, hopp så  høyt du kan! Bit fra deg!

3 kommentarer

Freddy

23.apr.2010 kl.15:15

Makan, Rønsen!

Eirik sa at KEANE og Killers skulle spille sammen, ikke Queen! Hvor gammel er du?

Christopher

23.apr.2010 kl.18:24

Er ikke alle som er like flinke i engelsk, og slikt! Queen = Keane... kan fort blandes oppi hodet til Rønsen, tenker jeg ;)

skienskammen

28.apr.2010 kl.23:47

Vi var søppel den kampen. Kunne fort blitt 10 imot.

Satser på at vi kommer sterkere tilbake som de krigerne ifra Skien vi er.

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits