Ivers skriver ny lærebok!

Er det lov å godte seg en smule over ex-VIF'eres suksess? Jeg syns det - ikke minst her fra innsida. Og har ikke Steffen "Ivers" Iversen allerede stått for årets individuelle prestasjon i Tippeligaen?

Christer Kleivens stjernestreff på en corner på Lerkendal omtales flere steder allerede som "Årets mål". Det var et fint mål, ingen tvil om det. Men kveldens - og jeg tror hele sesongens store prestasjon - ble etter min oppfatning signert Steffen Iversen. Allerede 22. mars det herrens år 2010.

I et magsisk øyeblikk driver han med trickse-trening, inne i Starts straffefelt - midt i en kamp som står og vipper. Utrolig, men sant! Han tar imot et innlegg fra venstre, og det første han gjør - å dempe den på brystkassa - bare det, er en øvelse de fleste sliter med. Men hva gjør han så?

Jo, han legger den ned på høyre lår, stadig under full kontroll, bare for å løfte den tre meter opp i lufta - for deretter å vri hodet 180 grader og smelle ballen ned i Start-keeperens høyre hjørne! Med et hodestøt! Som resulterer i at Trond Olsen har enkel jobb på returen! Rosenborg har utlikna! Tre vidunderlige touch, tatt ut fra ei lærebok som ennå ikke er skrevet!

Fantastico, Ivers! Fantastico!


(Foto: Digitalsport)

Jeg sender samtidig gratulasjoner til Kjetil Rekdal, den eneste treneren med full pott så langt i sesongen. Det faktum at han samtidig klager på at spillerne hans er "pinglete", "vi har mye å gå på" og jeg veit ikke hva, er selvfølgelig spill for galleriet. Reka veit nøyaktig hva som skal til for å få media til å bite på.

Men kanskje får vi to toppkamper med gamle kjenninger i en presumptiv hovedrolle på Ullevaal, i god tid før midtsommeren? VIF-RBK førstkommende søndag bør snart være utsolgt. Og kanskje skal vi hilse Reka med fulle tribuner også, når han med sitt AaFK returnerer til Ullevaal 16. mai? Jeg har en følelse av at vi trenger en spesielt sterk "12. mann" denne kvelden!

Én kommentar

Anders

29.mar.2010 kl.14:04

Slutt aa sleik Ivers opp etter ryggen aa skriv om de som faktisk ikke stakk fra Enga, etter at Enga hadde hjulpet dem med aa faa liv i et doedt fotball liv!

Takk

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits