AaFK tre poeng og fire mål foran VIF?

Kort innpå, bare halvannet døgn før serieåpning på Ullevaal: Kjetil Rekdal er hva man kan kalle offensivt høy på pæra. I gammel og god VIF-stil, vil mange mene.

Jeg blir egentlig litt nervøs. For er det noe jeg har lært gjennom etter hvert mange års vennskap med Reka, så er det at han er fyktelig god til å lese fotballkamper før de spilles. Når vi snakkes på telefon fredag ettermiddag, melder han:

- Arild; etter første serierunde vil vi ligge tre poeng foran Vålerenga, og vi vil ha en positiv målforskjell på fire i forhold til dere.

Dette må for det første bety at Enga taper for Viking, og at Aalesund slår Lillestrøm - og det med ganske betydelige sifre. Om vi forutsetter at Viking i Rekas regnskap vinner 1-0 på Ullevaal, må jo dette bety at Aalesund slår Lillestrøm med minimum tre mål.

Vi kan drodle om mulige målscore-varianter, men vi får da inderlig håpe at gamle-trener'n har rett i en sak - at Lillestrøm flyr hjem fra nordvestlandet med 0 poeng i bagasjen!På tale om ex-VIF'ere. Her om dagen sendte jeg en forespørsel til Daniel Fredheim Holm - om han kunne tenke seg å være min venn på Facebook? Svaret kom kort og kontant:

- Hva faen gjør du her!?

Det ska'kke værra enkelt.

4 kommentarer

lool

14.mar.2010 kl.12:47

loooll

ROFL

14.mar.2010 kl.15:32

- Hva faen gjør du her!? HAHAHAHAHAHAHAH!!!!!

fixmeta

14.mar.2010 kl.21:12

nå som Aafk vant 3-0 skal det ikke mere til at viking slår oss 0-1 på mandag...
Håper for gudskyld ikke reka har rett i det han sier.... uanz bør vi vinne denne kampen 3-1 som jeg da har tippet :D

Veronica

18.mar.2010 kl.21:00

VÅLERENGA ER BEST! :D

Skriv en ny kommentar

Arild Rønsen

Arild Rønsen

54, Oslo

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits